2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Canım hayırlısı olsun tabi ama daha çok küçük yavrular ama olduysada nasip yapacak bir şey yok . Eğer olmadıysa bir şey önlem alın çünkü sütün koruduğu falan yok benim kuzenimin 3. Geliyor Perşembe günü 1. 2,5yaşında , 2. 1,5 yaşında düşün yani

öyle tabi nasip.. önlem de alacaktık ama nasıl bi gaflet anımıza denk geldiyse ikimiz de bi 10 dakika birbirimize bakakaldık, trajikomikti valla.. kuzeninin de allah yardımcısı olsun..

kızlar bebişleri dönmeye başlayanlar var mı ????
bide kendi odasında yatıran biz oda yaptık ama yatıramıyırm valla tırsıyrm

Daha kahkaha atmiyo canim:) gulerken utanir gibi yapip kafasini ceviriyo
Bu arada insallah olurum bende adet:)

kızlar bebişleri dönmeye başlayanlar var mı ????
bide kendi odasında yatıran biz oda yaptık ama yatıramıyırm valla tırsıyrm
En buyuklerden biri benimki daha donmuyo sevgicim, ben oda yapmamistim zaten 2yasindan once yanimdan ayirmicam.daha erkn diye dusunuyorum canim, bebislerin bize doymasi lazim biraz.

En buyuklerden biri benimki daha donmuyo sevgicim, ben oda yapmamistim zaten 2yasindan once yanimdan ayirmicam.daha erkn diye dusunuyorum canim, bebislerin bize doymasi lazim biraz.
aynen cnm katılıyırum bnımde hiç yanımdan ayırasım yok açıkcası benımkıde yarım yamalak donuyo kafasını da aynı sekılde dık tutyo ama gögsume ysladıgımda bi saga bi sola sallanıp duruyor

Cok komik halleri var yaa di mi Bende yuzustu koyuyorum kafayi kaldiriyo bakiniyo biraz tutuyo sonra gomuveriyo kafasini,yazikkk

Cok komik halleri var yaa di mi Bende yuzustu koyuyorum kafayi kaldiriyo bakiniyo biraz tutuyo sonra gomuveriyo kafasini,yazikkk

hahah aynen yaaa bide bide sey hani uykudan uyanınca bacakları domaltıylar ya popişleri top gibi havada kalıyo ayyy bayılıyom o halıne ponçiklerrr

Kizlar benim oglum kaka yapiyo beline tasiyo yaa, var mi bebisleri boyle yapann :)

ılk defa pazar gunu gecırmıstı ama oyle boyle değil alttakı kıyafetınden battanıyesıne kadar sarı sulu bı kakiş yaptı ...bide bugun 3 numaraya gectık

ılk defa pazar gunu gecırmıstı ama oyle boyle değil alttakı kıyafetınden battanıyesıne kadar sarı sulu bı kakiş yaptı ...bide bugun 3 numaraya gectık
İki pakettir 3numara aliyorum bende.benmki gazli yapiyo herhalde yaa,cok cikariyo :) napiim o cikarsin ben temizliim artik

İki pakettir 3numara aliyorum bende.benmki gazli yapiyo herhalde yaa,cok cikariyo :) napiim o cikarsin ben temizliim artik

mecbur feda olsun onlara suan karsımda onu almam için mızıklanıyo şebek kusmuklarıda ayrı bi mesele bu arada

ben tatdıryrm kızzz gecende mandalına damlattım nasıl ekişitti agzını cok tatlı oluyo ama sonrada memeye saldırıyo tabeee
Hadi yaa baya baslamissin sen:) ben anne sutu disinda su ve rezene verdim sadece. Bi dahaki kontrolde doktora sorcam bakalim daha erken demisti en son.
Artik degisik muhallebiler corbalar yapsak da yedirsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…