kızlaaar yine kimsler yok bakıyırum zeynep cim nasılsın en son kactı böbreği bebeğinn bnde 6.ayında tekrar baktırcam ıns inmiştır cnm bu arada devlete mi ozele mı gıdıyosun
Sevgi bizim iki bobrektede var genislik biri 12mm biride 10mm di bizim her gitmemizde büyümüş oluyordu son gittigimizde durmuştu buyume şükür ayda bir gel dedi doktor bizde antepe gidecez birde ordaki doktora gosterelim dedik ozele gidiyorum ben
Anladım cnm ya bide araştırma hast gostersene bn ıkı tane ozel hast gıttım bıde devlete gıdelım dedık arastırmaya gttık ve raporu gosterdık ordakı dr bıze küçücük bebek ne değişecegi bellı olmaz dedı ve ozl dekı dr ıkı tane cıhaza gırmesını ıstedı ama devlettekı dr bebeğin şimdiden o kadar cıhaza gırmesını uygun bulmadı ayınmıza cagırdı Allah m buyuk ıns küçülmüştur ...
böbrek sorunu hepimizde var sanırım, benim kızımın da sol böbreğinde genişlik var, bi de kalça açılarında da sıkıntı var çift beze devam, allah hepsine sağlık sıhhat versin en büyük derdimiz bu olsun..
Kızlar bebislerinize allah acil şifalar versin....
Bugün bebisle çarşı pazar gezdik bi sürü cici aldık ama anasinin gobusu 5 aylık gibi cıktı... Bu göbek ne zaman gidecek ya eski kiloma döndüm 47kiloyum ama hepsi gobegimde sanki hiç bisey yakismiyo yaaa pooofff
böbrek sorunu hepimizde var sanırım, benim kızımın da sol böbreğinde genişlik var, bi de kalça
açılarında da sıkıntı var çift beze devam, allah hepsine sağlık sıhhat versin en
büyük derdimiz bu olsun..
can gecmis olsun Rabbim şifa versin kalça acılarınız kac acaba bizdede sıkıntı var 10 gündür bı alet takılı merak ettim acıları yazarsan sevinirim yaa bu sitenin halı hic iyi olmadı tel yazana kadar 2 saat gecti sık sık girilmiyo bu yüzden herkese selam aeolun
Aboo neler yazmissiniz sok oldum okurken..
Benim KV de agzindan opuyodu eşime dedim opmesin öyle sen şöyle ben söylersem bozulur belki diye söylemedi sağolsun :) 3 aylik kontrolden sonra Dr ne dedi diye sorduğunda anlattim sonrada çok salgin var sakin agzindan opmeyin dedi dedim mikrop vücuda girdikten 3-4 gün sonra belirti verir hasta olduğunu anlamadan bulastirirsiniz dedi dedim opmuyoruz zaten dedi inşallah opmez bidaha :) onun dişinda yanaktan bacaktan koldan opuyorumda opuyolarda ona çok bisey demiyorum. Ki benim babam biyikli kardeşim hem büyük hem sakal, onlara bisey diyemiyoken baskasina dersem olmaz zaten :))
Bende papyonlu gömlek ve kırmızı pantolon üzerinede soğuk olursa diye ince beyaz kazak aldım . Dün denemek için giydirdim ve kustu bile Bu arada kırmızı pantolonu çok severim , eşim de kesinlikle giymez bende sen giymezsen giyme benim oğlum giyer dedim ve giydi aslanım hiç itiraz etmez annesine
Bende papyonlu gömlek ve kırmızı pantolon üzerinede soğuk olursa diye ince beyaz kazak aldım . Dün denemek için giydirdim ve kustu bile Bu arada kırmızı pantolonu çok severim , eşim de kesinlikle giymez bende sen giymezsen giyme benim oğlum giyer dedim ve giydi aslanım hiç itiraz etmez annesine
can gecmis olsun Rabbim şifa versin kalça acılarınız kac acaba bizdede sıkıntı var 10 gündür bı alet takılı merak ettim acıları yazarsan sevinirim yaa bu sitenin halı hic iyi olmadı tel yazana kadar 2 saat gecti sık sık girilmiyo bu yüzden herkese selam aeolun
amin canım benim sağolasın.. ilk 1 aylık kontrolde açılar alfa 57, beta 50 idi.. 2. ayda yapılan kontrolde sağ kalça alfa 64, beta 48, sol kalça alfa 58 beta 47 çıktı.. yani sol kalçada alfa açısında sıkıntı kalmıştı bi tek.. açı farkı çok fazla olmadığı için çift bezle iyileşir dedi doktorumuz, size de çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin, çift bezle kızımın rahat hareket edemediğini görünce mahvoluyorum, allah bilir siz nasıl hissediyosunuz
ya arkadaşlar peş peşe yazdım ama aklımda deli sorular var bu ara, onu da sorayım, adet olmadım henüz ama dün hafif bi lekelenmem vardı, şimdi sorum şöyle eşim bi an gaza geldi korunmadan bi şeyler oldu cahillik ettik yani, daha 2 aylık olduğumuz için ve süt korur düzenli emzirme korur gibi şeyler de duyduğum için inşallah bi şey olmamıştır diyodum ama dün lekelenme görünce de içimde acayip bi şüphe oluştu, sadece kızımla düzgün vakit geçiremicem için hamile kalmak istemiyorum, gebelik testi de 15 gün sonra yapılıyormuş sanırım, böyle beklemek çok fena, bildikleriniz varsa paylaşırsanız benle sevinirim
Ben bugün olmuşum çok sevindim çünkü hamilelik falan olur haberim olmaz diye korkuyordum . İnşallah sende bir an önce olursun bu arada bende 12 Temmuz'da doğum yaptım seninki benimkinden büyükmüş kahkaha atarak gülmeye başladı mı ?