- 29 Ekim 2013
- 1.289
- 1.444
- 138
Aynilari bizdede var kucakda cok geriye attiriyor kendini donmege calisiyor donemeyince de sinir oluyor memeyi iki cekip birakiyo bana bakip guluyo resmen benle dalga geciyor basini biraz daha memeye yaklastirinci basliyo aglamaya emzge kanmiyo artik kucakda zor zapdoluyo ayakta salliyorum ayagini bacagimin bi yerine dayiyor kendini iyice ittiriyo oyle boyle bi sekilde ugrasiyom yarin 3 aylik olacak kizim 27 haziranda dogdu sanirim sen benden bi hafta once oldu dogumun 4 temmuz da beklerken bi hafta erken dogum yaptimBenimki de oyle oldu yaa iki emiyo sonra
etrafa bakiyo bi, devam ediyo, sonra yine bakiniyoboylee uzuuun uzuuuun oturuyorum ayni pozisyonda mecburen, kucagima alinca kendini geriye atmalar basladi artik. ama tabiiii sohbet muhabbet gulucukler de artti :))
Evet 3 aylik olucak ayrin kizim İsi halen bende yapamiyorum ilgi ilgi ilgi hep herseyi birakin benle ilgilenin diyor resmen aksam esimle yemege zor yiyorum yemek saati kurulmus saat gibi basliyor miz mizliga 2 dakika koydugum gibi durmuyo yemek yaparken kahvalti falan ederken anakucaginda yanimda onunla konusarak yapiyorum yoksa bende oyleyim hemen hemen eskiye bakarak ama bayagi da duzeldi aksam saat 8 gibi bi yaygara kopartiyo uyuyacagi vakit hemen 2 dk kundakta salliyoruz sonra ayagima aliyorum sallayarak uyuyo uyumasi 1 1.5 saati falan aliyo amaGaliba siz 3 aylık oldunuz biz 2aybir haftaligiz tepismeler yeni basliyor surekli kinusulmasini ilgi istiyor oglusumm.. Tum gun gozumun önünde is falan yapamiyorum iki lokma yiyip karnımı doğurduğuma şükürama hiç şikayetçi değilim tek bir gulusunu kaçırmak istemiyorum
Hpsi ayni bunlarinAynilari bizdede var kucakda cok geriye attiriyor kendini donmege calisiyor donemeyince de sinir oluyor memeyi iki cekip birakiyo bana bakip guluyo resmen benle dalga geciyor basini biraz daha memeye yaklastirinci basliyo aglamaya emzge kanmiyo artik kucakda zor zapdoluyo ayakta salliyorum ayagini bacagimin bi yerine dayiyor kendini iyice ittiriyo oyle boyle bi sekilde ugrasiyom yarin 3 aylik olacak kizim 27 haziranda dogdu sanirim sen benden bi hafta once oldu dogumun 4 temmuz da beklerken bi hafta erken dogum yaptim
Canim sen kac saatte bi emziriyorsun bebisini ben 2 2.5 saatte bi emzirmeye cilisiyorum bazen 3 saatte oluyo aksam 8 8.30 gibi emiyo uyumak istiyor uyutuyorum bende oyle oluncada gece 4 bazen de 5 e dogru emmeye uyaniyo acaba cok mu ac kalir diyorum ama gece sık sık uyanip bakiyorum iyice uyumus oluyo gece dedigim saatlerde de elini agzina goturuyor emiyo oyle emziriyorum acaba cok mu ac kalir diyorum ben ya sen nasil yapiyorsun benim kiz boyle duzen olusturdu kendi bende oyle yapiyorumHpsi ayni bunlarinevet canim bende 20haziranda dogum yaptim.
Annesini seven çocuk yemek saatinde aglarmus dediler BanadaEvet 3 aylik olucak ayrin kizim İsi halen bende yapamiyorum ilgi ilgi ilgi hep herseyi birakin benle ilgilenin diyor resmen aksam esimle yemege zor yiyorum yemek saati kurulmus saat gibi basliyor miz mizliga 2 dakika koydugum gibi durmuyo yemek yaparken kahvalti falan ederken anakucaginda yanimda onunla konusarak yapiyorum yoksa bende oyleyim hemen hemen eskiye bakarak ama bayagi da duzeldi aksam saat 8 gibi bi yaygara kopartiyo uyuyacagi vakit hemen 2 dk kundakta salliyoruz sonra ayagima aliyorum sallayarak uyuyo uyumasi 1 1.5 saati falan aliyo ama
Hgg sevgimm bu kadar özletme kendini arada bi ses ver.... Keşke eskisi gibi aktif olsa topik sorularımız çoğu zaman havada kalıyor... Oglusumla bizde seni ve kagan pasayi optukselam kızlar nasılsınız topikde pek kimse yok bkıyorum eeee bu bebeişler tüm zamanımızı alıyo malum işleri de fırsat buldukca yapıyoruzz yanii... ÖZLEDİM sizleri yaaa küçük meleklerinizi çoooookk öpüyorum
çalışan anneler işe başlayan var mı aranızda veya ne zaman baslıycaksınız bakalım bn kasımda başlıycam nasipse nasıl olcak bilmıyrm..gerçi bbeğimle gidicem ama hayırlısı diyorum..özge,hicran,diler.kübra sayamadğım topilkdeki tum arkadaşlarım hepinizi öpuyrm canlarım veletlerınızde
Bizim malesef belli bi saatimiz yok. Ne zaman isterse veriyorym ama genel olarak iki saatte bir oluyo en gec.3 e yaklasirsa yikiyo ortaligi. Gece de ayni sekilde 3saati nadiren buluyo.bazen saat basi bile kalktigi oluyoCanim sen kac saattgeneldeemziriyorsun bebisini ben 2 2.5 saatte bi emzirmeye cilisiyorum bazen 3 saatte oluyo aksam 8 8.30 gibi emiyo uyumak istiyor uyutuyorum bende oyle oluncada gece 4 bazen de 5 e dogru emmeye uyaniyo acaba cok mu ac kalir diyorum ama gece sık sık uyanip bakiyorum iyice uyumus oluyo gece dedigim saatlerde de elini agzina goturuyor emiyo oyle emziriyorum acaba cok mu ac kalir diyorum ben ya sen nasil yapiyorsun benim kiz boyle duzen olusturdu kendi bende oyle yapiyorum
Canim sen kac saatte bi emziriyorsun bebisini ben 2 2.5 saatte bi emzirmeye cilisiyorum bazen 3 saatte oluyo aksam 8 8.30 gibi emiyo uyumak istiyor uyutuyorum bende oyle oluncada gece 4 bazen de 5 e dogru emmeye uyaniyo acaba cok mu ac kalir diyorum ama gece sık sık uyanip bakiyorum iyice uyumus oluyo gece dedigim saatlerde de elini agzina goturuyor emiyo oyle emziriyorum acaba cok mu ac kalir diyorum ben ya sen nasil yapiyorsun benim kiz boyle duzen olusturdu kendi bende oyle yapiyorum
Ben yaptrdim rotavirusu. Cok kararsiz kalmistim ama en son yaptrmaya karar verdikIyı geceler kızlar, rotâ ıcın aşı yaptıracakmısınız ne düşünüyorsunuz bu konuda
Canim boz buralardayiz ama eksik cok dediginselam kızlar nasılsınız topikdkpek kimse yok bkıyorum eeee bu bebeişler tüm zamanımızı alıyo malum işleri de fırsat buldukca yapıyoruzz yanii... ÖZLEDİM sizleri yaaa küçük meleklerinizi çoooookk öpüyorum
çalışan anneler işe başlayan var mı aranızda veya ne zaman baslıycaksınız bakalım bn kasımda başlıycam nasipse nasıl olcak bilmıyrm..gerçi bbeğimle gidicem ama hayırlısı diyorum..özge,hicran,diler.kübra sayamadğım topilkdeki tum arkadaşlarım hepinizi öpuyrm canlarım veletlerınızde
Biz 3ay 4gunlukken yaptirdik bir de 5.ayda var. Ya 2-4 ya 3-5 te yapiliyor. Doktorum en gec 3ay 14gunluk yaptirabilirsin sonra yapilmiyor dedi canimRota virüsü aşısı tam olarak ne zaman yapılıyor ? Bende yaptırmayı düşünüyorum tanıdıklarından bir kaç tanesi rota virüsüne yakalandı kesinlikle yaptır , biz çok pişman olduk dediler bende biraz araştırma yaptım ve yaptırmaya karar verdim .
Çok sağol canım bilgi verdiğin için bende 3 aylıkken yaptırayım o zaman öyle olduğunu bilmiyordumBiz 3ay 4gunlukken yaptirdik bir de 5.ayda var. Ya 2-4 ya 3-5 te yapiliyor. Doktorum en gec 3ay 14gunluk yaptirabilirsin sonra yapilmiyor dedi canim
Saol canim yok bu gece acikdigi zaman elini agzina goturuyo sapur sapur emiyo ama acikmadigi zaman guzelce uyuyo 8 gibi emdigi zaman artik uykuyo istiyo uyituyorum bide gece 11 12 de emmek icin gozunu aciyo hemen emzirip koyuyorum yatga sabah 5 i buluyoBizim malesef belli bi saatimiz yok. Ne zaman isterse veriyorym ama genel olarak iki saatte bir oluyo en gec.3 e yaklasirsa yikiyo ortaligi. Gece de ayni sekilde 3saati nadiren buluyo.bazen saat basi bile kalktigi oluyomalesef uykumuz hala sorunlu.
Ama sizin duzen oturmus hic mudahele etme bence. Artik buyuduleer o kadar ac kalabilir uyurken
selam kızlar nasılsınız topikde pek kimse yok bkıyorum eeee bu bebeişler tüm zamanımızı alıyo malum işleri de fırsat buldukca yapıyoruzz yanii... ÖZLEDİM sizleri yaaa küçük meleklerinizi çoooookk öpüyorum
Benim gunlerim neden cabuk gecmiyoSelam canım sağolasın ben de seni ve oğluşunu öpüyorum. Dediğin gibi bebişler çok vakit alıyo günler nasıl geçiyor hiç anlamıyorum bile. Dün 3 aylık olduk bile nasıl hızlı büyüyolar.. İşe bebeğinle gidiyor olman çok güzel aklın kalmaz yine kendin bakmış olursun yavruşuna maşallah diyelim :) yine görüşürüz inşallah canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?