Kizlar goguslerimin biri daha buyuk otekisi kucuk.sok mememde daha cok sut var ondan buyuk.otekindeki sut miktarini artirmak icin ne yapabilirim.annem surekli emzir diyo ama oğlum az sut geldigi icin cok emmiyo.annem emzirmezsen kurur dedi memen ne yapayim ben
Kizlar goguslerimin biri daha buyuk otekisi kucuk.sok mememde daha cok sut var ondan buyuk.otekindeki sut miktarini artirmak icin ne yapabilirim.annem surekli emzir diyo ama oğlum az sut geldigi icin cok emmiyo.annem emzirmezsen kurur dedi memen ne yapayim ben
Allahim ust katimda tadilat var bam gum uyumuyo bebegim.tam uykuya daliyo bi gurultu hop gozler aciliyo.
Canım gaz ilacı hangisini kulaniyorsunuz geçen burda vicol şurup ile ilgili bir arkadaş yazmıştı kullananan var mi nurseyi degistirecemde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım gaz ilacı hangisini kulaniyorsunuz geçen burda vicol şurup ile ilgili bir arkadaş yazmıştı kullananan var mi nurseyi degistirecemde
bizde de var tıkanıklk bir de sümük var.tıkanıklık için serum fizyolojk damla kullandım bir sefer ama sümüğü nasıl almalıyım. küçük altınların çengelli iğnesi var ya arkasıyla denesem mi. siz ne yapıyorsunuz acaba
Canim ben nurse kullandim ucgun dah
ada coştu benimki gerçi bir hafta düzenli kullanımdan sonra etkisi goruluyormus ama bben cesaret edemedim.colica şurup veriyordum sisede günde alti doz diyor Dr dört doz ver dedi ama icinde anason var uyku yaptı benim oğlana çok .çok dediysem yine iki saat en fazla acikiyoruz çünkü.ama uykusunda patir patir gaz cikardi çok rahat.anason olayi midemi bulandirdigi için vermedim ancak hic uyumuyo benimki dun gece verdim ohhh gece çok afedersin derlerya osura osura uyudu ..aynen öyle.gazi gelince ih ih deyip rahatlayip devam etti uykuya yazik oglumda gözleri sisiyor
ağlamaktan.artik kullanicam valla günde iki defa en azindan gündüz ve gece ikişer saat uyur diyorum.
Gerçi colicanin içeriği zinkoyla ayni diye biliyorum ikiside ansonlu .ama bizde ikinma sikinma azaldi yaramazligindan agladigi saatler devam ama olsun.
İnsan bir noktadan sonra çaresiz kaliyor.ben kendim hindistanlilar gibi kokmaya basladim zaten yok rezene yok kimyon iç iç dur yok yok gram faydasin goremedim.
Kizlar gaz icin zinco kullaniyorum ama icindeki anason nedeni ile uyku yapiyo sanirim 3 saat kesintisiz uyuyo oğlum.acaba baska damlami kullansam nette biraz arastirdim bebegin beynini uyusturuyo falan yaziyodubicim kotu oldu.bebegime iyilik yapayim derken koyltulukmu yapiyorum
Aynı sorun bende de var. Sol meme gibi sağdan da gelse mamaya başlamazdım belki de. Sağmayı denediğimde sağdan 10, soldan 20-40 cc geliyor. Napıcaz bilmiyorum. Çaresizlik çok kötü, az süt olunca da o memeyi çok emmek istemyor bebek
Hayırlı cumalar canlar,
Bana sling ya da kanguru tavsiyesinde bulunacak kimse yok muuu :)
Günaydın biz artık bir aylık olduk ama kilo alimimiz 700 gr moralim bozuldu sütüm yetiyo yada bana mi öyle geliyor aç olsa ağlamaz mi ağlamıyor.hep uyuyor benim ki ideal bebek gece az emiyoz 3 saate bir uyanıyor 5 dk emip tekrar dalıyor .ne olur cevap verin
kizlar sut ıcn ulker maltana icin sonuca inanamayacaksinz ben denedim 3 gun ictim sutum 2 katina cikti masallah.
arpa suyu mgroslarda ve buyuk marketlerde vardir
Eki Görüntüle 1115839
Günaydın biz artık bir aylık olduk ama kilo alimimiz 700 gr moralim bozuldu sütüm yetiyo yada bana mi öyle geliyor aç olsa ağlamaz mi ağlamıyor.hep uyuyor benim ki ideal bebek gece az emiyoz 3 saate bir uyanıyor 5 dk emip tekrar dalıyor .ne olur cevap verin
Hayırlı cumalar canlar,
Bana sling ya da kanguru tavsiyesinde bulunacak kimse yok muuu :)
Hayırlı cumalar arkadaşlar, güzel melekleriniz nasil?
Bruja, esmer, priori ve anar neredesiniz?
Sinem haklı çıktın, annem şimdiden özledim diyor telefonda. Soruyor ne zaman geleceksiniz diye. Ancak bayrama geliriz dedim, olmazsa ben gelirim demeye basladi
Havalar ısındı, çocuğu nasıl giydirecegime bir türlü karar veremedim. Tek kat giydiriyorum hapsiriyor, 2 kat yapıyorum saçı ensesi ter içinde kalıyor. Başı ateş parçası sanki nasıl yaniyorTek kat ve yelek deniyorum en son. Siz nasıl yapıyorsunuz?
Kilo alımı normal canım. Doktorun mu olumsuz konuştu, neden moralin bozuldu?
Hakikaten nerde bu hatunlar?
haha ben bu Anneannelerin cigerini biliyorum..
bak ben kaç yaşındayım hala daha ananem almanyaya yada yazlıga giderken ağlar torunu olarak kardeşime ve bana dayanamaz..
şimdide annem başladı ben yazliga gitmek istemiyorum hirayi nasil birakicam demeye..
çok sürmez senin annenin gelmeside 3 bilemedin 4haftaya gelir..
ben üste 2kat alta dün itibariyle tek kat giydirmeye basladim kombimizdr kapali arTik..
Hakikaten nerde bu hatunlar?
haha ben bu Anneannelerin cigerini biliyorum..
bak ben kaç yaşındayım hala daha ananem almanyaya yada yazlıga giderken ağlar torunu olarak kardeşime ve bana dayanamaz..
şimdide annem başladı ben yazliga gitmek istemiyorum hirayi nasil birakicam demeye..
çok sürmez senin annenin gelmeside 3 bilemedin 4haftaya gelir..
ben üste 2kat alta dün itibariyle tek kat giydirmeye basladim kombimizdr kapali arTik..