Tatlosum, ben veriyorum mama. Benim de sutum yetersiz, ozellikle aksamlari fazla uyanik kaliyo kizim ve surekli emmek istiyo. Kurutuyo beni, mecbur doymasi icin mama veriyorum. Gunde bazen 1 bazen 2 sefer 60 cc veriyorum. Doktorumuz gunde 4 degaya kadr verebilirsin dedi. Sut arttirmak icin de bol yesillik bol sivi, kuru incir, tahin helvasi, hurma, haslanmis ispanakli yogurt, sut ve bebe biskuvvisi denedim. Bi de su sut arttitici caylardan denedim. Ama sutumu arttirdilar mi bilmiyorum
İsirgan otu nasik? Onu da deneyeyim? Bi de bol bol dinlen, hergun ilik dus al
Canim biz de basladik D vitaminine. Prospektusunde vitamin eksikliginde gorulen hastaliklar filan yaziyo, hem doktorumuz hem aile hkimimiz onerdi. Bu arada gecmis olsun sana da, dinlen bol bol
Anladim canim, stresli olmus. Ama saglikla kavusmussun oglusuna
bu arada benim dikislerim de kasikta hemen. Doktorum estetik dikis, bikini giyebileceksin dedi
normalde olmasi gereken yer neresi hic bi fikrim yok, normali bu saniyodum ben :)
Canim bebegine mama vermekten cekinme, eger doymadigini dusunursen tabi. Biz 15 gunluk olduk haala mama veriyorum kizima. BUyudukce daha yetersiz kaliyo sutum
artacak insallah. Bi de ben de sekerli su vrdim. Bize ebe hemsiremiz soylemisti, kolostrum geldigi surece 1 bardak suya 1 kesme seker at, bebek aldikca sen de ver dedi. Kolostrum cok yogun olurmus bebegi susatirmis. Hem de sarilik olmadini engeller demisti. Normal sut geldiginde su vermeyi birak denisti.