gitmiicem işte
kendimi iyi hissetmedim müdür bey kusura bakmayın derim. baksın başının çaresine, çok da umurum. benim tek derdim, mesleğimin bana yüklediği sorumluluğu yerine getirememek olur ki çok şükür vicdanım rahat. öğrencilerimle aram iyi, imkanlar dahilinde onlara bişeyler kazandırmaya uğraşıyorum. gerisi onun işi, beni ilgilendirmez. hayır fedakarlık da yaparsın, idarecilerin iyi olur, zor durumda kalmasınlar diye elinden geleni yaparsın ama bizimkiler sadece kendini düşünen cinsinden. veliyle ilgili bişey olur aman hocam bize yönlendirmeyin bizim başımıza ekşirler der, öğrenciyle bişey olur, aman hocam bzi bulaştırmayın, başımızı ağrıtmayın, idare edin derler
canım bi fikrim yok. ciddi bişeye benzemiyo pek, telaş etme ama yine de geç olmadan doktorunla bi konuş istersen
evet, devletteyim. özel daha gıcık gerçekten, zaten ben özelde çalışsaymışım kesin her yerden 1 haftada kovulurmuşum
canım mağazadan aldık biz ama mobilyanın kendi mağazasından değil. biz 1400 e aldık takımı, ama internette daha uygun fiyatlara satılan siteleri de gördüm ben
ankarada vardı sanki mağazası, Aysunayy ankaraya gidince oraya bakcam diye yazıyodu mobilyasına karar vermeden önce. istersen ona bi sor. ama bi araştırırsan bu markayı satan bebek mağazaları muhakkak vardır, adı başka bişeydir, mina bebe, onur bebe, barış bebe filan gibi isimleri olan bebek mağazalrı oluo ya öyle işte
aynı şekilde senin beğendiğin marka da çok yaygın. girdiğim 4 bebek mağazasından 3ünde baby hope mobilyaları vardı