- 4 Aralık 2013
- 1.578
- 629
- 34
bence bi sorun yoktur bebeğinde canım. şiddetli kasık ağrısıyla birlikte ateş, kanama vs olursa bebeğin için sıkıntı. onun dışında karın agrısı bağırsaklara dğru inen şiddetli sancı şeklinde bişey sendeki. ben öyle anladım. bağırsak spazmı gibi. bekle bakalım, kabız ya da ishal durumu olursa anla ki sindirim problemi yaşamışsın.
english home de iyi fikir. ben akıl edemeiştim onu bak :44: ben denokidsten almaya karar vermiştim aslında ama oraya da bi bakayım öyle son kararımı vereyim.
iyi akşamlar herkese... nete anca girebiliyorum. of bugün çok yoruldum ya temizlik falan yaptık. ev tertemiz oldu çok şükür kendimi çöp evde yaşıyor gibi hissediyordum. yemekti şuydu buydu derken geçti vakit. bebeğim de az az oynadı bugün bakalım içimde...
ben de hiç sevmem süslü abartılı şeyleri. benbi fırsatım olursa english home daki uyku setlerine de bi bakıcam. geçen bi öylesine bakmıştım. ama çok fazla incelemdim cnm. tabi dediklerinin hepsine dikkat etmek lazım bence.
english home de iyi fikir. ben akıl edemeiştim onu bak :44: ben denokidsten almaya karar vermiştim aslında ama oraya da bi bakayım öyle son kararımı vereyim.