- 4 Aralık 2013
- 1.578
- 629
- 34
Benimde kızım olacak canım =)
Bu eşler hep aynı kafada işleri güçleri bizimle kafa bulmak =))
Eşimde öyle ama ben kızıyorum duygusuzsun diyorum...
Eee sen içinde büyütüyorsun ben hareketlerini hissedemiyorum, sesini duyamıyorum diyor...
Bir doğsun benden sana fırsat kalmaz diyor =)
Bakalım göreceğiz...
Ne güzel jile elbiseler var ya =)
Sende bakıyor musun?
Ben şimdiden almayı planladığım kıyafetler var =))
Erken ama ufaktan almak lazım. Sonra onun telaşıyla herşey yarım kalır diye endişe ediyorum.
Bana da hep erken erken dediler ama biz bebek odamızı bebek arabamızı aldık, hastane çıkışlarımız, tarak biberon emziklerimiz filan tamam erken merken değillll, 8,5 aylığım ben, kimse beni durdurmaya çalışmasınnnn para buldukça alıyoruz biz eksikleri, geriye sadece bakım malzemelerimiz, bi de bana kremler gecelikler kaldı. Bu ay da kalan eksikleri tamamlayıp sonra battaniye örmeyi, bebek şekerlerimizi hazırlamayı, odamızı hazır etmeyi planlıyorum. son ayda da naaparım bilmem. bu acelecilikle ben 9 ay tutmam kızımı içerde gibi gelio bana ama o jileler elbiseler filan da beni benden alıyo, Allahımmmm hepsini içinde bebeğimi hayal ede ede seviyorum ki tocam bana gülmekten yerlere yatıyo ne cici şeyler var ya bebişler için, tam da yaza 3-4 aylık olacaklar ki giydircen elbiseleri, kolları bacakları da her fırsatta ısırcannn