merhaba anneler.çok sık giremiyorum ama sorum oldukça aklıma burası geliyor.ilk sorum mide yanmalarınız var mı?felaket yanıyor midem,sakız çiğniyorum bşraz iyi geliyor ama yine de yanıyorum.bu arada tüm testlerimiz iyi çıktı.detaylı ultrason da iyidi.1 hafta ileride dedi ama bu haftalarda normal dedi.bi de kiloma kızmasa dr. 22+1deyim 9kg aldım
çok kızdı vitamini kesti direk.şimdi vitamin yutmuyorum ve gerçekten deliler gibi ackmıyorum sanki hamilelik öncesi dönem gibi normalim taki sabah oluncaya kadar,sabah kurt gibi oluyorum.dün gece hiç uyutmadı yavrum beni ciğer yemiştim akşam severim bu arada sağlıklı diye yedim ama saat 3te başladı tepiklemeye en son 6yı geçerken uyumuşum.çok uyandırıyor beni gece gündüz hareketleri normal soluma yatmaya özen gösteriyorum y,ne de gece olunca durmuyor.dr.da dedi doğunca işin zor ultrasonda zor bakıyorum kaçıyor hep çok haraketli diye,
ikinci sorum bende kalp çarpıntısı oluyor.akşam genelde sanki koşmuşum gibi çok hızlı çarpıyor eşimde hissediyor,sonra çok halsiz oluyorum ellerim kollarım uçuşuyor resmen uyku basıyor ve erkenden uyumak zorunda kalıyorum 3-4 gündür var bu,sizlerde de oluyor mu acaba kilodan mı yoksa havalar soğudu pek yürüyüş yapamıyprum ondan mı ki dedim,ilerlerse dr,danışacağım bakalım