kolay gelsin ne güzel yaaa. hamilelikte çalışmak zor geliyo. evde oturmayı özlüyorum. normalde evde olsam sıkılırım çalışmaya alışmışım ama hamileyken evde olmayı çoook istiyorum. hele o sabah erken kalkmak beni bitiriyor :106:
iyi iyi tekmelesinn annesi:) hiç sorma canım bende sevmezdim muhasebeyi... sözelciyim normalde... ilk memuriyeti kazandığımda müdür seni muhasebeye vereceğim dediğinde
yapamam dedim
neden? herkes annesinin karnındamı öğreniyo dedi 3 senedir bu işin kurdu olduk. artık herşey formatlaşmış ama dikkat isteyen iş tabikide.
aynen bende sosyal bilgiler öğretmenluğu mezunuyum.. ve muhasebede çalışıyorum hem devlet kurumunda hem muhasebede olmak daha bir sıkıntılı riskli.. RABBİM yardımcımız olsun
Benimkini aradım bugün gececi ,gündüz evde.
Iş tutuyorum diyor...çamaşırları yıkamış..bulaşıkları yıkamış evi süpürmüş...bir de kuru fasulye ıslamış...
Adamı ne hale getirdim...yemeği de yapı ver dedim...iyi bebeği de ver ben doğurayım diyor...
Akşam eve gidip yemeği yapınca uzanıp kızımı dinliyorum orada uyuyakalıyorum sonra yatağa gidiyorum...
Her gün aynı şey...kendime gelmem lazım. öyle uyuşuklaştım...
8 kilo almışım...aşı olduğumda sağlık ocağında tartıldım...inanmıyorum demişim ...hemşire ne oldu diyor...
1 ayda 5 kilo...hamur işini kesmem lazım... Bebek daha 500 gram...zaten kiloluydum hamile kaldığımda
ayyy maşallah eşine .. benimkide her işi yaparda elinden hayatta yemek gelmez yada korkusundan yapmıyor yapmak zorunda olur diye..
ama ALLAH sonsuz kere razı olsun yardımcıdır bana .. çünkü habire uyuyup kalıyorum bende çok yoruluyorum..
Geçmiş olsun canım. Daha önce çok paylaştım, yeter diyecek arkadaşlar artık Prenatal yoga yazarsan youtube'da güzel workoutlar var. Benim o sayede geçti bel ağrılarım. Özellikle ellerini duvara koyup kalçayı yavaşça çeviriyorlar, o hareket beni inanılmaz rahatlatıyor. Ama düzenli yapman lazım, hergün 10 dk ayırırsan yeter artar
hiii hiii hiii .. ayyyyyyyyyy ne çok isterdim bişeyler yapmayı.. iş ev çocuk yemek derken popomun üzerine oturamıyorum ya ..
başka ödem oluşan arkadaşlarımız var mı acaba aramızda bende olabildiğince tuz beyaz ekmek makarna felan dikkat etmeye çalışıyorum ama mümkün değil uzak durmak tamamen bende şimdilik ödem oluşmaya başlamadı ama bir arkadaşımın 3 ayında başlamıştı görseniz nasıl şişti nasıl şişti hep ödem, sonra diyet yaptı tuzdan uzak durdu ama nafile sanırım bizde ne kadar dikkat etsekte 7 aydan itibaren bizdede başlayacak şişmeler öyle düşünüyorum
benim de kızımda ödemim çoktu ya burnum bile şişerdi.. bundada bi ara başladı ama tuz dan ziyade sürekli ayaklarımı aşağı sallamaktan..
çünkü tuza çok dikkat ediyorum.. ama ödem berbat bişe tutuluyorsun resmen..
merhaba kızlar... hayırlı cumalar herkese
ve maalesef bende de ödem mevcut. Dr. bu konuda çok katı, tuz, beyaz ekmek yememem gerektiğini, turşu gibi şeylerden uzak durmamı söyledi. hatta o kadar korkuttu ki bu sebepten kör olan bir anneden bile örnek verdi Allah korusun.
benim mesela çorap izim akıllara zarar. kesinlikle yüzük ve saat takamıyorum. makarnayı çok seviyorum haftada 1 kez yiyorum ki benim için bir mucize
aman diyim dikkat edin, ömrüm boyunca tuz aramamışken kaşıkla yiyesim geliyor, hiçbirşeyin tadı yokmuş gibi geliyor ama napalım...sıkalım dişimizi
ben geçen çizmemi çıkaramadım ya resmen sıkışmış bacağımda öyle şişlik şimdilerde geçti bakalım ama bünyem müsait çok şişiyoruim..
ekmek dışında neredeyse hiç karbonhidrat almıyorum ama yinede alyoruz kilo işte..
selam kızlar nasılsını? ben iyice ağırlaştım artık :) hatta penguen gibi yürüyom nie böle erkenden ağırlaştım anlamadım yaa
durdaha canım bir ay sonra daha komik olucaz.. vucudumuzun ağırlık merkezi değişiyio ondan böleyiz..
benim de çorap izim fena,eşimin çoraplarını giymeye başladım,erkek çorabı alıcam büyük beden,onların ki daha yumuşak oluyo:18:
ayy kısa çorap hiç giyemiyorum zatende.. evde sürekli çıpalk ayak dolaşıyorum.. ama çok zor sıkışıyor resmen çorap lastikleri .. eşofmanlarda bi tane hamile eşofmanım var.. geçen bide pijama takımı aldım büyük rahat.. ama yakındır eşime dadanacam galiba bende
Valla canim dogum konusu beni endiselendiriyor.gecen hafta kontrol vardi dedim su normal dogumu bana anlatirmisiniz hep kulaktan duyma bilgilerle urkuyorum dedim.sagolsun tum ayrintilari ile anlatti ahmet bey .ama sanirim ben normal dogum yapabilecek kadar yurekli degilim
cok korktum .bir de o kadar sanci vs zorluktan sonra sezeryana donme ihtimali de oluyormus.sonuc olarak ben sezeryan yapacagim galiba ama ilerleyen gunler ne gosterecek bakalim.sen ne dusunuyorsun bu konuda??
sakın öyle düşünme.. normal doğum sezeryana göre çooooooooooooooooooook daha rahat.. sezeryan sonrası zor..... emzirmek uzanmak kalkmak.. yaraların iyileşmesi...çok istedim bende nasip olmadı
Kuzenimin annesi canım:107: Adana'lıyız biz (ama Gaziantep'teyiz şuan). Gerçi heryerde yapılıyor ama, usülleri farklı Bozacağım diyeti vallahi kararttım gözümü, sizin yerinize de yerim
ye anacım ya ye.. ne diyeti.. bebeğinde beslensin senin iki kişilik yemen lazım
diye başlarmışım eskiler gibi.. afiyet olsun canım yavruna yarasın bi kereden bişey olmaz..
Benim yerime de ye balım =)
Ben pek sevmem...
Antep dedin de benim canım da kuru patlıcan dolması çekti, böyle nar ekşili
Akşama yemeğim çok olmasa yapardım valla =)
saol.. canım ya akşam yemeği için fikir vermiş oldun.. hadi koş gel beraber yiyiverelim..
Kızlar ben ayrıntılı ultrason yaptırdım şükür iyi herşey.sonra doktoruma gittim oda çoçuk kardiyolojisine gönderdi ordada bakıldı ayrıntılı herşey normalmiş.çok rahatladım.benim ikilim riskli çıkmıştı bu yüzden endişeliydim ama çok iyiymiş bebişimin durumu.şimdi şeker yüklemesini bekliyorum.ayrıca kilo da fazla almıyorum şişlik ödem tansiyon yok şükür.inş. Böyle devam eder.toplamda 2 kilo aldım ben fazla alamıyorum kilo ama şükür bebegim alıyo.hala çok iştahım yok yiyemiyorum.çokta hareketliyim ya bazen hamile oldugumu unutuyorum.sizde durumlar nasıl
aynen geçen az kalsın koltuğu kaldırıveriyordum.. zor tuttum kendimi.. hamile olduğimu unutuyorum.. bende..
maşallah canım sağlıklıymışya yavrun gerisi hikaye