Evet yemelere daha yeni yeni başlıyoruz sayılır :)
Kilo falan umrumda değil yeter ki yemek yemeye başlayayım. Çay içmeyi, yanında birşeyler yemeyi özledim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yemelere daha yeni yeni başlıyoruz sayılır :)
Ben bugun 54.5 gordum... gercı bu kılo verısler dıkkate deger mı bılmıyorum netıcede katlayarak alacagız.
Kilo falan umrumda değil yeter ki yemek yemeye başlayayım. Çay içmeyi, yanında birşeyler yemeyi özledim.
Hala 55'im.Annemde böyleymiş,benim gbsin dedi,karnıda belli olmazmış çok :) Karnımda belli değil,sadece bebeği bilenler hayırlı olsun diyor başka kimse anlamıyor daha :) İnşallah birden şişmem mayalı poğaça gb
kuzum senin tahmini doğumun benden 1 gün sonra ben 14+6 yım şuan 16. hafta deyince şaşırdım ben haftam bitince u kadar haftalığım diyorum yaş gibi yani yarın itibariyle 15 haftalık diyorumaa ben bu konuyu görmemiştim
66 ile başladım 16.haftamdayım 67,50 oldum saygılar :):)
kuzum senin tahmini doğumun benden 1 gün sonra ben 14+6 yım şuan 16. hafta deyince şaşırdım ben haftam bitince u kadar haftalığım diyorum yaş gibi yani yarın itibariyle 15 haftalık diyorum
kızlar yaa tartılırken tam haftanızı doldurduğunuzda mı kilo bildirimi yapıyorsunuz,gerçi hala aynıyım da
canım ben 5 gün önden gidiyorum :)
anladım canım ben de 1 hafta önden gidiyorum ancak bizim için önemli olan sata göre hangi haftada olduğumuzmuş...kilo takibi önemli değil ama ilerleyen zamanlarda 2 hafta geri 2 hafta hatta 1 ay ileri görünen bebekler olabiliyor,örenğin benim 9. haftaya kadar hep uyumluydu 9. haftada 3 gün geri göründü şimdiyse 1 hafta ileri...sen kendini içinde bulunduğun haftaya göre değerlendir...biraz bilmişlik taslıyor gibi oldum kusura bakma bi ara kafaya taktığım için araştırıp duruyordum dra soruyordum sürekli de ondan