Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sat tarihinide yazarmısın?
arkadaşlar 2014 mayıs anneleri başlığına olduğu gibi bu başlığa da solanin bakıyordu 2014 mayıs anneleri başlığını alan arkadaş bu başlığı da alabilirse çok güzel olur. açıkçası ben almak isterdim ama çalışıyorum bazen giremiyorum bile foruma...başlıkları almak için gönüllü olan arkadaşlar kazen ile iletişime geçebilir
2014 mayis anneleri basligini ben aldim ama gonullu olarak degil,sadece 200 kisinin duyarsizligina karsin aldim,netimin kapancagini dile getirerek aldim,suanda telden girdim,Lutfen kimse bahane uretip geri cekilmesin 3 5 kisiden bahsetmiyoruz 200 kisiden bahsediyoruz,yarin obur gun netim kapaninca hic gelmiycem bakalim o zaman ne olcak,200 kisiden bir kisi konu sahipligi yapamiyorsa kapansin konu yani
yaşım 24 ilk kilom 55 şuan 56 benide alın listeye :)
Ben de istiyorum. 30 yaşındayım 10+6 haftalık bebeğim. 68 kiloydum şimdi 66 kiloyum
Arkadaşlar SAT tarihlerinizi yazar mısınız?
canım henüz özel mesaj yazamıyorum. 9. haftama girdim 70 kiloyum hala. bir de listedeki sıralama gebelik haftası büyük olandan küçük olana göre mi? fikrimce gebelik haftasına göre sıralanırsa daha düzenli bir liste olur.