2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?


  • Ankete Katılan
    463

evet canım haklısın ilk aylar yaptırmamak en iyisi dr uma sorayım gidince..
 
maşallah diyelim canım sana, korkacak birsey yok. belirtiler herkeste yaşanacak diye birseyde yok merak etme. ilk hamileliğim öyle geçmişti benimde gayet iyiydim. rahat ol :)

canım sağol yaa valla böyle şeyler okuyunca içim rahatlıyor biraz.ne bileyim herkes bişeyler yazıyor bende hiçbişey yok.sadece tuvalete çok çıkıyorum ondada su çok içiyorum oyüzden yani.bide çalışıyorum işyerinde okadar iyiyim ki maaşallah diyeyim ozaman inş bişey olmaz bebeklerimize.Allahım çok değişik bi duygu..korku endişe sevinç gözyaşı hepsi bi arada.Allahım isteyen herkese nasip etsin inş.
 
kokulara karşı hassasiyetim var ama mide bulantısı henüz bende de yok,mesela dün banyo yaparken şampuan kokusundan tiksindim burnumu tıkaya tıkaya banyo yaptım, eşim kokuyor kızım kokyor, kendim kokuyorum, deniz kokusu geliyor durum fena yani, ama mide bulantılarım için zaman var sanırım daha.

arada adet ağrısına benzer bir ağrı giriyor, çıkıyor bu durum da normal olsa gerek.kızıma hamileyken de çok olurdu.

bolca akıntım geliyor.

göğüs hassasiyetim geçen haftalara göre azaldı ama yine de dokunuca acı var.

ve normal şartlarda tüy sorunu hiç yaşamayan ben de, fazlasıyla tüylenmem var ne makine dayanıyor, ne ağda, ne cımbız
 
Ozel hastaneye gidip gebelik testi ysptircam diyorum o kadar. Daha doktora karar vermedim hem zaten doktor da ayni seyi yapacak:)
 
Ozel hastaneye gidip gebelik testi ysptircam diyorum o kadar. Daha doktora karar vermedim hem zaten doktor da ayni seyi yapacak:)

ya ben ilçede yaşıyorum özel hastane yok devlet hastanesi var sadece acaba orada da öyle söyleyince dr gitmeden yaparlar mı
 
ben olsam gitmezdim, bebişe zararı var diye ultarsona bile sık girmek istemiyorum


ultrasyonun bir zararı olsaydı aylık bakmazdı doktorlar diye düşünüyorum. ayrıca bildiğim kadarıyla ses dalgaları oluyor ultrasyon. ultrasyonla bakılırken bebeğin hissettiği "kapalı bir metro istasyonunda metronun yaklaştığı anı düşünün" bu ses diye duymuştum.
 
Bulantı olmamasına niye şaşırıyorsunuzki bendede şimdilik yok,dua ediyorum inş ta olmaz..annem çok kötü geçirmiş ona benzemekten korkuyorum.

lazer epilasyon içinde dr tavsiye etmiyo diye biliyorum.yaptırmadan önce mutlaka danış.ama bence yaptırma.

Yarın benim günümmmmm

13.40 ta randevum var.inş güzel haberlerle gelirim.
 

canım bende de hiç bişey yok bende bazen senin gibi düşünüyorum ama sonra diyorum ki Allah'a şükretmek lazım bu sıcaklarda iyiki bebişler rahat duruyor
ben bugün kontrole gittim keseyi gördük biraz kanamam varmış ilaç verdi başka da bi sorunum yok Allah'a şükür. Rabbim ağrısı bulantısı olanlara sabır versin.
buarada oruç tutan arkadaşlar varmı bana doktorum tutma dedi
 

aynen benim annem de çok bulantılı geçirirmiş inşallah bende benzemem şimdilik iyi gidiyor maşallah
hadii bakalım inşallah görürsün bebişini ben göremedim
 
doktordan ciktim.keseyi gorduk, tek bebek goruyorum dedi doktor.hcgyi yuksek buldu o da hatta sasirdi biraz.10 gun sonra kalp atisi icin cagirdi ama ben pek tutmadim doktoru ya.
 
doktordan ciktim.keseyi gorduk, tek bebek goruyorum dedi doktor.hcgyi yuksek buldu o da hatta sasirdi biraz.10 gun sonra kalp atisi icin cagirdi ama ben pek tutmadim doktoru ya.

Hayırlı olsun kuzum, 2. kese bazen daha sonrada gözükebiliyo. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…