2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?


  • Ankete Katılan
    463
son adet tarihinde normal gebelik testi mi erken gebelik testimi yapmak gerekiyor
 

bende aynı durumdayım,pantolonlatımı giyemiyorum bile..
 

slm canım.ben de aynı durumları yaşıyorum.duyan bi 3-4 aylık sanıyodur heralde bide acaip gaz ve şişkinlik var.eşim gazman oldun iice diye dalga geçiyo.
 
slm cnm peki niye boyleyiz yediklerimizden mi kaynaklanıyor yaygın bi karın oldum gaz varda neyapmak gerek çok rahatsız oluyorum şimdiden boyle olursam karnım kimbilir 4ayda 5ayda nasıl olur diye duşunuyorum çokta yemek yemiyorum öyle abartı
 
kızlar bu arada ben bugün ilk ultrason kontrolüne gittim.çok heyecanlandım ya keseyi görmezsek diye.ama minik pirinç tanesni gördük. alttan bakmaya da gerek kalmadı.her şey yolunda dedi dr.um.inşallah sizler de böyle sorunsuz görürsünüz.bu arada tab loda ben de yer alayım.
yaş:29
ilk bebek
sehir:k.maraş
sat :22 mayıs
doğum tarihi: 1 mart
 

ilişkiden 5 gün sonraya mı? kan testi bile en erken ilişkiden sonra 10. günde belli oluyor :26:bir yanlış anlaşılma olmasın??

ben battan iki gün önce yaptım negatifti, moralimm bozulmuştu, battan 3 gün sonrada kan testi yaptırdm

3. denemede başardık
 

hayırlı uğurlu olsun, tebrikler ama dikkatimi çekn bir şey var, senin sat 22 mayıs, benim 25 mayıs olmasına rağmen ikimzinde beklenen doğum tarihi 1 mart nasıl oluyor bu???
 

Bende de aynı sorun vardı. Eşim karbonhidratları kısmamı önerdi. Neredeyse hiç yemiyorum. Protein (kırmızı et) ve sebze yiyorum. Günde toplam iki porsiyon meyve ve bir avuç ceviz yiyorum. Kendime maydanoz yaprakları ve sapları ile kaynatarak hazırladığım çayı bol limon sıkıp içiyorum. Ödemi de atıyor. Kurtuldum sayılır.
 
merhaba ben burdaki mesajları takip ederdim hep ama ilk defa mesaj yazıyorum ben de 2014 mart annesi olucam inşallah ALLAH hepimizin bebişlrini eksiksiz kusursuz sağlıklı bi şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin:) tabloyu kım düzenlio ben de yer almak istiyorum.
 

Ben de bu sorunun cevabını çok merak ediyordum canım okumadığım forum kalmamıştı ama bu sorunun bir tane doğru cevabı yok. Kişiden kişiye değişiyor. Kimisinde bata 10 gün kala çıkıyor kimisinde bat geçiyor 3-4 gün ondan sonra çıkıyor kimisinde idrarda hiç çıkmıyor sadece kanda çıkıyor...
Benim bata 5 gün kala ucuz testlerden birini yaptım çıktı. Hayırlısı olsun inşallah.
 

Aynı şey benim de başıma geldi. Üstelik bat a 6 gün kala yaptırdım. Koca bir negatif. Undan yaklaşık üç gün sonra Ona ödediğim fiyatın % 25 ine uyduruk bir test yaptım ve çift çizgi. Güvenme. Üzerinde yazan kocabir yalan.
 

Hangi testler iyi
 
Hangi testler iyi

Yerli veya yabancı tüm gebelik testleri asağı yukarı aynı. Yumurtanın döllenmesi ve rahme yolculuk ve en sonunda rahim duvarına gömülmesi en az 7-8 gün gerektiriyor. Sonra yumurtanı.n salgıladığı hcg hormonunun idrarda tespit edilebilmesi için en az 5-6 gün geçmesi gerekiyor. En garantisi 7-8 gün geçirmektir. Öetle ilşkiden sonra benim yaptığım gibi 1 hafta sonra bir sürü paraverip erken gebelik testi yaparsanız negatif çıkacaktır. Bir sonraki periodunuza bir iiki gün kala yapın, çok daha mantıklı. Unutmayın onun bile yanılma payı vardır. Hormon önce kanda tespit edilebiliyor. Onun için bile periodunuza iki üç gün kaşmış olması gerekli. İdrarda tespiti daha uzun sürüyor. Arkadaslar çok zor biliyorum ama bunun maalesef tek yolu beklemek. :18:
 
günaydınlar... ben bu abah daha kendime gelemedim.. uyumak için neler vermezdim şimdi...
 
günaydınlar... ben bu abah daha kendime gelemedim.. uyumak için neler vermezdim şimdi...

Sonüç gündür 12 gibi yatmama ragmen sabaha karşı 5 gibi uyanıyorum ve artık uyuyamıyorum. Son üç gündür toplam uyuduğum uyku 16 saati geçmemiştir. Sayıyorum iki hafta sonra uyku yağmayabaşlayacak.
 
Gunaydin sayfamm
Yazliktayiz biz ve 3 gundur sirtim tutuk kalkiyorum uzerimi ortmedigim icinmi kizimla yattigim icinmi cozemedim hala.
Var mi bugun dr a gidecek anneler?
Ben ancak 6. Haftada gidebilecegim istanbula dondugumde.
 
günaydın anneciklerrrrr...

çok kalabalığız maşallah okadar çok soru varki takip etmek zor

şişkinlik bendede oluyor özellikle akşamları.normal yememe rağmen sanki dünyaları yemiş gibi hissediyorum.
 
günaydııııın herkese
git gide kalabalıklaşıyoruz hadi hayırlısı
birkaç gündür giremiyordum nasılsınız var mı bir değişiklik alınan karar sayfa sayısı epy artmış okuyamadım hepsini

bende cts gittim minicik kesemizi gördük çok şükür
henüz kusmaya başlamadım ama bulantılarım çok fazla ha çıktı ha çıkacak bir haldeyim

folicasiti yutunca direk kusuyorum ne yapsam bilemedim
yutmasam olmaz yutsam daha beter oluyorum
normal hayatta da ben hap yutamam yutunca direk kusarım offf benim için çok mu büyük sıkıntı olur
doktora söyledim yutarsın yutarsın dedi güldü hapı yutamazsan bebeği nasıl doğuracaksın dedi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…