2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?


  • Ankete Katılan
    463
Buarada dogdugu gibimi basvuruldu sigortaya cunku biz
Dogumda oglus icin odenen miktari geri aldik sig.aktif olunca
 

canım ben tabii net konuşmak istemem ama doktorumuza epey güveniyorum ve bence onun dediklerine bakılınca senin bebeğinde de sorun yok gibi gözüküyor. her bebeğin bağırsak düzeni farklı oluyor. ben de sürekli kabızım neredeyse ve ben ne zaman kabız olsam kızım daha uzun sürede kaka yapıyor. ki bizimki sulu da değil yoğun. ama doktor sıkıntı yok dedi. kulak çubuğuyla uyarılmaya alışmış olabilir belki. ek gıdaya geçtiyseniz kayısı faydalı olur belki. ama cerrahi müdahale için bence kızının da huzursuz olması lazım. ne bileyim ağrılı filan. bizimki de normal. hatta eşim sana çekmiş diyor :) bol bol hareket ettir ve kabız olmamaya çalış bence bebeğine de iyi gelecektir.
 

seni öyle iyi anlıyorum ki bende 1 ay sonra başlayacağım çok kafama takiyorum
Allah yardımcımız olsun

annem bakacak kızlar, o yuzden rahatım biraz ama memeye cok duskun, yarım saatte bir agzında olsun istiyor , gelmezse kıyamet kopuyor, kıarıyor, morarıyor..Bu sekilde aglama krizi tutarsa diye korkuyom.

Bebişinin gazını hala çıkartmaya çalışan var mı karnını doyurduktan sonra.biz hala sırtını sıvazlıyoz yaa
Biz devamlı gaz cıkartmaya calişiyoruz, ama gece eskisi kadar cıksın diye ugrasmiyoruz, sırtına bir iki vurma ile cıkmamıssa zorlamiyoruz.
 

Dr unuz soğuk havaleden bahsetti mi ? Havale herzaman ateş ile olmuyor bir de soğuk havale diye bir durum var.ama o olsa kadılma farkederdiniz dr unuz da şüphelenirdi . Neyse ki geçmiş. Geçmiş olsun.
 
Son düzenleme:

Ay inşallah canım ya..İçime su serptin..Sen hangi hastaneye gidiyorsun bu arada, doktorun kim?

Kızlar bu arada çok güvendiğimiz bir pediatrist var..Nesim de Eskinazis..Hani çocuğun gözüne bakıp sorunu anlayanlardan..Pazar günü evine götüreceğiz..Eşim yurt dışında şu an..Cumartesi gece dönüyor..Doktor pazar sabahı gelin demiş..Bakalım çok güveniyorum Nesim beye..İnaşşah rahatlatır beni..
 

su veriyormusun bizde işe yaradı haftada birden iki günde bire çıktı ço şükür bir de anne sütü alıyorsa bol karpuz kavun yemeyi dene inşallah bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz bu arada bizim kız sadece anne sütü alıyor.
 

canım ben Acıbadem Maslak hastanesine gidiyorum. doktorum Neslihan Korkmaz. ben epey memnunum ondan, çok ilaç yanlısı değil, bu hoşuma gidiyor açıkçası. hakkında iyi şeyler okumuştum hep. sigorta yaptırmıştık kızıma. ondan gidiyoruz. yoksa ateş pahası tabii 😖
 
Dr unuz soğuk havaleden bahsetti mi ? Havale herzaman ateş ile olmuyor bir de soğuk havale diye bir durum var.ama o olsa kadılma farkederdiniz dr unuz da şüphelenirdi . Neyse ki geçmiş. Geçmiş olsun.

teşekkür ederim. soğuk havaleyi gece ateşi düşük görünce internetten görmüştüm ve korkmuştum epey ama doktor ondan bahsetmedi bize. belki tam belirtileri karşılamıyordur. ama tekrarlıyormuş sanırım soğuk havale. tekrar olursa belki anlaşılan bişeydir, ki umarım olmaz çok korktum çünkü
 
A.badem bakirkoy dr.seda yildirim dunya tatlisi bi doktor onu
Sevmeyen cocuk yoktur herhalde herseyi aciklar her aradigimda
Ilgilenir hep der zaten nezaman ne icin olursa olsun sıkilmadan arayin
Cerrahta latif abbasoglu
 

Canım yaa..NeslihaN hN'dan randevu almak için uğraşıp durduk...Biz de Maslak'a gidiyoruz bu arada..Ama Neslihan hn hep çok yoğun, randevular 1 hafta önceden dolu..Kaç arkadaşımız Neslihan hn'la büyüttü bebeklerini..Herkes çok memnun ordan biliyorum..Aslında ona da bir göstersek mi acaba? Nesim bey'e götürelim bir, sonra olmazsa Neslihan hn'a da gideriz..
 

Sadece anne sütü veriyorum canım..Ek gıdaya geçmedik daha..Aslında geçince belki düzelir diye umuyorum..Ama ilk kızıma 8 ay sadece anne sütü verdim, ufaklığa da vermek istiyorum ama nasip işte.. Eğer düzelme ihtimali varsa 6. ayda da geçebiliriz..
 

Aslında su aklıma geldi ama gastroentolog gerek yok zaten anne sütünün %90'ı su dedi..Ama bence de denemekten zarar gelmez.. Ne kadar su veriyordsun sen? 2-3 kaşık yeterli olur mu ki?
 

ben nolur nolmaz randevularımı hep erkenden alıyorum. gerçekten çok yoğun. ama gerçekten iyi. bir de mesajla dünya kadar şey soruyorum. ona da gösterebilirsiniz, erken la randevunu. hem sonra telefonla da sorarsın :)
 

bence bebekteki bir rahatsızlığı hiçbi şey anne sütü gibi düzeltemez. tabii doktor ne derse o. belki de sen bol bol kayısı yemelisin. bu ara ben çok kabızım. bol yağlı salatayla ve bol suyla kendime gelmeye çalışıyorum. kayısı sevmiyorum. kızım da 5 gün oldu yapmadı kakasını ama kesin benden kaynaklı acilen düzelmem lazım😣
 
4. Ay kontrolümuze gittik. Doktor destekli oturtmaya başlayabilirsiniz dedi. Oturtmaya basladiniz mi sizler? bide benim diktor daha ek gida icin erken dedi. Anne sutu yanin da mama da veriyorum ama. Verme allerjik olabilir midesi mama ve anne sutune uygun dedi.
Benim bebis cingiragini yeni yeni tutmaya basladi. Ayaklarini da yeni farketti tutmaya calisiyor.
 

maşallah. benimki daha ayaklarla ilgilenmiyor. doktor bize 5. ayda oturtun dedi ama biz kucakta oturtuyoruz dedik. o sayılmaz kucakta otursun demişti. sanırım o da bir tür destekli oturma sayılır.
 
A.badem bakirkoy dr.seda yildirim dunya tatlisi bi doktor onu
Sevmeyen cocuk yoktur herhalde herseyi aciklar her aradigimda
Ilgilenir hep der zaten nezaman ne icin olursa olsun sıkilmadan arayin
Cerrahta latif abbasoglu

Esroş bu sigorta olayı nasıl oluyor ya? Belli bi zaman geçmesi gerekiyor mu üstünden faydalanabilmek için?
 
Esroş bu sigorta olayı nasıl oluyor ya? Belli bi zaman geçmesi gerekiyor mu üstünden faydalanabilmek için?

Canim benim ki dogum teminatliydi 1 sene dolmasi gerekiyodu
Dogumu bedavaya yaptim ama normal muayene icin zaman yok
Yaptir kullanmaya basla bide birsuru paketi var yok yatarak tedavili
Muayene teminatli ilac teminatli olani var yani sana uygun olani
Secip senelik imzaliyon iste 8 taksite kadarda boluyolar
 

Bizde eşimin arkadaşından sanki 2 yıl geçmesi lazım doğumdan faydalanmak için gibi bişi duymuştuk da.geri tabi vazgeçmiştik ben hamileyken.kendiniz için falan kullandınız mı hiç faydalı oluyor mu peki,avantajı falan var mı?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…