2014 Kasım Anneleri

Geçmiş olsun

Valla helal olsun, tv den bu kadar koruyabilmek çok zor çünkü.

carputi lütfen yanlış anlama..bizim 4 kişilik bir gurubumuz var bir arkadaşımızın bebeği oldu asla evde tv açmıyoruz hiç seyrettirmiyoruz diyordu ama evlilik orogramlarının tüm katılanlarını sörvayvırın bütün ayrıntılarını ezbere biliyordu:))bşrgün başka bir arkadaşdayanamadı sen çocuğu odaya kapatıp içerde kendin tv mi seyrediyosun onu ağlata ağlata deyiverdi:))

Bu arada dijitürkte ücretle alınan bebek kanalı var duck tv tüm dünyada bebeklere izlettiriliyor formatı bebekler için

hassasiyetini anlıyorum ama çaresizlikten normal tavuk yediriyorum. olduğum ilçe de büyük mağazalar yok. olsa da köy tavuğu dedikleri ne kadar köy tavuğu o da ayrı bir konu

Yok Can'ım neden yanlış anlıyım bu benim düşüncem tv izletmeye karşıyım ve asla açmıyorum eşim de saygı duyuyor şimdi senin arkadaşın izlemiyorum deyip izliyormuymuş Aslı'nda öyle mi

Yaman bi yerde açık görsün asla gözünü ayırmıyor evde açsam asla önünden gelmez

Yaman bi yerde açık görsün asla gözünü ayırmıyor evde açsam asla önünden gelmez

dikkatlerini çekiyor cnm ya naparsan oynayan renk renk bişeyler
oluyor çekmezmi dikkatlerini çocukların dediğim gibi benimki açık bakıyo ama
öyle dalmıyo yani benim peşimde gezer bende oturup fırsatım olmadığı için bakmaya
doğal olarak oda izleyemiyor. ama sende açmıyorsan bravo canın sıkılmıyorsa yani.

E siz varsınız girip size laf atıyorum Faceye instagrama falan takılıyorum öyle gidiyor can sıkıntım yoksa bende bunalıyorum evde

Bizimkinin babası çok aşırı konuşuyo onla küçücüklüğümden beri..böyle sabırlı adam yoktur.bana hiç sabrı yok da bebeğine.bana çok sıkıntı veriyo
Kuzulara sabirlilar canim bize birsey kalmiyor inan uykularimizda sorunlu asker arkadasi olduk benimkiyle

Bakmıyosa ıyıymıs
Bızımkıne ızletmıyrx
Annem hiç açmıo
Bızım evde o uyuyunca acılıyor sadece
Ama babam işten gelınce acıo
Bızımkı odaya gırerse bakıo hemen
Bende babama tv kapattıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…