Geçmiş olsunSelam Canlar geçmiş anneler gününüz kutlu olsun benim oğlumda pek konuşmuyor büyüyünce konuşur modundayım eşimin yeğeni 4 yaşında konuştu her çocuğun gelişimi farklı çok kafanızı takmayın
Anneler günü annem ve Yaman arabadayken kaza yaptım refüje çarpıp karşıya yola geçmeden durdum arabanın önü dağıldı bir amca koştu yardım etti Sağolsun sol şeritte yola paralel kaldım hızlı gelen bir araç çarpabilirdi diyeceğim yani Rabbim hepimize can sağlığı versin çok şükür eli ayağı sağlam çocuklarımızın geç konuşsalar ne olacak sağlıklı ve bir arada olalımda gerisi boş
Zorda kalınca neler yapmıyoruz ki kriz anlarında o kadar olur ben normal Zaman için diyeyim bizim televizyonu hiç açık görmedi ne işe yaradığını bile bilmiyor kumandayı alıp alo diyor düşün tanımıyor bile dışarıda nereye gitsek rica edip kapattırıyorum sevmiyorum izlemesin
hassasiyetini anlıyorum ama çaresizlikten normal tavuk yediriyorum. olduğum ilçe de büyük mağazalar yok. olsa da köy tavuğu dedikleri ne kadar köy tavuğu o da ayrı bir konuKizlar uzun suredir kafami kurcalayan tavuk eti meselesini sizlere sormak istiyorum. Bebislere tavuk etini nerden temin ediyorsunuz? Malum çok guvenli değil piyasada satilanlar. Ben buldugumda ciftlik tavugu aliyorum ama onlarda büyük marketlere geliyorlar ve herzaman bulunmuyorlar. Normal tavuk alıyorum ama içim hic rahat degil...
canım haketti o.bir gün önce doğum günüydü bir gün sonrada anneler günü iki önemli gün ucuza gelemezzzhadi ya benimkide baya pahalı almış diye kızdım ben
olsun ama oda hediye düşünmesi yeter bence yaa:):)
canım haketti o.bir gün önce doğum günüydü bir gün sonrada anneler günü iki önemli gün ucuza gelmezzzhadi ya benimkide baya pahalı almış diye kızdım ben
olsun ama oda hediye düşünmesi yeter bence yaa:):)
çok geçmiş olsun anladığım büyük kaza geçirmişisiniz . Allah ım bununla geçmiş etisinEvet evet koltuktaydı zaten bizde de emniyet Kemer'leri takılıydı verdiğimiz sadakalar korudu çok şükür
çok geçmiş olsun anladığım büyük kaza geçirmişisiniz . Allah ım bununla geçmiş etisinEvet evet koltuktaydı zaten bizde de emniyet Kemer'leri takılıydı verdiğimiz sadakalar korudu çok şükür
Yok Can'ım neden yanlış anlıyım bu benim düşüncem tv izletmeye karşıyım ve asla açmıyorum eşim de saygı duyuyor şimdi senin arkadaşın izlemiyorum deyip izliyormuymuş Aslı'nda öyle micarputi lütfen yanlış anlama..bizim 4 kişilik bir gurubumuz var bir arkadaşımızın bebeği oldu asla evde tv açmıyoruz hiç seyrettirmiyoruz diyordu ama evlilik orogramlarının tüm katılanlarını sörvayvırın bütün ayrıntılarını ezbere biliyordu:))bşrgün başka bir arkadaşdayanamadı sen çocuğu odaya kapatıp içerde kendin tv mi seyrediyosun onu ağlata ağlata deyiverdi:))
Yaman bi yerde açık görsün asla gözünü ayırmıyor evde açsam asla önünden gelmezbiz hiç atlamayız böyle günleri bizde ayakkabı aldık.
valla bilmiyorsa ne güzel benimki de öyle çok dalıp izlemiyo ama açık olsun
istiyor toplasan 20 dakka bütün gün bakmıyodur ama hep açıktır.
alır kumandayı getirir tv ye tutar açın diye açık kalıcak ama
senin ne güzel bilmemesi emin ol bende kendim bakmış olsaydım hiç açmazdım tv yi.
Yaman bi yerde açık görsün asla gözünü ayırmıyor evde açsam asla önünden gelmez
E siz varsınız girip size laf atıyorum Faceye instagrama falan takılıyorum öyle gidiyor can sıkıntım yoksa bende bunalıyorum evdedikkatlerini çekiyor cnm ya naparsan oynayan renk renk bişeyler
oluyor çekmezmi dikkatlerini çocukların dediğim gibi benimki açık bakıyo ama
öyle dalmıyo yani benim peşimde gezer bende oturup fırsatım olmadığı için bakmaya
doğal olarak oda izleyemiyor. ama sende açmıyorsan bravo canın sıkılmıyorsa yani.
Aynen :))Yok Can'ım neden yanlış anlıyım bu benim düşüncem tv izletmeye karşıyım ve asla açmıyorum eşim de saygı duyuyor şimdi senin arkadaşın izlemiyorum deyip izliyormuymuş Aslı'nda öyle mi
TuhafAynen :))
Aynen :))
Kuzulara sabirlilar canim bize birsey kalmiyor inan uykularimizda sorunlu asker arkadasi olduk benimkiyleBizimkinin babası çok aşırı konuşuyo onla küçücüklüğümden beri..böyle sabırlı adam yoktur.bana hiç sabrı yok da bebeğine.bana çok sıkıntı veriyo
Gecmiş olsunYok Can'ım neden yanlış anlıyım bu benim düşüncem tv izletmeye karşıyım ve asla açmıyorum eşim de saygı duyuyor şimdi senin arkadaşın izlemiyorum deyip izliyormuymuş Aslı'nda öyle mi
Bakmıyosa ıyıymısdikkatlerini çekiyor cnm ya naparsan oynayan renk renk bişeyler
oluyor çekmezmi dikkatlerini çocukların dediğim gibi benimki açık bakıyo ama
öyle dalmıyo yani benim peşimde gezer bende oturup fırsatım olmadığı için bakmaya
doğal olarak oda izleyemiyor. ama sende açmıyorsan bravo canın sıkılmıyorsa yani.