- Konu Sahibi bernaaydin
-
bence ondan yapmamıştır. çünkü sana net konuşamayacaktı. adet geçmeden yapılan test %100 doğru değil. hani geç döllenme falan oluyor ya sanırım ondan. ben geçen ay doktora muayene gittiğimde gebeliği en erken ne zaman öğrenebilirim dedim. oda bana adetin 2 gün gecince test yapabilirsin dedi. o kadar. bende soramadım adet öncesini. ama ben bugün gidicem özel hastaneyi araadım 20 tlye bakıyorlarmış, gitcem yaptırcam. adet günüm yarın. bekleyemiyorum meraktan. idrar testlerine de güvenmiyorum açıkcası. onun için baya beklemek lazım ki çıksın. ohoo meraktan ölcem :) bu ilk ay ya ondan. olmazsa birdahaki ay adetimi beklerim hertürlü:)
Canim merhaba hangi sehirdesin 20 tlye test yapan hastaneyi merak ettim baya uygunmus :)bence ondan yapmamıştır. çünkü sana net konuşamayacaktı. adet geçmeden yapılan test %100 doğru değil. hani geç döllenme falan oluyor ya sanırım ondan. ben geçen ay doktora muayene gittiğimde gebeliği en erken ne zaman öğrenebilirim dedim. oda bana adetin 2 gün gecince test yapabilirsin dedi. o kadar. bende soramadım adet öncesini. ama ben bugün gidicem özel hastaneyi araadım 20 tlye bakıyorlarmış, gitcem yaptırcam. adet günüm yarın. bekleyemiyorum meraktan. idrar testlerine de güvenmiyorum açıkcası. onun için baya beklemek lazım ki çıksın. ohoo meraktan ölcem :) bu ilk ay ya ondan. olmazsa birdahaki ay adetimi beklerim hertürlü:)
Kizlaaarr simdi tuvaleyte 3-4 damla kahverengi leke geldi. Bata 3 gün var. Hic adetten önce lekelenme olmaz bende. Bu yerlesme belirtisi olabilir mi ayyy umitlendin iyice :)
Kizlaaarr simdi tuvaleyte 3-4 damla kahverengi leke geldi. Bata 3 gün var. Hic adetten önce lekelenme olmaz bende. Bu yerlesme belirtisi olabilir mi ayyy umitlendin iyice :)
ay cnm inş. bence bi sağlık ocağına falan git müsaitsen, kan testi yaptır nasıl dayancan 3-4 gün daha :)
bu arada bende ne adet belirtisi var ne de gebelik, :) çok ilginç yaa
Genelde pembe diyolar ya yerlesme kanamasını bendeki açık kahverengiydi. Bi de akinti gibi degildi damla damla geldi. Iyice umutlandim gerçekten :) ama saglik ocagi yakin değil arabayla gitmem lazim arabada bugün esimdeevde testim var ama bugün dinlicem biraz kendimi belki yarin sabah bi test yaparım :))) allahim su mubarek cuma gününün hurmetine noluurr hepimiz hamile olalim. Hayırlı saglikli sihhatli evlatlar nasip et yarabbim. Canim kisiden kisiye degisiyomus hamilelik belirtileri. Asıl zaten günün gectikten sonra baslarmis okuduklarimiza göre. Noluurr su mubarek günün hurmetine hepimizi evlatlarina kavustursun rabbim.
Kizlar merhaba bende eylul annesi olmak istiyorum
sat: 16 aralik
bat: 13 ocak
Herkez icin bol bol dua ediyorum kizlar sizde beni dualarinizda unutmayin...
yumurtlama günümden beri kasıklarım batıyo hatta bi gece sağ kasığımın ağrısına uyandım. göğüslerime dokunamıyorum resmen acıyolar.. sende durum nasıl??sende durum nasıl?? kendinde değişiklik hissediyor musun hiç?
amin cnm, ALlah hepimizi hayırlı olanı, hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsinn inşşallahhh
kan verdim yarım saat önce yarım saate internetten sonuçlara bakıcam, sabırsızlanıyorum vakit geçmiyor. bu arada 15 tl aldılar. çok ucuz ya :) eczaneden gebelik testi alana kadar ohoo :) hele birde pozitif çıkarsaaa yuppiiiiiiiiiiiiiiii
bekleyelim beraber kızlarrr :))
bencede sen yarın sabah yap bakalım ne çıkacak, ama en sağlamı kan sen yinede en kısa sürede baktır seninkinide çok merak ettim :)
hamilelik takvimin gözüküyor ama??selam kızlarbenimde 8. ayım denemelerde 2. bebeğim için uğraşıyorum bat:15 ocak
hamilelik takvimin gözüküyor ama??
hangi topik ??? bendemi yapsamki o totemi :) peki tudiğer topikteki arkadaşlarla totem olsun diye yaptık onu evrene sesleniş yaniiiii
Kan sonucunu bekliyoruuzzz hemen yaz öğrenince .... Keşke Ankaradada öyle hastaneler olsa ya burda 62 TL dedi bi hastane...
sağlık ocağında bi sabah verdiğinde ertesi gün öğleden sonra sonucu veriyolarmışcnm saglık ocagında yaptırablırsın ben işte oldugum ıcın zamanım uymuyor, oglen tatılınde gıttım kan verdım. sımdıde sonuc almaya gıdıcem cunku nettekı sayfaları hata verıyor sureklı,
gelınce yazacam hemen buraya
dediğim gbi herşeyde vardır bi hayır canım... önümüzde daha bi sürü aylar var...yok cnm yaa, hcg 0,100 diyor. sanırım hiçbirsey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?