2014 Eylül Annesi olmak isteyenler

Bizim de ilk ay zor tutuyorum kendimi:) dün epey hevesle gittim tahlil sonucunu öğrenmeye. Yapti zannediyodum hamilelim testi. Hatta gidecek halim yoktu o kadar kötüydüm. Esim sen gelme ben giderim dedi. Dedim hamilelik falan cikarsa herkes karisindan ogreniyo bende kocamdan ogrenmiyim hamileligi diye zor bela gittim ama dumur oldum :)) hadi inşallah güzel sonuç alırsın :) peki herhangi bi belirtin var mı ?

Canim merhaba hangi sehirdesin 20 tlye test yapan hastaneyi merak ettim baya uygunmus :)

Kizlaaarr simdi tuvaleyte 3-4 damla kahverengi leke geldi. Bata 3 gün var. Hic adetten önce lekelenme olmaz bende. Bu yerlesme belirtisi olabilir mi ayyy umitlendin iyice :)

Kizlaaarr simdi tuvaleyte 3-4 damla kahverengi leke geldi. Bata 3 gün var. Hic adetten önce lekelenme olmaz bende. Bu yerlesme belirtisi olabilir mi ayyy umitlendin iyice :)

ay cnm inş. bence bi sağlık ocağına falan git müsaitsen, kan testi yaptır nasıl dayancan 3-4 gün daha :)

bu arada bende ne adet belirtisi var ne de gebelik, :) çok ilginç yaa

ay cnm inş. bence bi sağlık ocağına falan git müsaitsen, kan testi yaptır nasıl dayancan 3-4 gün daha :)

bu arada bende ne adet belirtisi var ne de gebelik, :) çok ilginç yaa

Genelde pembe diyolar ya yerlesme kanamasını bendeki açık kahverengiydi. Bi de akinti gibi degildi damla damla geldi. Iyice umutlandim gerçekten :) ama saglik ocagi yakin değil arabayla gitmem lazim arabada bugün esimde evde testim var ama bugün dinlicem biraz kendimi belki yarin sabah bi test yaparım :))) allahim su mubarek cuma gününün hurmetine noluurr hepimiz hamile olalim. Hayırlı saglikli sihhatli evlatlar nasip et yarabbim. Canim kisiden kisiye degisiyomus hamilelik belirtileri. Asıl zaten günün gectikten sonra baslarmis okuduklarimiza göre. Noluurr su mubarek günün hurmetine hepimizi evlatlarina kavustursun rabbim.

Kizlar merhaba bende eylul annesi olmak istiyorum
sat: 16 aralik
bat: 13 ocak
Herkez icin bol bol dua ediyorum kizlar sizde beni dualarinizda unutmayin...

amin cnm, ALlah hepimizi hayırlı olanı, hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsinn inşşallahhh
kan verdim yarım saat önce yarım saate internetten sonuçlara bakıcam, sabırsızlanıyorum vakit geçmiyor. bu arada 15 tl aldılar. çok ucuz ya :) eczaneden gebelik testi alana kadar ohoo :) hele birde pozitif çıkarsaaa yuppiiiiiiiiiiiiiiii

bekleyelim beraber kızlarrr :))

bencede sen yarın sabah yap bakalım ne çıkacak, ama en sağlamı kan sen yinede en kısa sürede baktır seninkinide çok merak ettim :)

sende durum nasıl?? kendinde değişiklik hissediyor musun hiç?
yumurtlama günümden beri kasıklarım batıyo hatta bi gece sağ kasığımın ağrısına uyandım. göğüslerime dokunamıyorum resmen acıyolar.. sende durum nasıl??

Kan sonucunu bekliyoruuzzz hemen yaz öğrenince .... Keşke Ankaradada öyle hastaneler olsa ya burda 62 TL dedi bi hastane...

selam kızlar benimde 8. ayım denemelerde 2. bebeğim için uğraşıyorum bat:15 ocak

listeria cnm bende de o belirtiler aynı şekilde oldu hatta konu bile açtım gebe miyim diye :))) sağ kasığım çok ağrıyordu. sonra birden kesildi inan şuan adet belirtisi bile yok. bu arada nette sayfa hata veriyor sonucuma bakamadım deli oldum.

Kan sonucunu bekliyoruuzzz hemen yaz öğrenince .... Keşke Ankaradada öyle hastaneler olsa ya burda 62 TL dedi bi hastane...

cnm saglık ocagında yaptırablırsın ben işte oldugum ıcın zamanım uymuyor, oglen tatılınde gıttım kan verdım. sımdıde sonuc almaya gıdıcem cunku nettekı sayfaları hata verıyor sureklı,
gelınce yazacam hemen buraya

sağlık ocağında bi sabah verdiğinde ertesi gün öğleden sonra sonucu veriyolarmış 1-1.5 saatlik bi test için 1 buçuk gün beklemek biraz sıkıcı olur
herşeyde vardır bi hayır canım belkide hastaneye gidip birebir öğrenmeni istiyodur bebeğin :))

yok cnm yaa, hcg 0,100 diyor. sanırım hiçbirsey yok
dediğim gbi herşeyde vardır bi hayır canım... önümüzde daha bi sürü aylar var...
bende geçen ay kendi hesabıma göre geciktim 1.20 çıktı kan sonucum hastaneden eve geldim hasta oldum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…