• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Eylül Annesi olmak isteyenler

Arkadaslar bende de bi takim haberler var inşallah hayirlisiyla hamileyimdir. Dun kahverengi akintim geldi ki bugun de az önce biraz geldi. Bende suphelenmistim. Bütün gece uyuyamadim. Sabah erkenden test yaptim. Silik mi silik ikinci bi cizgi gördüm. Arada geldim gittim baktim. Sonra gittim esimin yanina. Dedim ben test yaptim.o da bakti zor da olsa silik çizgiyi gördü :) sonra acaba test yaptirsak mi falan oldum esim huyumu bildiginden simdi cikmaz uzulursun falan diyo ama o da istiyo :)) neyse gittik test yaptirmaya doktora. Doktor bata 2 gün var diyince garipsedi olsa da cikmaz büyük ihtimal dedi. Neyse eve geldik. Ben agliyorum sulugozun teki oldugum icin. Dedim sonucu almaya gitmeyelim doktor hamilesin dese de aglarim demese de dedim :)) 1.5 saat sonra esime arattim o da gitti baska odaya epey uzun konustu doktorla ben vaslafim aglamaya kesin bisey yok falan diye. Sonra bi geldi gülerek :))) degerim 17 cikmis kizlaaarrr. Bata 2 gün var. Doktor kesin hamiledir dememis. Haftaici bi daha gitcez inşallah. Allahim.nolur bebisimiz bizimle olsun ve dileyen herkese nasip etsin. Bugun kahvetengi akinti yine geldi? Bu iyi bisry mi kötü bisry mi kizlar ? Rabbim dileyen herkese versin

Arkadaslar bende de bi takim haberler var inşallah hayirlisiyla hamileyimdir. Dun kahverengi akintim geldi ki bugun de az önce biraz geldi. Bende suphelenmistim. Bütün gece uyuyamadim. Sabah erkenden test yaptim. Silik mi silik ikinci bi cizgi gördüm. Arada geldim gittim baktim. Sonra gittim esimin yanina. Dedim ben test yaptim.o da bakti zor da olsa silik çizgiyi gördü :) sonra acaba test yaptirsak mi falan oldum esim huyumu bildiginden simdi cikmaz uzulursun falan diyo ama o da istiyo :)) neyse gittik test yaptirmaya doktora. Doktor bata 2 gün var diyince garipsedi olsa da cikmaz büyük ihtimal dedi. Neyse eve geldik. Ben agliyorum sulugozun teki oldugum icin. Dedim sonucu almaya gitmeyelim doktor hamilesin dese de aglarim demese de dedim :)) 1.5 saat sonra esime arattim o da gitti baska odaya epey uzun konustu doktorla ben vaslafim aglamaya kesin bisey yok falan diye. Sonra bi geldi gülerek :))) degerim 17 cikmis kizlaaarrr. Bata 2 gün var. Doktor kesin hamiledir dememis. Haftaici bi daha gitcez inşallah. Allahim.nolur bebisimiz bizimle olsun ve dileyen herkese nasip etsin. Bugun kahvetengi akinti yine geldi? Bu iyi bisry mi kötü bisry mi kizlar ? Rabbim dileyen herkese versin

onceki iki hamileligime dayanarak diorum cunku bende senin gibi oldum sanirim hamilesin cunku bende seninki gibi olmustum hatta test yapiodum hamile deil cikiodum ama hamileymisim kan testinde cikmis insllh allahin izniyle kan degerlerin saglikli bir sekilde artar ve bebesine saglikla kavusursun canim ama olmasada canini slkma vardir herseyde bir hayir bak ben bir bebegimi nedensiz yere kaybettim ve simdi 2 aydir istioruz olmuo bu ayla berabaer 3 oluo herseyin hayirlisini rabbim gonlune gore versin insllh

Ne güzel... senin adına çok sevindim canım.
Ins. Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin darısı başımıza

Kizlar neredesiniz kimsecikler yok basta umutluydum olmamisti hatta denemeyi birakicam demistim ama sanirim eylulun sonuna yetisebilirim cok kasik agrim var goguslerimde bir tuhaflik var eger ara kanamasinin israti deilse bnde eylul annesi olucam insaAllah gerci bat de 13 gun var bakalim ne olucak umutlanmakta istemiorum ama adetime bu kadar varken karin agri kadik agrisi normal deil gecen ay iltihap olmustu idrar yollarim bu belirtiler o deildir umarim butda yilbasinda resmi heryer tatil oluo sali gunu gidebilirim dr ye bakalim ne dicek iltihapsa cikar yada ustune gordum :-)

Selam kızlar benimde beklenmeyen bata 2 gün kaldı yokmu hamiş haberleri..hiçbir belirti yok.ne regli ne gebelik...bakalım beklemekten başka çare yok...buarada aslında dayanamayıp pazar günü meraktan test yaptım ama çıkmadı:43:bakalım hayırlısı...

bu sefer bekletecek bu kuzu bizi galiba kızımda ilk ay kalmıştım hamile..bunda 2ayımız inşallah bu ay gelir 2.kuzum..

Kizlar neredesiniz kimsecikler yok basta umutluydum olmamisti hatta denemeyi birakicam demistim ama sanirim eylulun sonuna yetisebilirim cok kasik agrim var goguslerimde bir tuhaflik var eger ara kanamasinin israti deilse bnde eylul annesi olucam insaAllah gerci bat de 13 gun var bakalim ne olucak umutlanmakta istemiorum ama adetime bu kadar varken karin agri kadik agrisi normal deil gecen ay iltihap olmustu idrar yollarim bu belirtiler o deildir umarim butda yilbasinda resmi heryer tatil oluo sali gunu gidebilirim dr ye bakalim ne dicek iltihapsa cikar yada ustune gordum :-)

ilk bebiş mi olucak ?

Merhaba, ben hala adet olmadım (sat 8 aralık)

3ocakta hcg 0,100 dü, merakla bekliyorum :(:31:

Berna cim ben senden umitliyim adete yakin benim de ovulasyon testim ayni seninki gibiydi ikincisi koyuya yakindi

canm ya önceden hiçç takip etmezdim adet yarın olmam lazım ama yumurt akı kıvamında akıntım var.
bacak sızlaması
kasıklarımdakı şişkinlik kramp ağrı ve gaz.
belim de ağrıyor..

sol bacağımda çekilmeler oluyor ..
bunlar adet belirtisi mi hamilelik mi anlamadım..

canm ya önceden hiçç takip etmezdim adet yarın olmam lazım ama yumurt akı kıvamında akıntım var.
bacak sızlaması
kasıklarımdakı şişkinlik kramp ağrı ve gaz.
belim de ağrıyor..

sol bacağımda çekilmeler oluyor ..
bunlar adet belirtisi mi hamilelik mi anlamadım..

cnm yapmadın dimi test hiç bakalım benimde 8i inşallah olmayız ama benim adet ağrısı gibi ağrılarım başladı...

İdrar tsti dun yaptim negatifdi
ne

ne güzel evlenir evlenmez başlamışsın çalışmalara ..ben o kadar pişmanım ki 3 yıl beklediğğime şimdide dört gözle bekliyorum geleceği günü..agustosta hamile kaldım..9.haftada kürtaj oldum..kalp atışı nedeniyle.. gecen ayda kimyasal gebelik..şimdi 9 ocağı bekliyorum.bugün akşam üzeri yaptım negatif..ümitlendirmek istemem ama senin belirtilerin hamilelik belirtilerine benziyor..aynı belirtileri yaşamıştım..umarım öyledir..

ilk bebiş mi olucak ?

Yok cnm bnm iki tane var ama bnm tumor yuzunden bir yumurtaligim alindi bir sene icinde bebek yapmazsan olmaya bilir dedi mayis ayinda hamile kaldim ama kalvi durdu simdi iki aydir istiorum olmadi ameliyat olali bir bucuk sene oldu

Bende eylül annesi olamadim :16:
Ama ümidimizi kaybetmek yok..
ekim kasim aralik..
Her ay anne olmak güzeldir :16:

ne

ne güzel evlenir evlenmez başlamışsın çalışmalara ..ben o kadar pişmanım ki 3 yıl beklediğğime şimdide dört gözle bekliyorum geleceği günü..agustosta hamile kaldım..9.haftada kürtaj oldum..kalp atışı nedeniyle.. gecen ayda kimyasal gebelik..şimdi 9 ocağı bekliyorum.bugün akşam üzeri yaptım negatif..ümitlendirmek istemem ama senin belirtilerin hamilelik belirtilerine benziyor..aynı belirtileri yaşamıştım..umarım öyledir..

Canmm aynen beklemiim dedim yaa hemen basladim calismalara.. İnsallah sende daha fazla beklemezsinn..

Bende bide burun kasinmasi varr acayipp bi sekilde grip belirtisi derler ama grip degilim .
Burun kasintisiyla hamileligin bi alakasi olabilir mi acaba ??

Back