- Konu Sahibi bernaaydin
Arkadaslar bende de bi takim haberler var inşallah hayirlisiyla hamileyimdir. Dun kahverengi akintim geldi ki bugun de az önce biraz geldi. Bende suphelenmistim. Bütün gece uyuyamadim. Sabah erkenden test yaptim. Silik mi silik ikinci bi cizgi gördüm. Arada geldim gittim baktim. Sonra gittim esimin yanina. Dedim ben test yaptim.o da bakti zor da olsa silik çizgiyi gördü :) sonra acaba test yaptirsak mi falan oldum esim huyumu bildiginden simdi cikmaz uzulursun falan diyo ama o da istiyo :)) neyse gittik test yaptirmaya doktora. Doktor bata 2 gün var diyince garipsedi olsa da cikmaz büyük ihtimal dedi. Neyse eve geldik. Ben agliyorum sulugozun teki oldugum icin. Dedim sonucu almaya gitmeyelim doktor hamilesin dese de aglarim demese de dedim :)) 1.5 saat sonra esime arattim o da gitti baska odaya epey uzun konustu doktorla ben vaslafim aglamaya kesin bisey yok falan diye. Sonra bi geldi gülerek :))) degerim 17 cikmis kizlaaarrr. Bata 2 gün var. Doktor kesin hamiledir dememis. Haftaici bi daha gitcez inşallah. Allahim.nolur bebisimiz bizimle olsun ve dileyen herkese nasip etsin. Bugun kahvetengi akinti yine geldi? Bu iyi bisry mi kötü bisry mi kizlar ? Rabbim dileyen herkese versin