2014 Aralık Anneleri


Bebek yagimda var ama ben bunuda denemek istiyorum kullanip memnun kalanlarda var cunku.elbetteki cilt yapisiyla alakali bir durum ama kendimi taniyosam keske kullansaydim dememek icin :)
 
canım bi de ben işe gelmek icin hergün 40 km yol geliorum acaba ondanmı ?

canım seni korkutmak istemiyorum ama lekelenmelerin geçene kadar yatmalısın. dr dan git rapor al bu durumun geçene kadar. ben çalışmıyorum ama ufak yolculuklar yapınca sancılanıyorum. sen tedbirini al. işin ddha önemli değil kendnden ve bebeğinden.
 

Benim kan tahlilim 4. bugün aldım sonucunuda hepatıt virus cig etle alakalı vs saydı ama negatıf cıkmıs hepsi yani oldukca fazla tahlil istiyolar hatta gecen kan tahlılındende baktı büyümesine degerlerine ultrasonda gözüktüğü halde bende anlamış degılım ama dedğim gbi hepsi bebişlerimiz için yapmak zorundayz


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
Bebek yagimda var ama ben bunuda denemek istiyorum kullanip memnun kalanlarda var cunku.elbetteki cilt yapisiyla alakali bir durum ama kendimi taniyosam keske kullansaydim dememek icin :)

canım şimdiden bu yağları kullanmaya başlamak mı gerekiyo? bi tavsiyede bulunayım. bi arkadaşım var 4 aylık bebişi var. normal kilo alıp verince bile hemen çatlakları oluşurmuş önceden. hamileyken de bebe yağı ve kakao yağı kremi kullanmış. şu an çatlakları yok drnecek kadar azmış. birazcık kasığında varmış sadece. ve karnı normalden büyüktü düşünün artık. ben de o kakao yağı kreminden alıp kullanmayı düşünüyorum. ne de olsa doğal bişey.
 

selam canım tiroidin şu an kaç? benim 0,56 çıktı daha dr.a gitmedim. önceden 1,76 gibi bişeydi. çok hızlanmış dimi? ben kilo verdim 3 kilo kadar. acaba ondan mı?
 

haklısın canım bugün doktora gidip konusacam bakalım ne diyecek
 
Kizlar doktordan geliyorum bebegim 9+2 olmus baya baya belirginlesmis kafasi filan baya gorunuyor :)) cok guzel hisler bunlar. 2.9 cm gelisimide gayet iyi dedi :)) sukurler olsun iyi gidiyor suan. Doktor her defasinda 2 hafta sonraya gel diyor ben pinpirik her hafta gidiyorum onu gorunce icim rahatliyor napim :))))
 

Amiinn canım benim.. doktorumun numarasını almayı unuttum, anneme söledim oda yarına sabaha kadar devam ederse gidelim doktora dedi, şuan işyerinde olduğum için çıkamıyorum..
 
kızlar aranızda metpamid kullanan varsa derhal bırakın. geçtiğimiz günlerde bu hap yüzünden kuzenim ölümden döndü!!!! ilaç zehîrlemişş. sakın sakn içmeyin. vücudu kasıldı kaldı gözlerinde kayma oldu ve az kaldı gidiyodu çocuk;( Allah korusun bebişlere zarar verir sakatlık filan yapabilir. kullanan varsa ilacın reçetesini okuyun göreceksiniz. illa herkesi zehirleyecek diye bişi yok ama biz tedbirimizi alalım.
 

Canim bendede oldu kahverengi akinti kesenin altinda kanamam vardi 7. Haftada olmustu. Doktor dusme tehlikesi var demisti dikkat et dedi dikkat ettin wc disinda pek kalkmadim suan bitti o akintim tabi dusme ignesi ve progestanda kullandim . bugun kanaman durmus dedi 9+2 yim suan. Benim rahmim kalpseklinde doktor bbundan dolayi doguma kadar olabilir dedi bana.
 

senin adına sevindim canım, eğer benimki yarına kadar devam edrse bende gitcem yarın sabahtan. ben birde çalışıyorum günde 50 dk yol yürüyorum acaba yol mu yoruyor beni bilmiyorum ama yarın sabah kesin gidicem en azından içim rahat eder. sağol verdiğin bilgiler için..
 

Ewet gitmende yarar var en azindan icin rahatlar cnm insallah iyi haberlerle gelirsin. Benimde hareket ettigim zamanlarda geliyordu.
 

Haklisin iyi olabilir bitkiseldir sonucta ben kulaktan dolma biseyler yapmak istemedigim icin doktoruma danistim oda lierac onerdi su an kilo almadim zaten o yuzden biseye baslamadim 3 aydan sonra basliycam insallah

selam canım tiroidin şu an kaç? benim 0,56 çıktı daha dr.a gitmedim. önceden 1,76 gibi bişeydi. çok hızlanmış dimi? ben kilo verdim 3 kilo kadar. acaba ondan mı?

Hizlanmis evet ve muhtemelen ondan kilo vermissin benim tshim 1.30 dan 3.80 e falan cikti benim zaten yavas calisiyo ve 2 yildir ilac kullaniyorum simdi artirdi dozu yarin endokrin kontrolum var bakalim ne oldu.bikac ay once 13 lerden 1.30 a dusurduler ve o zamana kadar sakin hamile kalma dedi bana doktor.ama sana ilac verirmi bilmiyorum seninki tam tersi bi durum cunku
 
hadi hayırlı olsun kac haftalık oldun

Biraz kafam karisik benim de bu konuda. gecen hafta doktora gittiğimde 5+1 demisti ultrason sonucuna gore. ama son adet tarihine gore 7 haftayi bitirmiş oluyorum. 2 hafta sonra gel demişti bakalim yine gidicem, kalp atislari icin
 

canım senî çok iyi anlıyorum ama her hafta ultrason bebişe zararlı. ben de bugün 9+1 im aynı sayılırız. ben de cuma günü gördüm. 10 günde 3 e katlamış. ben de çok şaşırdım senin gibi artık daha da çabuk büyüyecekler. ultrasonda minik bir insan yatıyor benmki de çok belirgindî:) böyle yumoş yumoş dimi ne tatlı maşallah diyelimm
 
Ewet cok sasirdim bir hafta once sadece kan pihtisi gibiydi sok oldum. Her hafta bisey oluyor bende biseymi oldu diye gormek istiyorum. İlk bebegim bide asiri heyecanlaniyorum ultrasona girmeden :)))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…