2014 Aralık Anneleri


canım öyle şeyler getirme aklına o kadarın bir etkisi olmaz ama uzak dur bitki çaylarından bundan sonra. bana da doktorum içme dedi. çünkü bitki çaylarının bilmediğimiz etkileri de olabiliyor. hiçbirini içmemekte fayda var.
 

maşallah maşallah darısı başımıza :) ben de bugün tekrar gidicem kontrole. umarım kalbinin sesini duyabilirim miniğimin:18::18:
 
Kızlar bulantı için zofran kullanan var mı? Ya da ne kullanıyorsunuz:what::what::what:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Arkadaslar bıktı çayları ve maydanoz düşük rıskı ılk uç ay son uç ayda erken doğum uç tetikliyormuş o yüzden dıkkat edelım baskan bildiginiz varsa paylaşalım balık faydalı cok yağlı yıyeceklerden hazır gıdalardan bıraz uzak durmak gerekıyrsa mus aynı zamandan diyetisyene de gıdıyorum oncede devamlı gıdıyorum yenı danıştım haftada ıkı uç kez baklıyat yenmelı kırmızı ettense balığa yöneltmek gerekiyormuş ara öğünlerde bır tane meyve dıgerıde ara ogünde kuru yetmiş ve sabah kahvaltılarda haftada uç dört kez yumurta yı eksık etme derdi birde bır ıkı çay kasığı kahvaltıda pekmez veya bal kansızlık oluşmasın dıye beni şimdi bulantılarınız geçit yenı yenı uymaya başlıcam arkadaslar başka seyleri bilen varsa bılgılendırelım bırbırımızı :)))
 
yok ya kötü düşünme ultrasyondanda kaynaklanabilir.bende 13unde gidecem bakalim biz ne durumdayız.ilk gittigimde gunumu demisti bende ona gore hesap yapiyom hep hayirlisi olsun kuzum ya

amin hayırlısı beni gelişmelerden haberdar et. bi de bebeğin kaç mm di gittiğinde. ben taa 3 haftaya gidecem
 
mrb arkadaslar hayırlı kandıller ya ben bısey sorucam belkı sacma olabılır:) portakal yıyıp mıdesı daha cok bulanan varmı? yoksa adece benımmı yada banamı öle gelıyor?

canım ben ilk gebeliğimde portakal da yiyemedim suyunu da içemedim. çok bulandırıyordu midemi:) oğlum oldu. bakalım senin neyin olacak merak ettim :)


ben de suyu az içiyordum ilk aylarda midemi bulandırdığı için. ve idrar yolu enfeksiyonu çıktı. antibiyotik ve tek doz suya atılıp içilen monrol idi galiba bi toz verdi. kullandım geçti şükür. antibiyotik içmemek için çok direndim 3-4 doktora gittim, içmem gerektiğine ikna oldum sonunda.


geçmiş olsun canım. benim oğlan da 15-16 kilo ve maalesef kucağıma almak zorunda kalıyorum. Allah korur inşallah bebeklerimizi



geçmiş olsun canım bol istirahat et.


canım inşallah çok sürmez. ilkinde ne kadar sürmüştü.. şükür ayran içebiliyormuşsun. ben yoğurt süt ayran namına bir şey tüketmiyorum. süt midemi bulandırıyor. ayran ve yoğurt yanma yapıyor

Kızlar aranızda magnezyum kullanmaya başlayan varmı ne zaman başlanıyor

bacaklarda kramp başlarsa veriyor dr. beni uykudan uyandırıyordu 6.ayda kramplar. magnezyum ve kalsiyum kullandım doğuma kadar.
 

sabahları midem o kadar bulanıyor ki her sabah peynir maydanoz ekmek yiyorum allaha emanetiz.

pekmez için dr şöyle demişti, "pekmez ile kansızlık giderebilmek için günde 1 su bardağı pekmez içmelisin, 1-2 kaşıkla kan yapmaz. 1 su bardağı pekmez de sana hamallık yaptırır demir hapı içmen yeterli ".
 
ben de suyu az içiyordum ilk aylarda midemi bulandırdığı için. ve idrar yolu enfeksiyonu çıktı. antibiyotik ve tek doz suya atılıp içilen monrol idi galiba bi toz verdi. kullandım geçti şükür. antibiyotik içmemek için çok direndim 3-4 doktora gittim, içmem gerektiğine ikna oldum sonunda.



ben de cumadan beri buna ikna etmeye çalışıyorum kendimi. bugün gidip yeni tahlil sonuçlarımı öğrenicem. hala devam ediyorsa enfeksiyon bana da verecek antibiyotik. inşallah bir zararı olmaz bebişlerimize bunu aklıma getirmek de istemiyorum artık. pek çok kişi farklı sebeplerle antibiyotik kullanmak zorunda kalıyormuş hamilelikte. napalım kullanmasak da zararlı. Rabbim korusun bebişlerimizi.
 

seni çok iyi anlıyorum çünkü aynısını yaşadım. ayrıca dr bana şunu da dmeişti, bebeğin düşme riski dışında enfeksiyon ilerler ve senin böbreğine sıçrarsa ne olacak. böbrek rahatsızlığı ile gebeliğin de riske girecek. korktum ve kullandım. bir şey olmadı şükür.
 

haklısın canım, tedavi edilmezse daha büyük tehlike yaratacak. ben de kullanıcam ve aklıma kötü şeyler getirmiycem artık.
 
Kızlar bulantı için ilaç kullanan var mı ? varsa ne kullanıyorsunuz??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
günaydın :) benim de artık geçti heralde derken yine başladı.ben 9.haftadayım,senin kaçıncı haftan?[/QUOTE]

Benim 7+4canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Kizlar kontrole ozel hastaneyemi devletemi gidiyosunuz?ben ozel hastaneye gidiyorum ama dogumhda cok masrafli olurmu bilemiyorum.bir bilgiz varmi bu konuda?

değişir hastaneden hastaneye benim gittiğim hastanede 5 ay önce sorduğumda 1000 1200 arasıydı. ama birde bunun her ay muayene ücreti var .yapılacak taetler var onlar ayrı bi ücrete tabi değilse iyi ama onlarda ücretlidir
 
meleğim iğne değilde doktorum bana coraspirin verdi 37 haftaya kadar kullanalım dedi kanı sulandırarak bebeğe besinleri daha rahat ulaştırıyomuş. sen neden soruyorsun

cnm bende ignenin yanında coraspin kullaniyodum gecen kanamam oldu diye kanin fazla sulanmis olabilir coraspini keselim dedi bisey olur mu diye tereddut ettim cnmcm
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…