2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben daha alışverişe başlamadım.bi tane oyuncak davul , bi tane oyuncak araba , kayınvalidem de bi tane alt üst takım almış , ama yanlış almış 1 yaş için almış.işte bu kadar.

ee daha ne olsun davulu bilem var :)) şaka bi yana iyi dayanmışsın ben kendimi alıkoyamıyorum alışverişten... neredeyse herşeyi tamam
 

Merhaba ben 11. haftada doktorumun önerisiyle yaptırmıştım harmony testi(Gelab'ta).Onu yaptırdıgım için diğer tarama testlerini yaptırmama gerek kalmamıştı.Seninkinin sonucu erken çıkımazsa seni boşa heveslendirmiş olmayayım ama söylediklerinden erken vermişlerdi.15 iş günü demişlerdi 11 normal gün sonra aramışlardı sonuç için.
 
ee daha ne olsun davulu bilem var :)) şaka bi yana iyi dayanmışsın ben kendimi alıkoyamıyorum alışverişten... neredeyse herşeyi tamam

En acil ihtiyaçları alındı ee daha ne alayım dimi kız ben 26-27. Haftalarda başlıcam alışverişe.listem hazır.neyi nerden hangi marka alacağımı yazdım.tık tık tık alıcam 2 haftada hallederim.
 
Merhaba kizlar, sizlere yasadigim bir durumu anlatmak istedim. Cunku farkinda olmayanlar olabilir diye.1 haftadir bebegim karnimda bazi yerlerde toplanma yapiyor ve semsert oluyordu.3 dakika sonra normale donuyordu. Bende aaa nasilda toplaniyor diye sasiriyordum. Ciddiye almadim. Gecen gun ayni olayi yasayinca doktorumu aradim. Hemen kontrole cagirdi. Meger yasadigim erken dogum kasilmalariymis. Rahim uzunlugu olcumu yapildi sinirda cikti. Bebegimin kafasida pelvis kemigine dayanmis biraz daha gec kalsam Allah korusun erken dogum baslayabilirdi. Doktorum yatak istirahati verdi sadece tuvalete kalkabiliyorum. Kasilmalar devam ederse hastaneye yatiracagim dedi. Benim gibi farkinda olmayanlara bildirmek istedim. Dua edelim hepimizin cocugu zamaninda saglikla dungaya gelsinler ins. Onun icin 4 ay hic kalkmadan yatacagim. Yeterki zamanini doldursun.
 
Binnua geçmiş olsun canım ya farkına varabiliriz değil mi öyle olduğunda burada yazılıyor bu durum toplanma filan ama anlamıyorum inşallah düzelir canım sen yat kalkma..Sağol bilgilendirme için

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 

Canim gecmis olsun allah korusun ya baya belirgin mi oluyo o toplanmalar bebek hareketlerini henuz anlamlandiramiyorum ama bazen epey sertlesiyo gobegim benim de. Rahim uzunluğu nasil olculuyor bi de ultrasondan mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 

Cok sagolun. Ben bebegin bir yere toplandigini suzuldugunu anliyorum. Bebek bir yere toplandiginda karninizda bir yer tumsek oluyor. Ve semsert oluyor. Ben oyle anladim. Surekli karnimi ovalarken farkediyorum olunca. Rahim boyunuda vajinal ultrasonla olcuyorlar.
 

Sagol canim. Farkina varirsin ya eger gobegini ovaliyorsan illa farkina varirsin. Tumsek oluyor cunku bir yerde. Allah kimseye yasatmasin.
 
Geçmiş olsun canım bugün ben de aynı durumdan bahsettim çarşamba günü de kontrolüm vardi doktora söyledim dinlenince geciyorsa önemli değil çok yorma kendini dedi yazdığını görünce içime kurt düştü pazartesi yine gideyim benim bazı günler oluyor bazı günler olmuyor senin nasıldı
 

Canım benimkini ultrasonla ölmüştü doktor farklı farklı bakıyorlar. .aslinda bana olmasi gereken ve benimkinin ölçüsünü demişti ama unuttum o an başka şeyleri düşünüyordum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 

Sagol canim. Benimde hergun olmuyordu. Arada oluyordu. Ama kasiklarimda da agrim oluyordu. Benim bebegim cok asagida. Kontrole gittiginde bebegin asagida olsaydi doktorun farkederdi bence. Ama icin rahat etsin diye rahim uzunlugunu olcturebilirsin doktoruna.
 

Aynen öyle Hatta bana sorarsan kendim için ağustos ortasında doğururum gibi hissediyorum, bakalım...
 

Geçmiş olsun canım.Allah zamanında ve sağlıklı doğum nasip etsin inşallah.yat canım hiç kalkma , bak ben hamileliğimi öğrendiğimden beri 4.5 aydır yatıyorum senin gibi.doğurana kadar da yatıcam öyle görünüyor.buraya yaz bol bol vakit geçmiyor başka türlü.
 

Rabbim hepimize yavrularimizi sağlıkla kucagimiza almamizi nasip etsin inşallah
 

Çok geçmiş olsun canim ( Allah yardim etmiş iyiki farketmisin çok tecrübesisiz maalesef birşeyler oluyor ama bazen anlamiyoruz Allah bizleri bebislerimizin yaninda yardimcisi olsun.

Ceyda & Rıfat

"Prenses"
HİRANUR 27.08.2014
 

Ya ben bisey almaya gidiyom ama dolanip dolanip cikiyom şimdiki ürünler bana çok yazlik geliyor siz nasil şeyler aliyosunuz ?

Ceyda & Rıfat

"Prenses"
HİRANUR 27.08.2014
 
Ya ben bisey almaya gidiyom ama dolanip dolanip cikiyom şimdiki ürünler bana çok yazlik geliyor siz nasil şeyler aliyosunuz ?

Ceyda & Rıfat

"Prenses"
HİRANUR 27.08.2014

Canım ben daha hiç bişi almadım kayda değer.liste yaptım , 27. Haftadsn sonra alıcam.yazlık şeyler alıcam, pamuklu ve penye tulumlar bodyler zıbınlar falan.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…