2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı


Saol tatlim feraceyi bende dusunuyodum aslinda iyi dedin onun üzerine yogunlasayim biraz )

Ceyda & Rıfat

"Prenses"
HİRANUR 27.08.2014
 
şurda güzel güzel ana kucaklarından bahsediyoduk kilomu karıştırmasan olmaz demiiitoplamda 6 kilo aldım canım..Bu sallanan şeyde güzelmiş onuda bi düşünebilirim aslında evet.
 
aaa canım aldınmı bunuuu?süpersin güle güle kullansın bebişin.Ya bende istiyorum bunlardan ben salonda falan otururken oda yanımda oyalanır onun içinde.

çok sağol canım. aldım bekliyorum bakalım.
ben içinde sallanarak uykuya alışmasından yana değilim
sadece mutfakta ya da bulunduğum yerde görme mesafesinde olmak için... bi kaç blogta şiddetle önermiş kullanan anneler.
 

hmmm anladım canım mutlaka düşüneceğim bunu aklımda bulunsun
 
Saol cnm ya hic sorma ilac icmek cok büyük bi lux mus. Benim herzaman agrirdi lop lop icerrim haplari gercerdi ne guzel.
ne yaptırmamak gerekiyormuş?????
seker yuklemesi cnm .
 
ay ne bilim
bazlama gibi oldu suratım
walla anlamadım neden bu kadar cok kilo aldım
öyle aşırı da yemiyorum
aksamları dondurma işte o kadar

Ye dondurmalari sonra niye kilo aldim de sen seker yüklemesi yaptirdinmi ? Bazi annisleri okuyorum bi tanede yetmiyomus oturup hopur hopur goturuyolarmis Bende çok severim bana yazik degilmi burada kendimi tutmak için cirpinip duruyom dibine düşerim dondurmanın ama kizlar yapmayin gözünüzü Seveyim tutun bogazinizi kilo için demiyom heee seker için diyorum sabredin 3 aycik daha :sly:

Ceyda & Rıfat

"Prenses"
HİRANUR 27.08.2014
 
kötü haber mi var kızlar. korktum şimdi. Allah ım korusun.
dün bir arkadaş bize kızlar bebeğim saatlerdir hiç hareket etmedi bişeymi oldu acaba yazdı bize.Sonra doktorunu aramış durumu anlatmış doktoruda hemen gel bakalım demiş.Hastaneye gitti inşallah iyi haberlerle dönerim dedi ama dönmedi hiçbişey yazmadı hala bizde merak ediyoruz inşallah iyidir
 
he kiz bende baktim ona yazmamis.
 

hamileliğimin ilk zamanlarında bu magnum miniler varya pakette 6 lı satılan onlardan alıp dolaba dolduruyorduk.Sonra hergün 1-2 tane yiye yiye 1 ayda 4 kilo aldımmm sonra doktordan fırçayı yiyince kestim onu ama bazen yine dondurma yiyorum faydalıymış kalsiyum açısından özellikle
 

bende merak ettim şimdi. umarım bi sorun yoktur. inşallah kuzucuk uyukuyu sevdiği için kımıldamamıştır.
Allah ım korusun. dua edelim çokça.
 
bebek için anway ürünlerini araştıran varmı?
detarjanı için sağlıklımı? alsak mı?

Ben daha önce sattim bütün toplantilarina eğitimlerine kadar gidip içeriklerini öğrenmiştim ebde zatenndis macununa kadar kullaniyorum gönül rahatligiyla kullanabilirsin bende amway alicam bi kaç sayfa geride bi arkadaşla yazismam var oda almis ve satiyomus tavsiye ediyor :)

Ceyda & Rıfat

"Prenses"
HİRANUR 27.08.2014
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…