2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım takmaktan değil :))) mevzu konaktı ondan :))) alemsin sende :))))

:)) anladım canım takılıyorum sana istiyorsan kullanırsın tabi bişey olmaz merak etme zaten onların taraklarını çok yumuşak hafif zarar vermeyecek şekilde yapıyorlar için rahat olsun.
 
şampuan olarak sebamed alıcam ama konak çok sık olabiliyor. sürekli taramaya gerek yok bencede ama olursa zeytinyağı sürüp tarayınca tertemiz oluyor...:))) bu arada bide manikür seti filan var, gereksiz gibi geldi bana tırnak makası alsak yeter. zaten kağıt gibi tırnakları oluyor bebeklerin incecik bide törpü yapıldığını düşünsene :))

canım bu galiba ilk çocuk,aynı benim ilk çocukdaki düşüncelerime sahipsin,ama inan kullanılmıyor boşuna masraf yapma onun yerine başka bi ihtiyaç al
 
kızlar, biliosun yenidogana ıslak mendil önermiyorlar, ilk etap pamuk ve suyla temizleyin yazıyor
bu kısım biraz sıkıntı ama misafirlik v.s şeyler içi yenidogan unibaby alıp stok yapmaya başlıcam..
 
evet kesinlikle benim arkadaşlarımdan ilk aklıma gelen bepanthen krem.. kesin alıp doguma yakın başlamak lazım ki yumuşatsın krem..

evet bende bepantent kullandım ama eczanelerde bitkisel yağ var onlar daha iyi olur,çünkü bepanthen sürünce emzirmeden yıkamak lazım,ama daha bebiş çok küçük o yüzden az az sık emiyor ikide bir yıkamakla uğraşamazsın
 
kızlar, biliosun yenidogana ıslak mendil önermiyorlar, ilk etap pamuk ve suyla temizleyin yazıyor
bu kısım biraz sıkıntı ama misafirlik v.s şeyler içi yenidogan unibaby alıp stok yapmaya başlıcam..

ben şimdi baktım internetten unibaby yenidoğan ıslak mendillerine güzel görünüyor bende bundan alabilirim aslında evdeyken hava sıcak olursa bide zaten bol bol banyoya götürüp yıkarım ama biyere gittiğimde öyle bir şansım olmayacak mendil şart
 
Allah bağışlasın işallah,sen bakma bana bende çok tecrübeli değilim 25 yaşındayım daha ilk bebişim 15aylık ama benim acelem varmış gibi odur 2.geliyor :KK1:

eneeee ard arda :))) Allah tamamına erdirsin bakımında kolaylık versin :KK66: olsun senin bebeğin daha küçük yaa bilgilerin taze..:)
 
X