2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm güzel günlerde kullansın inşallah. bence de kırmızı iyi seçim, bende öyle düşünüyorum



bende cnm.. bu sene tam erkek senesi. ama etrafımda da hep kız bebek bekleyenler var.
onlar bizim gibi agustos annesi degildir agustoscularda bi cosma var genelde :)

Bende de pihtilasma var cnm ben de fraxiparine kullaniyorum.
Him senin durumunu biliyorum bebegi uabanci cisim sanip attiyo bizim tup bebek De oyle olann kizlara lenfosit asisi uygulandi , babadan kan alip islemden gecirilip anneye verilenler oldu..ben de bu pihtidan korkuyom cnm ama ignesini vurdukta sonra sorun yok diolar ne kadar dogru bilmiyorum.insallah bebislerimeze bisey olmaz Allaha emanetler..
 
canım merhaba yazını görünce hemen yazmak istedim sana.Ben 10+2 haftalık hamileyim.Hamileliğimin ilk gününden beri bu lanet kızamıkçıkla uğraşıyorum caanıma okudu benim.Üstelik 1 yıl önce hamile kalmak istediğim için aşı yaptırdım ben.ve kan verdiğimde hem bağışıklığım hem de şuan kandaki mevcut kızamıkçık virüsü pozitif çıkıyor.Yani hem ıgg hem ıgm pozitif çıkıyor ilginç bir şeklde.Neyse tabi duyunca dünyamız başımıza yıkıldı.Aşım olduğu halde nasıl pozitif çıkar diye günlerce ağladım.Sonr birsürü doktora gittim 10 günde 1 kan verdim.Titre artış takibi yaptılar sonunda anlaşıldı ki aşıdan kaynaklanan pozitiflik çıkıyormuş kanımda.Yani kızamıkçık geçirmiyormuşum ben aşının içinde vücuduma enjekte ettikleri kızamıkçık virüsü 1 yıl geçmesine rağmen kanımda canlı kalmış oyüzdenmiş poztiflik nedeni.Allaha şükürler olsun atlattım ben.Yalnız senin madem bağışıklığın yok çok dikkatli olmalısın.Kızamıkçık ciddi bir mevzu heleki küçük çocuklarla berabersen daha da dikkatli olman lazım
 
ya benimde 1 martta,
öncesi acile gitsem mi dyurm ama acile cinsiyet için gidersem söylenirler diye gitmedim. sen nerdesin nere gittin ?

ben kadıköy şifaya ataşehir hast gidiyorum cnm.
cinsiyet için geldim dedim hadi bakalım dedı şansımız vardı gösterdi bizimki
git bi dene şansını istersen. çikolata yiyip git

ne güzel ya adıyla sağlıklı mutlu yaşasın inşallah

saol cnm amin
 
merhaba kızlar daha yeni doktordan geliyorum,sabah yazdıklarınızı okudum baktım çoğunuz cinsiyetini öğrenmişiniz bende o heyecanla kalktım doktora gittim..ve doktor tüm ısrarlarıma cevapsız kalamadı ve söyledi.kız dedi ama kesin değil dedi,ben çoooooook sevindim ama gittiğime pişman oldum çünkü kıza benziyor dedi ama ben umutlandım bi oğlum var bide kızım olsa çok sevinirdim,sağlıklı olsun farketmez ama ben kızımda olsun istiyorum,işallah bnm bebiş cinsiyet değiştirmez
 
kızlar peki benim gibi hiç vitamin kullanmayan var mı?
iki doktorda bana hiç takviye vermiyo halen
 

inşallah cnm Allah gönlüne göre versin. erkek olsaydı kesin belli olurdu bence kız
 

yaa çok değişik şeyler söylediler bana bu ilacı yazdırırken vs karşılaştığım doktorlar. bi tanesi dedi ki, iyi sen bu genetik anormaliyi taşıyorsun, iğne olup bebek sahibi olacaksın. peki bebeğine de bu anormaliyi geçirirsen?? bir makalede okumuş clexan ile tedavi edilen bir annenin çocuğundaki pıhtılaşma bozukluğu konusunda. dikkatli ol çocuğuna da trombofili paneli yaptır dedi. hatta erkek kardeşin varsa özellikle o da yaptırsın dedi.
yaa var ya enteresanlar, sgk da clexan ı heyet raporuyla ücretsiz vermiyor, tahlil sonucuma göre iğne gerekli değilmiş. valla şu hamilelik geçsin çok iyi hematoloğa gidicem sırf bu yüzden. ama şimdilerde hiç kafama takmıyorum, sen de takma..
 
hamişlerrrr hepinize günaydın nasılsınız bakalım bugünyeni arkadaşlar gelmiş bebişleri hayırlı olsun hepsinin.Alışveriş yapanlar yatak vs. alanlar bebişleriniz güzel günlerde kullansın.Ateş ölçer almak isteyenler ben barunun kulaktan ölçen ateş ölçerini tavsiye ediyorum.Ablalarım hep ondan kullanıyor çok memnunlar.Biberon alacaklara Dr.Brown ben tavsiye etmem mama ve süt çinden çok zor akıyor bebek doymuyor ( benim yiğenlerimde öyle oldu) en iyi biberon phılıps avent.Çok başarılı bence.Ben de cinsiyetini öğrensemde biran önce başlasam alışverişe ya çok heyecanlıyım:))
 
kızlar 1 haftadır faranjit yüzünden antibiyotik kullanıyordum. hafta sonu biraz iyi olunca antibiyotiği bırakayım dedim.ama şidetle tekrar başladı çok öksürüyorum. hapşuruyorum. gece uyuyamadım öksürükten.bebeğime zararı olur mu neler yapabilirim?
 

benim de faranjitim azdi bugun..zencefilli seker bogazi rahatlatiyomus..ben deniycem sen de bi dene istersen..
 
kızlar peki benim gibi hiç vitamin kullanmayan var mı?
iki doktorda bana hiç takviye vermiyo halen

Canım ben de sadece folik kullanıyorum hala. bu cumartesi gidicem doktora. benimki biraz mide bulantılarımın hafiflemesini bekledi vitamin vermeden önce. bu hafta sonu demir, balık yağı, kalsiyum bir de elevit tarzı bir vitamin yazacakmış. geçen sefer öyle demişti..
 
amann ne bilim cnm yaaa yani sonucta bu genetik bise bebek dr ciksa bile ne yapabiliriz ki ilaci yokki iylestirelim..ben fraxiparinini bedava aliyorum cnm raporla.
Bu arada 1000. Sayfamiz hayirli olsun :)))
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…