2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam arkadaslar nasilsiniz bendede kasik agrisi oluyordu ama bu hafta sukur olmadi hic. ben bu hafta13 haftalik oldum
bende kiz bebek cok isteyenlerdenim tabi benim 1tane oglum var insan 2.si degisik olsun istiyor. Rabbim gonlumuze gore verir insallah kizlarrr AMINNN. Tabi once rabbim saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin cumlemize insallahhhh
 
doğru diyosun canım ya aslında en kolayı en eski usul ama şimdi kıymete bindi ya alabildikleri kadar alıyolar parayı :KK66:

Valla öyle canim. Yahu doğumu ben yapıcam, bebeğimle birlikte çalışıp gerceklestircez, sana noluyo doktor :)))

Hatuncuklar ya akşamları acaip hazımsızlık yaşıyorum maden suyu çok iyşi geliyo ama bi zararı olur mu ???

Canim bildiğim kadarıyla bir zarari yok, hatta bazı doktorlar çok kusan hamilelere özellikle tavsiye ediyomus mineral desteği icin. Ama doğal maden suyu olduğundan emin ol, etiketinde "gazlı içecek" ibaresi olmamali.
 
kızlar bende de kasık ağrısı oluyor ara ara adet ağrısı gibi korkuyorum o zamanlar sizlerde de oluyor mu?

bir de karnımın bir bölgesinde gerilme oluyor zaman zaman ama bariz ağrı şeklinde bebek mi hareket ediyor acaba gerçi daha cok küçük ama

canım bende de kasık ağrıları oluyor bazen... bağırsaklarında olabileceğini söyledi doktorum....normal dedi...bir de rahim genişliyor ya normal bence ilk başlarda ben de telaşlanmıştım....hala oluyor ara sıra adet sancısı gibi ....telaşlanma....ama yine de doktoruna danış bence için rahatlar en azından....:nazar::nazar::nazar:..Rabbim onları korusun bize bağışlasın....:nazar::nazar::nazar:
 
Ay canim ben de cumartesi gorucem bebikimi, son gördüğümde sadece pit pit kalbi görünüyodu o kadar. Simdi gittiğimde elleri, kollari olacak, kimildayacak Allah'ın izniyle. dusundukce heyecanlanip mutlu oluyorum :)


yaaa nasıl güzel bir duygu değil mi daha görmeden bu kadar heyecanlanıp mutlu olabiliyorsak kimbilir kendisini ilk defa kucağımıza aldığımızda neler hissedeceğiz Rabbime şükürler olsun ki bu duyguyu bizlere nasip ettii Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :KK16:

merhaba arkadaşlar ben bu topiğe yeni geldim. eylül annesi olacağım diyordum gecen hafta dr gittiğimde 31 ağustos gözüküyordu. sizlere bir merhaba demek istedim :KK3: yaşadığım sıkıntılar ya da gelişmeler sizlerle daha çok benziyor . artık bende burdayım benide eklerseniz sevinirim :KK34:

merhaba canım hoşgeldin aramıza bebişin de hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah :)

Selam arkadaşlar, bugün öğrendiğime göre hamileyim ve tahmini doğum tarihim 30 ağustos. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, çok şaşkınım, inanamıyorum. İlk gebelik böyle mi oluyo? Annemle konuştuk kucağına alınca anlarsın anne olduğunu dedi. Doğru mudur ki? Hala içimde bir bebeğin olduğuna inanamıyorum :)

yaa benimde ilk gebeliğim 11+6 olduk ama hala bende inanamıyorum sanırım ilk tekmelerimi yiyene kadar da böyle olacak :KK17:

daha erkenmiş canım ben de merakla bekliyorum. sanki arada bir içimde döndüğünü hissettiğimi düşünüyorum ama emin olamıyorum :44:

yaaaa zaman çabucak geçsin hissedelimmmmm ama artıkkkkkkkkkkkkkkkkk :KK49:

Tamamen tecrübesizlik. 3 aylık evliyiz, vajinismus sıkıntısı vs derken hiç ihtimal vermedim ki... Belirtiler de olmayınca.. Doktor da geç kalmışsın dedi ama bebek sapasağlam çok şükür. Kıpır Kıpır, düşündükçe ultrasondaki hali gitmiyo gözümün önünden :)

süpriz bebek sizinkisi demek ki :KK1: hayırlı uğurlu olsun canım

günaydın kızlar içimizde birsürü çalışan anne adayı var benim gibi sabahları kahvaltıyı nasıl yapıyosunuz ben uyanamıyorum ki kahvaltı hazırlayıp yapayım bebeğime karşı vicdan azabı çekiyorum sizler neler yiyosunuz sabahları nasıl geçiştiriyosunuz

ben çalışıyorum canım masa başında olduğum için benim rahatım, sabah ilk kalktığımda hemen ocağa yumurtamı koyuyorum o pişene kadar ben hazırlanıyorum, evden çıkmadan ekmek arası peynir, zeytin, bazen yeşillik koyup yumrutam ile işe götürüyor orada da çayla birlikte kahvaltımı yapıyorum, hafta sonuda zaten evde olduğum için diğer kahvaltılıklarımı tüketiyorm amaa sabahları yumurta ve peynirimi hiç ihmal etmiyorum
 
Günaydın arkadaşlar yardimci olurmusunuz 2 günden belli rahim sol tarafında ince bir sizi giriyo sizlerde oluyorum ne yapıyorsunuz arastirdim ima göre ılık suda duş iyi gelir diyor
 
X