- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #6.121
ole olacak ama hırpalanmasından korkuyorum allah bılıyo ya vıcdanım hıc rahat degıl...en azından 7-8 yasına gelsın cok ısterdım ama nasıp...
benımde kardeşlerımle bırınle 5 bırınle 6 yas var aramızda ben byuttum onları annemden cok bakmısımdır onlarda bana cok duskun bu sebeple ıyıkıkardesleırm olmuslar ama annecım ıkız gıbı pes pese olunca benle cok ılgılenenemmıs bende cok hırcın buyumuusum :26:
dılerım oglusum bole olmaz
kızlar duğasını esirgemeyen herkeze çok teşşekkür ederim kendi kendime dedim ki sizlerin duasını almadan kontrollerime gitmicem....bana güç veriyosunuzz çokkk sağolun....Rabbim hepimizin bebeklerini korusun...
bu arada bebişim çok şükür sağloklı ve kıpır kıpır bir daha ki kontrolde 2 testimiz olucak bakalım allahtan hayırlısı ......
çook şükür cidden merak etmiştim senikızlar kanama için dün doktora gittim yatış verdi dün hastanedeydim yeni geldim eve.10 gün raporluyum.şükür bebek iyi
Bende ağustos annesi oluyorum Allahın izniyle : )))
Bende bir agustos annesi olarak araniza katilmaktan keyif aliyorum.. Kisaca kendimi tanitayim.. 25 yasindayim ilk gebeligim, bugun 7+3 agustos ayini son gununden yakaliyoruz bebegimle :) en son 7+0 da kalp atislarini duyduk.. Simdi yaptirmam gereken kan tahlilleri var.. Tsh teksoplazma glukoz rubella hemogram idrar testi istedi.. Bunlari sizlerde yaptirmissinizdir mutlaka, bir gunde cikiyor mu sonuclar bilginiz var mi ?
Bende bende agustos annesi olcam
hoşgeldiniz kızlar allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın hamılelık takvımı eklersenızkaçıncı haftanasınız neler yaparsınız ?Bende bende agustos annesi olcam
sende hoşgeldin cnm cumlemıze ınsallahbende agustos annesi olacagim :) :)rabbim hepimize sagligiyla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallahh
hoşgeldın cnm nasıl gıtsın yakında yuvarlanıp gıdıyoruz dıycem az kaldı habıre yıyorumMerhaba arkadaşlar, bende Ağustos annelerinden olacağım kısmetse
Hamılelıgınız nasıl gıdıyor
Bende ağustos annesi oluyorum Allahın izniyle : )))
Bende bir agustos annesi olarak araniza katilmaktan keyif aliyorum.. Kisaca kendimi tanitayim.. 25 yasindayim ilk gebeligim, bugun 7+3 agustos ayini son gununden yakaliyoruz bebegimle :) en son 7+0 da kalp atislarini duyduk.. Simdi yaptirmam gereken kan tahlilleri var.. Tsh teksoplazma glukoz rubella hemogram idrar testi istedi.. Bunlari sizlerde yaptirmissinizdir mutlaka, bir gunde cikiyor mu sonuclar bilginiz var mi ?
Bende bende agustos annesi olcam
bende agustos annesi olacagim :) :)rabbim hepimize sagligiyla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallahh
Merhaba arkadaşlar, bende Ağustos annelerinden olacağım kısmetse
Hamılelıgınız nasıl gıdıyor
kızlar kanama için dün doktora gittim yatış verdi dün hastanedeydim yeni geldim eve.10 gün raporluyum.şükür bebek iyi
Kızlar bu hamilelik takvimi bugün bebeğinizin hareketlerini hissetmeye başlamış olmalısınız diyoro mu manyak yoksa ben mi hissetmiyorum cücüğümü
ben oğlumda 19. haftada hissetmiştim. takılma canım bunlara
bende kronık anemı oldugu ıcın sut ve urunlerı tuketmem yasak gbı bısı oldukca az tuketıyorum onun yerıne proteın olarak yumurta,balık,bolca kırmızı et,ve tavuk etı tuketıyorm bu sekıl benım beslenmem acıkcası fazla cevız fındık bademde yıyemıyorum cevızlı sucuk yıyorum arada o kadar bu sekıl beslenıyorumkızlar biliysunuz bol bol protein almamız gerek. ama ben doktorun dediği gibi her gün yumurta yiyemiyorum..
1 bardak süt , 1 porsiyon yoğurt yıyorum biraz da peynir. tabi cevız badem falan onları saymıyorum.
siz neler yapıyosunuz.
mesela yoğurdu evde mi mayalasak daha iyi olur,pınarın doğal yogurdundan sütünden satın alıyoruz marketten..
bende kronık anemı oldugu ıcın sut ve urunlerı tuketmem yasak gbı bısı oldukca az tuketıyorum onun yerıne proteın olarak yumurta,balık,bolca kırmızı et,ve tavuk etı tuketıyorm bu sekıl benım beslenmem acıkcası fazla cevız fındık bademde yıyemıyorum cevızlı sucuk yıyorum arada o kadar bu sekıl beslenıyorum
kızlar biliysunuz bol bol protein almamız gerek. ama ben doktorun dediği gibi her gün yumurta yiyemiyorum..
1 bardak süt , 1 porsiyon yoğurt yıyorum biraz da peynir. tabi cevız badem falan onları saymıyorum.
siz neler yapıyosunuz.
mesela yoğurdu evde mi mayalasak daha iyi olur,pınarın doğal yogurdundan sütünden satın alıyoruz marketten..
internetten baktığımda
günde 3 porsiyon kalsiyum , 3 porsiyon meyve iki ceviz haftada 3-4 kere et, 1 kere balık , bir kere baklagil yazıyordu
doktorum peynir ye bir bardak süt iç biraz yoğurt ye
mutlaka iki ceviz ye
haftada 3-4 kırmızı et bir kere balık tüket
3-4 gün yumurta ye en az dedi hergün yediğimi söyleyince tamam devam et dedi
ben ayrıca 5 çiğ badem 5 çiğ fındık iki kuru kayısı 5 tane de siyah üzüm yiyordum çok abartma dedi
yalnız ben bu söylenen şeyleri gün içinde tamamlayamıyorum
yumurta peynir iki ceviz tamam da
bir de hergün avokado yemeye çalışıyorum
inanılmaz folik asit deposu süper besin deniyor hamileler için
üç meyve 3 porsiyon kalsiyum olmuyor
şimdilik sorun etmiyorum
ama ikinci trimesterda napcam bilmiyorum
benim yemek sorunum öyleden sonra canım. sabahları şükür bol bol yeye biliyorum. köy yumurtası peynir kaymak ve diger süt ürünleri ne olsa fazla fazla yiyorum.ama benim sorunum o ki ben çok geç uyanıyorum 11 12gibi.kahvaltım saat 12 1e denk geliyo ve ondan sonra acıkmıyorum acıksam bile hiç bişey yiyesim gelmiyooo yalnız çorba içesim oluyo...tavuk eti balık yememiz lazım ama ben tavuk çorbası falan içiyorum ama etine gelince yiyemiyorum balık ta öyleee..İnsan işte endişe ediyor ya bebegimize az vitamin veriyoruzsa..Allahım sagsalim kucagımıza almayı nasip etsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?