- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #6.161
canım o kadar kafana takma ben de 2012de tiroid ca geçirdim. şimdi 10 haftalık hamileyim ve tsh 6larda 125 mg kullanıyordum önce 150ye 2 gün sonrasında da 175e çıkardım. 2 hafta sonra da tsh ölçtüreceğim. tsh değişimleri yaklaşık 1 ayı bulabiliyor, ben artıp azaldığını belirtilerden anlıyorum ona göre ölçtürüp doz değişimi yapıyorum. eczacı olduğum için çoğunlukla kendim doz değişimlerine karar veriyorum. şimdilik sendeki arttırdıkları doz iyi ama 2 hafta sonra tekrarla istersen.
bu arada genel olarak yazdıklarınızı takip ediyorum ama yazmaya üşendim hep :) arkadaşlar ilaçlarla ilgili sorularınızda seve seve yardımcı olurum.
valla başladı heyecan :) doktor kesin konuşmadı ama erkek gibi dedi, ilerleyen zamanlarda daha net belli olacak tabi hayırlısı inşallah :)
Sen nasılsın? bulantıların azaldı mı biraz?
çok geçmiş olsun canım bır doktora gıt en azından ne yapacagını ne kadar boyutta oldugunu ogren canım sonra yatıp dınlen allah acıl sıfalar versın :26:kızlar çok hastayımmmmmmm......ateşim yükselmeye başladı ne yapıcam ben.....kolumu kıpırdatamıyorum....msj ı bile zor yazıyorum...
ben iyiyim bayağı azaldı,tek derdim şu 3.ayı hayırlısıyla atlatmak,en azından düşük tehlikesi minumuma düşerse biraz daha içim rahat olur.bu arada farkındaysn fasülyeleri büyük olan bi kaç kişiden biriyiz ilk bizler öğrenicez cinsiyeti muhtemelen, bakalım hangi cinsiyet ağırlıkta olucak ,bundan sonra şöyle bebek mağazarına gidnce hangi reyona bakıcaz,çok heyecalı yaaaa
kızlar çatlak kremi ne zaman sürmeye başlanıyor bilgsi olanlar benide bilgilendirin......arkadaşlardan biri diyorduya sexi vücuduma mahrum kalıyor diye.kocalarımız doğumdan sonra yol haitasıyla karşılaşmasınlar.
kızlar çatlak kremi ne zaman sürmeye başlanıyor bilgsi olanlar benide bilgilendirin......arkadaşlardan biri diyorduya sexi vücuduma mahrum kalıyor diye.kocalarımız doğumdan sonra yol haitasıyla karşılaşmasınlar.
çok geçmiş olsun canım bır doktora gıt en azından ne yapacagını ne kadar boyutta oldugunu ogren canım sonra yatıp dınlen allah acıl sıfalar versın :26:
anaaa esra erol bebegınımı kaybettı sebep neymıs??eveeet ağustos başı olan birkaç kişi var bizim gibi :) benim doktorum riskin çoğu bitti dedi, ama her zaman kötü ihtimaller varmış, bak esra erol'un 15.haftada gitti bebişiAllah korusun hepimizin bebeğini..
Ben şimdiden deli gibi internette araştırmalara, mağaza bakmalara başladım. özellikle bebek arabası ve yatağı kafamı çok kurcalıyor, biraz mağaza gezmemiz lazım sanırım fikir edinmek için..
Canım birşey soracağım.büyük hapları içemiyorum ben folik asit küçük onda sorun yok. Elevit içmeye başlayacağım 3 ay bitince ama bana göre çok büyük ezsem toz halinde alsam olur mu
benımde uyku problemım 6. haftada başladı artarak devam etmekte. bu ararlar hafta sonuda mesaıdeyız yanı sen düşün durumumu
9:30 da yatıyorum canım kocamı çok boşladım.sabahları öğürmekten mahvoluyorum ama bidaha geçiyor çok şükür
eveeet ağustos başı olan birkaç kişi var bizim gibi :) benim doktorum riskin çoğu bitti dedi, ama her zaman kötü ihtimaller varmış, bak esra erol'un 15.haftada gitti bebişiAllah korusun hepimizin bebeğini..
Ben şimdiden deli gibi internette araştırmalara, mağaza bakmalara başladım. özellikle bebek arabası ve yatağı kafamı çok kurcalıyor, biraz mağaza gezmemiz lazım sanırım fikir edinmek için..
iç tatlım atesın yukselmeden ıc bır tane mınoset ve parol ıcılebılıyo hamıleyken bılgınıze c vıtamnıde dısardan tuketme bol bol meyve tuket yada elde sıkılmıs meyve suyu ayaga kaldıracak senısağol canım yaa dün kendi doktoruma gittim sadece şimdilik bol sıvı tüket c vitamini al felan dedi.....hepsini uyguluyorum...1-2 saat öncesine kadar ateş yok tu yükselince biraz panik oldum...şimdi ben akşam acile gitsem ne yaparlar ki....minoset alsam mı acaba diyorum....işe yaramazsa boşu boşuna almış olcam onada vicdanım elvermiyo....çok ilaç kullanıyorum zaten..tsh hormonu alıyorum...kan sulandırıcı iğne kullanıyorum...vitaminler feln....minoset de bunlarla etkileşim yapar mı acaba doktorum kullan cok zaor durumda kalırsan dedi ama....offfffffffffff.....yinede şükür...kısa zamanda kurtulurum inşallah...çok zor yani sizler de dikkat edin...
anaaa esra erol bebegınımı kaybettı sebep neymıs??
15.haftada bıde :18:
sağlık ocagına ben gıttım kaydımı yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?