- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #5.881
kızlar öbür topice ne oldu? ağutos annelerine konu kapatılmıştır diyo ben yeni gördüm :18:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya kimden çıkmış diğer paylaşım sitesi fikri geçmişe baktım bulamadım birileri bilen açsın falan demiş sosyolog35 ben açtım demiş nutezde davet etmiş ama başka edenlerde var neden ikisi banlanmış sadece acaba ?
üzülme nere gitcez bize her yer ağustos anneleriNeyse buldum ya sizi,ya çok alışmışım sizlere göremeyince üzülmüştüm![]()
cnm ebn en başından beri jel kullanıyorum ne sorcaksın bana da sorabilirsin yardımcı olabilirim inş.
Eski konuyla yeni konu birleştimi şimdi kafam karıştı haaa:44:
kızlar yine duallarınıza ihtiyacım var lütfen dua edin bana kontrole gidiyorum....kötü rüyalar gördüm gece çok korkuyorum....nolur Allah rızası için dualarınızı bekliyorum....çok korkuyorum ....Allahtan hayırlısı tabi ama rabbim hepimizin bebeklerini korusun.....![]()
kızlar yine duallarınıza ihtiyacım var lütfen dua edin bana kontrole gidiyorum....kötü rüyalar gördüm gece çok korkuyorum....nolur Allah rızası için dualarınızı bekliyorum....çok korkuyorum ....Allahtan hayırlısı tabi ama rabbim hepimizin bebeklerini korusun.....![]()
üzülme nere gitcez bize her yer ağustos annelericiciler alıyorsanız onları da ekleyin diğer konuya ben daha hiç bişey alamadım
çok sağol canım yazdım özelden![]()
güzel bi hafta olsun kızlar
bende çok halsizlik var
kemiklerim kırılıyo sanki,
keşke hiç yemek yapmasam, evi süpürmesem, toz almasam, ortalığı toplamasam
yani keşke birileri yanımda olsaydı![]()
Bende daha hiç bişey almadım,daha çok erken gibi geliyor...:44:
nolmuş burda yaa 5oo kusur olmuş sayfalar![]()
üffff yine noolmuş ya
erken değil mi, böyle düşünen tek ben değilmişimBende daha hiç bişey almadım,daha çok erken gibi geliyor...:44:
bebeğim o halsizlikten ben neler çekiyorum varyaa(
ben hiç bir iş elleyemıyorumki sadece oturduğum odayı topluyorum mutfağı
nefes nefese kalıyorum(
aynen keşke ailelerimize yakın olsak