- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 40
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #41.181
devlette misin özel sektörde mi çalışıyorsunBende ankaradayım Batıkent canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
devlette misin özel sektörde mi çalışıyorsunBende ankaradayım Batıkent canım
Özel sektör canımdevlette misin özel sektörde mi çalışıyorsun
Adıda aynı çıkarmış :) KeremÖyle olmuş hatta saatlerde yakin Bizimkide akşam 20.30 da dogdu :) adi ne bebişin?
yanağında kırmızı isilik gibi birkaç benek çıkmıştı.. sonra geçti.. poposundanda anlarsın.. banyosunu sık sık yapıyor pişik olmasın diye her tür önlem alıyorum ama hala bazen kızarık oluyor. ben dün sucuk yemiştim yavrum bütün gün zorlanarak kaka yaptı ve huzursuzdu. galiba baharatta çok etkiliyor bebeğiAnladim canim bizede bir hafta gozlemleyin dedi ama hemen test yapmadi vucudunda kirmizi benekler cikiyor sonra kendiliginden geciyor sizde boyle bir sey oldu mu doktoru beklesem mi yoksa bende sut urunlerini yemesem mi
Yakinmisiz canim demetevler bendeBende ankaradayım Batıkent canım
bnde allahın dağında etlikte oturuyorum ama tepedeYakinmisiz canim demetevler bende
Bende ayni dertten muzdaribim benim kizim evliligimin 7.senesinde tüp bebek yöntemiyle oldu hamileligim cok stresli gecti kizimi 36.haftada almak zorunda kaldilar 2190gr dogdu.cocugum yokken istemiyomusunuz olmuyomu neden olmuyo kusur kimde gibi sacma sorularla kafam sisiyordu filan yerde filan doktor hoca vs.varmis cok iyiymiş neyse cocuk oldu tam rahat bi nefes alicam dedim bu seferde süt meselesi cikti azmi yetmiyo mu yazıık herkesin sutu olmaz falancanin kizinin fiskiriyomus şunu ye bunu iç anne sutu gibisi yok ben keyfimden vermiyorum sanki damlasini bile ziyan etmemeye ugrasiyorum yeterki bebegim biraz daha fazla anne sütü alsın diye ama bu kadar oluyo iste. Kisacasi bana gene rahatlik yokCanim senin oglan tipki benim oglan gibi4 aylik 5530 du kontrolde.ben de sinir oluyorum dogum kilosuna laf edenlere.hic tahammulum yok lafi carpip geciyorum.2240 dogmustu oglum.sutim azaldi mama veriyorum mecburen.emmiyo bu aralar.emdikce sut gelir diyolar yaa o bende olmadi sagarken daha cok geliyordu.aaaa mama mi veriyorsun diyenlere de ne oldu senin acindan sikinti mi yaratiyo diyorum yooo merak ettim deyip susuyolar.ben keyfimden veriyorum mamayi.sutum sapir sapir akiyoda ben laf olsun diye mama veriyorum.
Cok sukur bi saglik dorunu olmadigini biliyosun en axindan bende doktora onun icin goturucem eger derseki bu bebegin yapisi boyle takmiycam kafama. Ama yinede cevredeki insanlar yakinlarim bile kucuk kalmis dedikce uzuluyorum.
Yaptır bakalım inşallah bişey çıkmaz
Bende üzülüyorum tabi millet ayyy ne kadar küçük hiç 4 aylık gibi değil falan deyince ama napım elimden gelen bu
O taraflarda guzeldir canim yaaaEvlerde ucuz oralarda diyolarbnde allahın dağında etlikte oturuyorum ama tepede
Sikma canini dunyanin en guzel seyini aldin kucagina gerisi bos.milletin agzi torba degil iste.emin ol kendilerine soylensin istemedikleri seyleri soylerler.sen iyi dusun.ben gozelll gariyam gibi ben gozalll anayam.)) zira sezeryandan sonra devamli kendime dedigim sey ben gozal gariyam kimsesenin ne yasadigini bilmez ama lafta cok iyi anlarlar seni.kimsenin rahatini kacirmasina izin verme:) ben de 36 haftada 2240 dogurdum.her ne kadar sinir etse de bazen uyutmasa benle inatlassa da emzigi verince sanki benle kavga eder gibi ouuu ouuu diyen dunyalar tatlisi bi oglum var.bunun yaninda milletin dedigi virz gelir tiris gider.benim de sutum az ama damla da olsa sifa niyetine veriyorum ogluma.seni ve bebegini kocaman opuyorummmaysest: 38409270 .!.:Bende ayni dertten muzdaribim benim kizim evliligimin 7.senesinde tüp bebek yöntemiyle oldu hamileligim cok stresli gecti kizimi 36.haftada runda kaldilar 2190gr dogdu.cocugum yokken istemiyomusunuz olmuyomu neden olmuyo kusur kimde gibi sacma sorularla kafam sisiyordu filan yerde filan doktor hoca vs.varmis cok iyiymiş neyse cocuk oldu tam rahat bi nefes alicam dedim bu seferde süt meselesi cikti azmi yetmiyo mu yazıık herkesin sutu olmaz falancanin kizinin fiskiriyomus şunu ye bunu iç anne sutu gibisi yok ben keyfimden vermiyorum sanki damlasini bile ziyan etmemeye ugrasiyorum yeterki bebegim biraz daha fazla anne sütü alsın diye ama bu kadar oluyo iste. Kisacasi bana gene rahatlik yok
Olallaaaaaaaa diyorum canimm. Ac bu ac diyen teyzeler grubunun basi reisi sanirim o teyze direk taniyi koymus.cook tecrubesi vardir eminim.allah bilir daha kac kisinin bebegine ac bu cocuk zayif demistir.bosver yaa diyecem ama sen anlatirken sinir oldum teyzeye ama yine de bosvercnm benim millet bunu alışkanlık haline getirmiş bence, benimkinin şu anda kilosu normal olduğu halde (4 ay 10 günlükken falan 7 kg çıkmıştı bu yakında tartmadım) insanlar konuşacak laf mı bulamıyor nedir;
- "ay zayıf ama çok tatlı" güya seviyor ama o arada da lafı sokuyor
- "bilmem kimin bebeği var çok tombiş"
- "iyi toparlamış kendini" (en gıcık olduğum laflardan biri)
- "ay soyununca da ufacık kaldı, giyinikken tombiş gözüküyor" (yanlarında üstünü değiştirmem gerekirse)
yani benim anladığım insanlar kendi aralarında sözleşmiş gibi, bebek gören herkes kilosundan başka söyleyecek laf bulamıyor. Üstelik benimkinin kilosu normal yani bir sıkıntı da yok. Hatta bir gün hiç unutmuyorum, hastaneden dönüyordum hastanenin durağında servis bekliyorum yanımda da çarşaflı 50 yaşlarında bir kadın oturuyor. Kuzum da kucağımda şöyle bir baktı gözünün ucuyla, ne kadarlık dedi, 3 aylık dedim. Kadın direk laaap diye "hiç gelişmemiş" dedi, onun torunu varmış o da 3 aylık mış kocamanmış. kadın bunu dedi ve döndü önüne.
ben böyle kaldım, hiç bişey de diyemedim, o kadar üzüldüm ki o anda sanki dünya başıma çöktü. Gerçekten benim bebeğim de bir sorun var, gelişmemiş diye düşündüm, inandım yani kadının söylediğine bir anlık. Kadın kilosunu sormadı, boyunu sormadı, doğum tarihini sormadı, yani o kadar uzman ki gözünün ucuyla baktı hemen anladı. Hala aklıma geldikçe o kadına hakkımı helal etmiyorum, be kadın koskoca kadınsın bir de çarşaf giymişsin üstüne, öyle bile olsa (ki değil) insanın yüzüne pat diye hiç gelişmemiş denir mi. Beni tanımazsın etmezsin, hayatında ilk defa görüyorsun, ben sana ne yaptım ta, lafı soktun döndün önüne Sen öyle diyince kendini mi tatmin ettin, torunun herkesin kinden büyük olsun, en büyük senin torunun olsun
Üstelik her bebek farklıdır, kimi minyon olur, kimi daha büyük olur. Ayrıca büyüme evrelerinde bizler de de öyle olmadı mı, sizden uzun olan bir çocuk daha sonra sizden kısa kalmadı mı, kimi çocuk önce boy atar kimisi arkadan gelir onu geçer. Bunlar daha bebek, kıyaslamak bile abes zaten. Sağlıklı olsunlar da.
Artık ben de takmıyorum çünkü insanlar alışkanlık etmiş kilodan başka laf bulamıyorlar bebek görünce.
sagol cnm benm. malesef atesi cikiyo tekrar tekrar uzerini cikardim bekliyoruz bakalim hastane en son care. kiyamiyorum fitil koymalarinaKıyamam canım ya nedir bu yavrucağın çektiği kuzumun ateşide düşer hemencecik iyileşir inşallah
Nası kıyılır ki yavruma oyy ateş ne zor bi hastalıktır korkulu rüya.inşallah fitile falan gerek kalmazsagol cnm benm. malesef atesi cikiyo tekrar tekrar uzerini cikardim bekliyoruz bakalim hastane en son care. kiyamiyorum fitil koymalarina
Aynen aynen cani cekiyo insaninIzlemeyim diyorum ama gene donup dolasip oaraya geliyorumYa şu ver fırına yı izlemekten bi taraflarım şişecek arkadaş offfff
:)) ucuz mu bilmiyorum biz kiracıyız yaza çıkacaz eşimin işine yakın diye burayı tuttuk yanı çok olmasada biraz yakınO taraflarda guzeldir canim yaaaEvlerde ucuz oralarda diyolar
İzleyecek bir şey yok bu program da çok güzel insanın canı çekiyor arkadaş :)Aynen aynen cani cekiyo insaninIzlemeyim diyorum ama gene donup dolasip oaraya geliyorum
İşimiz oturacağımız yeri belirliyor malesef :):)) ucuz mu bilmiyorum biz kiracıyız yaza çıkacaz eşimin işine yakın diye burayı tuttuk yanı çok olmasada biraz yakın
Annem yapmisti buzluga atmistim sanirimben de yapacamİzleyecek bir şey yok bu program da çok güzel insanın canı çekiyor arkadaş :)
Akşama mantı yaptıracaklar bana of
Benim de oyle isim bu tarafta oldugundan demette oturuyoruz.cok sevmiyorum burayi.evleri eski kiralari pahali sokaklari darİşimiz oturacağımız yeri belirliyor malesef :)