2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Seni yürekten tebrik ediyorum. Kendinle gurur duymalısın. Bahsettiğim tam da buydu. Anne sütü için elinden geleni yapmak. Formül mamaya en son çare olarak başvurmak.

Kizlar bizde asi olduk bugun 2.30 da atesi cikarsa ne zaman çıkar sizce. Bi de benimk8 63 cm kisa mi boyu sizce

Kizlar bizde asi olduk bugun 2.30 da atesi cikarsa ne zaman çıkar sizce. Bi de benimk8 63 cm kisa mi boyu sizce
Belkide çıkmaz canım bacak ağrısı olabilir,geçen ay kaç cm çıktı boyu ya aslında şimdi uzun kısa pek önemli değil
ben ilkokul 4. sınıfta çok uzundum hep arkada oturuyordum ,filan adet oldum 4. sınıfta uzuma hızı yavaşladı 1.65 cm ın sımdı ablam 1.76 yani uzun kısa takılma..

Haklisin cnm ama bazen duyuyorum 4 aylik 69 cm 68 cm benimki kisa mi diyorum o zaman

Canim oku bol bol bilmiyorum işe yarar mi sende ben ağlarken susmazsa hamileyken mozartin birşeyi dinletiyordum şimdi onu açınca susuyor tabi uzun sürmez diye düşünüyorum ama şimdilik yardimci oluyor
cnm inanmazsin hayatim boyunca okumadigim duayi su 10 gunde okudum tum herseyi denedm ninniler muzikler yok inat babasi kılıklı

kızlar korkutmak gibi olmasında bizim arkadaş bizden 1ay önce doğum yapmıştı ikizlere şimdi tekrar hamile olduğunu öğrenmiş

cnm inanmazsin hayatim boyunca okumadigim duayi su 10 gunde okudum tum herseyi denedm ninniler muzikler yok inat babasi kılıklı

uyudumu annesi.siz bizi geçemezsiniz bukonudabizim oğlan dünyayı kurtaracakta geceleri plan ve projelerimizi yapıyoruzşakabiyana rabbim yardımcımız olsun çünkü gerçekten çok zorbişey biz doğduğundan beri böyleyiz şuan kollarım ve bacaklarım karıncalı.neyse eksikliklerini vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…