- 19 Kasım 2011
- 1.428
- 90
- 44
-
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #41.001
Çıktınız miAminnn sizede cok buyuk gecmsler olsun gitsin sikintlr bida da gelmesin insallh bende saf gibi bi gece bekledim evde ateslendi fiskirarak kustu diyorum asidan daha dgrusu esimin sakinlgine gvndm o rhtltmya clsti amannn cok ktydu yaaa dusunuyrm nerde yanls yapiyorum diye benim dikkatsizlgmn sebep olmasi daha cok canimi acitiyo insallh ogleye kadar kusmasa cikicaz burdan evime gidicem heryeri sirkeyle temizlicem bibernlrini dha ck kaynaticam bida bnyo suyunu bile cesmeden almcm cok korktum bu bana bi omur yeter
sağolun ya bütün bu tartışmalardan mama vermek kötüdür anlıyorum.ben mecburen veriyorum.ilaç kullanmak zorundayım.ama iyiyken kötü hisset eye başladım.mama bir öcüymüş gibi hissettim.sağolun.rahat olan içim yanıyor şimdi.
bende hamilelikte sıkıntılar yaşadım. olmadık şeylerin tanısı yüzünden psikolojim bozuldu çöktüm. aynı durum bizde de var canım. eşim çok katı eczaneden d vitaminin dahi zor aldırıyorum.bizde hep bu yüzden tartışıyoruz mahvedeceksın oralarda diyor ben hamileyken arasştırma hastanesıne gitmiştim adanada bir test yaptırdım çok uğraştık ondan istemiyor ama çocuk bu sakaya gelir mi..
pipisi tahriş mi oldu acaba diyecem bizimkinin ki darmış belki oda öyledir
geçmiş olsun canım. inşallah ateşsiz ağrısız atlatırsınızAşıdan korkan arkadaşlar:bugün biz olduk.ateş düşürücü vereyim mi diye sordum.ikinci ay olduğunda ateş olmusmuydu diye sordu hayır deyince gerek yok o zaman aynisi dedi.İkinci ay eve geldiğimizde calpol vermiştim.bugün vermedim.ateşi yükselmesi.arasira sebebsiz bağırmaya başladığı oldu sanırım asi yeri açısı.farklı bir huysuzlugu olmadi
Teşekkür ederim canım bende yazdıklarının hepsine katılıyorum, beğeniyorum. Evet bybo dayım:). İyiki bulumuşum orayı. Çok şey öğreniyorum sayelerin deCeydatuysuz, ben de seni beğeniyorum bu arada:) Güzel bilgiler paylaşıyorsun, araştıran hep ilerleyen bir hatunsun. Okuyorum yazdıklarını. Bybo'da da gördüm. :))
beni de beğen kııızzz beni de beni deeeCeydatuysuz, ben de seni beğeniyorum bu arada:) Güzel bilgiler paylaşıyorsun, araştıran hep ilerleyen bir hatunsun. Okuyorum yazdıklarını. Bybo'da da gördüm. :))
beni de beğen kııızzz beni de beni deeekızın güzelleşti mi oğlum evliliğe hazır şu an
aynen bende hatta yazdım orayada arada bakıyorum zaman nasıl geçmişmerhaba kızlar nasılsnız.. 2015 ağustos anneleri açılmış içim bi hoş oldu geçen seneye döndüm sanki
bebek yapım bakım onarım diye bir sitebu arada bybo ne kızlar?
bebek yapım bakım onarım canım blog var birde facete sayfası varbu arada bybo ne kızlar?
arkadaşım oğlum doğmadan 1 hafta önce evlnedi ben ona kasımda hamile kalsan ağustosta doğum yaparsın çok güzel filan konuşup duruyordum sponsor oldum resmen şuanda 6 haftalık hamile valla ona anlatırken filan tekmeleri aklıma geliyor sıpanın , hamilelik güzel birşey allahisteyen herkese evlat nasıp etsınmerhaba kızlar nasılsnız.. 2015 ağustos anneleri açılmış içim bi hoş oldu geçen seneye döndüm sanki
arkadaşım oğlum doğmadan 1 hafta önce evlnedi ben ona kasımda hamile kalsan ağustosta doğum yaparsın çok güzel filan konuşup duruyordum sponsor oldum resmen şuanda 6 haftalık hamile valla ona anlatırken filan tekmeleri aklıma geliyor sıpanın , hamilelik güzel birşey allahisteyen herkese evlat nasıp etsın
2.ay aşısını hangi gün yaptırdı isen o gün gidiyorsun arkadaşım, haftasonuna denk gelirse o tarih hafta başı gidersinarkadaşlar geçmişi okuyorum tek tek yazayım diyorum ama oğlum izin vermiyor. tam yazmaya başlayınca basıyo yaygarayı kapatmak zorunda kalıyorum.
evladıyla ilgili sağlık sorunları yaşayan arkadaşlar var. hepsine ayrı ayrı Allah tan şifa diliyorum.
sonucu rahatlığa varsın inşallah.
bu 4. ay aşınıza tam 4. aya girdiğiniz gün mü gittiniz arkadaşlar. ben biliyısunuz izleme gitmediğim için aşı tarihini de yazmamış hemşire.
bu arada bybo ne kızlar?[/QUOTE
Facede olan bebek yapım bakım onarım adında bir kapalı grup ama süper bilgiler var şiddetle tavsiye ederim