- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 40
-
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #41.061
Sürekli kucakta değil yatiriyorum oyuncaklari tutuyorum onlara vuruyor , konuşuyorum agu guguya başlıyor, biraz oyun halisina bırakıyorum orada oyuncaklari çekiyor, atıyor, vuruyor...babası akşam gelince o kucağına alıyor yüz üstü yatıyor ama bir süre sonra sıkılıyor...kucağımiza alıyoruz tamamda kucakta oyun oynama daha az oluyormerhaba arkadaşlar.bebekleriniz uyandığında sürekli kucakta mı tutuyorsunuz neler yapıyorsunuz bebişlerle yatırıp eline oyuncak veriyorum bazen çabuk sıkılıyor. şarkı söylüyorum ilgisini çekmek için dilim damağım kuruyor:) annem sürekli yatırıp durma kucağında tut diyor kucakta da kolu bacağı ağrıyor gibi geliyor. bu arada bebekleri dönen var mı 5 ağusos doğumlu dönmeye çalışmak gibi bir niyeti yok yüz üstüde yatmayı da h,ç sevmiyor
Canım doktor kilo alımı daha iyi dedi. Geçen Aya oranla artmış. Süt ürünlerini bırakmanın etkisi galiba. Aynen devam dedi. Birde calsiyum takviyesi önerdi. Şimdi aldık onu da. Zor oluyor ama napalım böyle devam. Seninki kaçında doğmuştu bu arada? Benim ki 17 agustos doğumluT
tamam cnm sagolasin bende dun gittim 10 gunde 200 gr almisiz.
Canım aynı durumdayız seninle. 3 hafta önce kan gördüm bende. Doktor süt alerjisi dedi. 3 haftadır süt ürünleri tüketmiyorum. Mukus bitti sayılır kan zaten bir kere görmüştüm. Kilo alımı arttı. Daha huzurlu.Merhaba kizlar cok endiseliyim oglum 110 gunluk oldu ama yaklasik on gundur kakasi hep yesil ve mukuslu dunde igne basi kadar kirmizilik vardi kakasinda hemen tahlil yaptirdik mikrop falan yok cok sukur her sey yolunda doktor da biraz gozlemleyelim dedi karin agrisi ve ishalimizde var doktor biraz daha gozlemleyelim gecmezse kan tahlili yapip istanbula gondeririz dedi alerjiden supheleniyorum dedi sanirim sut alerjisi bu durumu yasayan var mi aranizda ve kusuyor peynirsi ama cok degil bi kasik dolusu kadar endiseleniyor bebegim yaparken zorlaniyor siz test yaptirdiniz mi onemli bir sey yoktur insallah
canım benimki 3 günde bir kaka yapıyor.kakası hep siyaha yakın koyu yeşil.ve çok sıvı değil.dr sordum olabilir normal dedi.ama bizde mukus ve kan yok.Merhaba kizlar cok endiseliyim oglum 110 gunluk oldu ama yaklasik on gundur kakasi hep yesil ve mukuslu dunde igne basi kadar kirmizilik vardi kakasinda hemen tahlil yaptirdik mikrop falan yok cok sukur her sey yolunda doktor da biraz gozlemleyelim dedi karin agrisi ve ishalimizde var doktor biraz daha gozlemleyelim gecmezse kan tahlili yapip istanbula gondeririz dedi alerjiden supheleniyorum dedi sanirim sut alerjisi bu durumu yasayan var mi aranizda ve kusuyor peynirsi ama cok degil bi kasik dolusu kadar endiseleniyor bebegim yaparken zorlaniyor siz test yaptirdiniz mi onemli bir sey yoktur insallah
Canim gunde kac gram almis peki? Benimki 4 agustos dogumlu cnmm biz diyet yapmiyoruz su anda kilo alimini o yusden soruyorum cnmCanım doktor kilo alımı daha iyi dedi. Geçen Aya oranla artmış. Süt ürünlerini bırakmanın etkisi galiba. Aynen devam dedi. Birde calsiyum takviyesi önerdi. Şimdi aldık onu da. Zor oluyor ama napalım böyle devam. Seninki kaçında doğmuştu bu arada? Benim ki 17 agustos doğumlu
Kizlr biz dogumdan beri az kilo aliyorz hic bir kilo almadi aylik 500 700gr faln alio ama kanli kaka mukys falan yok yesil kakayida arada bazen yapio ama genelde sari renk kakasi bu alerjinin baska belirtisi varmiCanim gunde kac gram almis peki? Benimki 4 agustos dogumlu cnmm biz diyet yapmiyoruz su anda kilo alimini o yusden soruyorum cnm
Deride dokuntu kizariklik, anus etrafinda hale seklinde kizariklik, ciltte kuruma gib belirtileri de var ama hepsi olmayadabilir belirtide cnmKizlr biz dogumdan beri az kilo aliyorz hic bir kilo almadi aylik 500 700gr faln alio ama kanli kaka mukys falan yok yesil kakayida arada bazen yapio ama genelde sari renk kakasi bu alerjinin baska belirtisi varmi
amin cnm. sabah 4 bucuk gibi uyudu.hastayim babasina verdim o baktiuyudumu annesi.siz bizi geçemezsiniz bukonudabizim oğlan dünyayı kurtaracakta geceleri plan ve projelerimizi yapıyoruz şakabiyana rabbim yardımcımız olsun çünkü gerçekten çok zorbişey biz doğduğundan beri böyleyiz şuan kollarım ve bacaklarım karıncalı.neyse eksikliklerini vermesin
Cok tesekkurler bugun cok az yapti ama mukuslu ve daha cimen yesiliC
canim bizde suphelenmistik benzer sikayetlerle doktora gitmistik diyet falan yaptim. Ama kendiliginden kakasi duzeldi dogustan yesil degildi . Ama mukus kan ve yesil genellikle alerjiyi gosteriyor. Bu tahliller 5.5 aydan once pek dogru olmayabiliomus biz onu bekliyoruz. Ama bu forumda alerjili olsn bebek anneleri ar diyet yapiyorlar. Bende 3 hafta yaotim sonra doktor biraktirdi duzelince kaka. Doktorun diyet onerecektir hmuhtemelen tahlil sonucuna gore tabi. Allah sifali versin cnm
Merhabalar. Benim kizımda 17 agustos dogumlu:) pzt aşıya gidecegiz. Sizde durumlar nasilCanım doktor kilo alımı daha iyi dedi. Geçen Aya oranla artmış. Süt ürünlerini bırakmanın etkisi galiba. Aynen devam dedi. Birde calsiyum takviyesi önerdi. Şimdi aldık onu da. Zor oluyor ama napalım böyle devam. Seninki kaçında doğmuştu bu arada? Benim ki 17 agustos doğumlu
Sut alerjisi icin test mi yapildi peki Allah sifa versin biz daha yaptirmadik ama ben yaptirmak istiyorum bende bir kere gordum kani bugun sabah hardal sarisi ve mukusluydu aksam yine cimen yesili ve mukuslu yaparken cok huzursuz sizin adiniza sevindim insallah bi an once toparlar guzel bebeklerimizC
Canım aynı durumdayız seninle. 3 hafta önce kan gördüm bende. Doktor süt alerjisi dedi. 3 haftadır süt ürünleri tüketmiyorum. Mukus bitti sayılır kan zaten bir kere görmüştüm. Kilo alımı arttı. Daha huzurlu.
Hoşbulduk cnm. 4 doluyor ya ben hemen 5 yapıvermişim kızçemi:))Mrb arkadaşım.hoşgeldin yalniz bebeği 5. Ay kontrolüne giden yoktur.su an en fazla 4 . ay kontrolüne gidenler var.
bende mevlut yaptim cnm kurban falan kestik ama bilmiyorum ki tekrar yapwriz olmazsa hayirlisi olsnCanım acaba nazarladımı olabilir hani ?
Bizim geçen ay sürekli sıçraması vardı uyuyamıyordu sıçramaktan dedik acaba nazarladımı okutsakmı derken Mevlut okutalım iyingelir die dusunduk hemen ertesi gün güzel bi Mevlut verdik kurban kestik çok şükür geçti suçramaları falan.
Sonuçta yer gök dua ile naçizane tavsiyemdir
20 gr galibaCanim gunde kac gram almis peki? Benimki 4 agustos dogumlu cnmm biz diyet yapmiyoruz su anda kilo alimini o yusden soruyorum cnm
:) aynı gün sancı çekmişiz desene :) bizimki akşam 19.42 de doğdu:) pazartesi bizde aşıya gidiyoruz..Merhabalar. Benim kizımda 17 agustos dogumlu:) pzt aşıya gidecegiz. Sizde durumlar nasil
alerji testinde negatif çıktı ama 1 yaştan önce yapılan testler güvenilir değil dedi doktor. zaten kan ve mukus alerji demekmiş.. bizimkide her kaka öncesi huzursuz oluyordu bu ara en azından yarı yarıya azaldı diyebilirim.. bu arada renginin hiçbir önemi yok yeşil yada sarı olabilir farketmiyor. sadece mukuslu olmaması lazımSut alerjisi icin test mi yapildi peki Allah sifa versin biz daha yaptirmadik ama ben yaptirmak istiyorum bende bir kere gordum kani bugun sabah hardal sarisi ve mukusluydu aksam yine cimen yesili ve mukuslu yaparken cok huzursuz sizin adiniza sevindim insallah bi an once toparlar guzel bebeklerimiz
Allah kabul etsin inşallah cümlemizinkini. Huysuzluktan oncemi sonramı yapmıştın?bende mevlut yaptim cnm kurban falan kestik ama bilmiyorum ki tekrar yapwriz olmazsa hayirlisi olsn
:) gazdan yapmış canım iyice sıkıştırmış gaz demek ki rahatlamış yavrucak.Emzirdim uyuya kaldı sonra uyandı neyse gazını filan çıkarmaya çalıştım yok çıkmıyor yatirinca bir yaygara koparıyor ama gaz çıkmadi...bende yeniden emzirmeyi denedim ,biraz emdi yine yok gaz yatırdim emzik verdim almadı ağladı bende kucağıma tam aldım yüzüme, kulağımin içine kustu bende sanırım yüz üstü tutarken midesine baskı yaptım hop yere bu seferde sonra üstünü filan değiştirmek için yatırdım gülücükler agular filan midesi rahatladı sanirim ,gazdan mi acaba yoksa hasta mı oldu yatak odamiz kusmuk kokuyor...yüzüme hiç kusmamisti ...annem kokuyor mu diye sordu yani kusmuk kokuyor acaba Nasıl bir koku olması gerek anlamadım. ..Şimdi midesi dinlensin diye emzirmedim kaç saat sonra uyandırayim