2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar geçmişi okuyorum tek tek yazayım diyorum ama oğlum izin vermiyor. tam yazmaya başlayınca basıyo yaygarayı kapatmak zorunda kalıyorum.

evladıyla ilgili sağlık sorunları yaşayan arkadaşlar var. hepsine ayrı ayrı Allah tan şifa diliyorum.
sonucu rahatlığa varsın inşallah.

bu 4. ay aşınıza tam 4. aya girdiğiniz gün mü gittiniz arkadaşlar. ben biliyısunuz izleme gitmediğim için aşı tarihini de yazmamış hemşire.

haftaya bizim de asimiz war simdiden cok geriliyorum.bu aşı olayi cok uyuz ya..
valla beni de geriyo. şu ateş olayı en korkutucusu ama buzlarülkesi arkadaşın oğlu gibi benim oğlumunda son aşısında ağlaması içimi parçalamıştı. hemşire ağrı kesici verme dedi onu dinledim ama mahvolduk.
bu defa bende ağrı kesici vericem.

bende bi çay kaşığı ver canım ağrı kesici. o ağlaması da çocuğu beter yoruyo. oğlumun sesi kısılmaya gelmişti
ateşi yok ya ondan vermedim uyuya kaldı kucağımda yatırdım . Bacağına değince başlıyor ay hiç görmedim böyle ateşi yok şükür canım sıkılıyor calpol verecemde yazık ilaç diyorum sonra ağlarken dayamıyorum..ateş olsa düşürme yolu var ama ağrının yok sanırım uyanınca verecem..

bu arada tam doğduğu zamanlarda gidiyoruz 14 ünde ay dönümü ona göre gidiyoruz...
doktorda bir bıngıldağına filan bakmadı sinir oldum kimsede yok sabah sabah başından saldı biz eşimle dedik kuzuya bakıp sağlıklı görünüyor dedi ..

Amin cnm insallah... Iki aylik asisini oldugu gunden tam iki ay sonra demisti hemsire bana ende ona gore gittim iki aylik asimizi 9 ekimde olmustuk bunuda 9 aralikts yaptilar cnm

bende ilaç verme taraftarı değilim ama bazen eksi artıyı ağdırıyorsa ilaç kullanmak daha fayda sağlayabiliyor. yazık yavrum nası dayanıyo ağrıya. bizler hamileyken aşı vurundukta 4 gün kolumuz ağrıdı. kıyamam onlara ben

tamam canım bende ayarlayım gününü öyle götüreyim. bungııldak bakılması lazım aslında. aile hekimliğinde hemşire bakıyo hep. hatta damlayı vermediğimi bile anladı bakarak. bi kapansaydı çok korkuyorum ben

Bu dorduncu ay asisi butun bebelerin canini yakmis ya hep sorun olmus olanlarda ayin 24undede bizim var cok korkuyorum ateslenir diye cok sukur bugune kadar hic ates sorunu yasamadik korkutuyor beni ates

kızlar oğlumun pipisinin ucunda hafif bi kızarıklık var. tahlil vermeli miyiz sizce.

eşime söyleyince çocuğu hastanelerde hasta ediceksin. her şeye götürüyosun diyo ama içime de sinmiyo

canım perşembe günü kardiyoloğa gidecez ya ona desem acaba olur mu ya eşimde kızıyor ben böyle yapınca

canım perşembe günü kardiyoloğa gidecez ya ona desem acaba olur mu ya eşimde kızıyor ben böyle yapınca
kardiyolog anlar mı ki acaba bilemedim ki canım. bi şansını dene ne olacak. bi bakar mısınız bunun için de doktora götürmeliyim sizde fikrinizi alabilir miyim de bakalım belki bilgi sahibidir.
benim eşimde kızıyor. tlfnda annesine ablasına sorar doktora götürmez

bizde hep bu yüzden tartışıyoruz mahvedeceksın oralarda diyor ben hamileyken arasştırma hastanesıne gitmiştim adanada bir test yaptırdım çok uğraştık ondan istemiyor ama çocuk bu sakaya gelir mi..
pipisi tahriş mi oldu acaba diyecem bizimkinin ki darmış belki oda öyledir

Çok geçmiş olsun canım tekrardan hepimize rabbim minnoslarimizi korusun

ben her aşıdan önce veriyorum bence ver canım

b
benimkine de d vitamini bırak dedi ebe ama bilemiyorum yarın çocuk doktorumuzu arayıp sorcam
Alla alla neden ki bu işi anlamıyorum burda bir arkadaş vardı 2 aylıkken bebeğinin dişi çıkmış yazdığına göre bingildagi doğuştan kapaliydi o mesela kötü birşey mi gelmedi sormak isterdim...
Bize bakmadi bu sefer ya çok Canim sıkıldı ne yapsam bilmiyorum çocuk doktoru 5.ayda gelin dedi içim içimi yiyiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…