2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Lcw de 3 ayliktan basliyo uyku tulumu, aldm ben memnunum, butun magazalara bakdm orda buldum, 4 aylik bebegm, 6 ylik aldim rahat olsn diye

ah kiyamam kuzuya..Allah yardimciniz olsun

Cok kötüyüm iki gündür tansiyonum çıkıyor sütüm yok buzlukdaki sutlerden verdim bitti onlarda bir günde süt kesilir mi ne yapacağım ağlamaktan helak oldum. ..
tatlim pes etme olumlu dusun bos bile olsa emzir uyarilsin sut bezleein..cok su ic
çok kötü bogazim şiştı bütün kemiklerim ağrıyor başım ağRıyor
gecmis olsun..ben de oyleyim kixim da grip insallah minnakima gecmez

arkadaşım buna sen yada ben değil dr. karar verir. Öncelikle tabiki dr. gidilmeli ve dr.un kararına uyulmalı

Kaldı ki bana böyle atar yapmana anlam veremedim çünkü ben durup dururken değil arkadaş fikrimizi sorduğu için kendi fikrimi söyledim.

Ayrıca sen oturduğun yerden çocuğun aç olmadığı teşhisini koyarak nasıl oluyorda bir yavrunun belkide açlıktan ağlamasına gönlün razı oluyor. Günah değil mi, asıl sen bu vebali nasıl alıyorsun, bebeklerin ağzı var dili yok, seninki insanları yanlış yönledirmek olmuyor mu ? Sen otoritemisin bu konuda?

Ve şunuda öğren lütfen, bir kere mama vermekle çocuk hemen memeyi bırakmaz, en azından ağlamasının açlıktan mı değil mi olduğu anlaşılır. Ama bunu yapmadan önce dr. a danışmak durumu anlatmak tabiki şart, bunu söylemeye gerek bile yok.

Ah canım benim sinirsel olabilir , canın sıkkın olduğu için sıvı alımını ve beslenmeni aksatmış olabilirsin .biliyorum senin oğlanda benim oğlan gibi emmiyo açlıktan ağlamıyo doyup doymadığını anlayamıyorsun emmediği için bende sinirden oturup ağlıyorum inan sonra kendime geliyorum diyorumki ağlarsam ya sutum azalırsa zaten emmek istemiyor kendimi topluyorum hemen. O yüzden çok zor biliyorum ama kendini motive etmeye çalış.
Ben emmediği zamanlarda pompayla sağıp biberobla vermeye başladım gündüzleri en azından 40-50 cc takviye yapıyorum içim rahat ediyor.
Sanki aç kaldıkça midesi küçülecek miş gibi bi his kaplıyor içimi.
Şimdi uzulme ve sütunun geleceğine inan bol su iç yarın daha iyi olacaksın inşallah

Sğl. arkadaşım

bende 20 günlükten beri takviye olarak mama veriyorum, oğlum gayet sağlıklı, memeyi de bırakmış değil ayrıca.

Sütün yetersiz geldiği durumlarda bilinçli bir şekilde mama verilirse faydasından başka bir etkisi olmaz. Öncelikle meme arkadasından mama verilmeli.

Tabi şunuda belirteyim, benim oğlumda da ortalama 1 aydır falan uyanıkken memeyi reddetme oluyor bazen, uykuda yada uykudan yeni kalkınca güzel emiyor fakat görüyorum ki bu mama almayan bebeklerde de görülen normal bir gidişat.

Önce emzirdim sonra kaşıkla verdim sonra tekrar emzirdim iki memede açıkti sagi emzirirken soldan süt aktı sizladida ama çok yok büyük ihtimal, huysuzdu emzigin tutacak yerini ağzına sokmuş eliyle birlikte sürtüyor dişi mi kasiniyor ne anlamadim görünürde yok birşey

Bol su için. Tansiyon neden çıkıyor dr a gittiniz mi?
Tansiyonun nedenini bilmiyorum bunun için gitmedim aslında düşük olur ama bazen çıkıyor.erkek kardeşim 13 yaşından beri tansiyon hastası hastanede yatti ama nedeni bulunamadi şuanda 25 yaşında , bende sürekli olmasada senede bir iki kere oluyor. ..

Kizlar alinti yapamadm tekrar tekrar hepinize tesekkr edrm dualarizla kizim bugun daha keyifli cikariz insallh bu hastaneden daraldik yawrimun elinde serum dayanamiyorum artik onun elini bikere deldiler benim yuregim iki gundr binlerce kez delindi elhamdllh yine de daha ne hastalar var

Canim ilk önce yapman gereken tek şey telaş yapmaman gerek sakin ol sütun azalmamistir allahın izniyle stres en büyük etken ve bebeğin huzursuz olması bebek emdikce sütun artar iki üç damla bile gelse benim kizimda bu aralar huysuz emince beni itiyor komedi yani bende onu zorla itiyorum savaşıyor resmen az emzir sık emzir iki üç fırt çeken bile kar ayrıca ağlamasın illa açlıktan olmayana bilir belki kucakda gezmek istiyo minnos bizimki öyle mesela oturdugumuz zaman basıyor cigligi hiç korkma emer de sutunde gelir allahın izniyle ilk önce sakin ol ama arkadaşım moral çok önemli

Canim cok geçmiş olsun cok cok hemde nasil bi korku yasadin cok iyi anliyorum seni benim kizimda iki hafta önce bağırsak enfeksiyonu geçirdi ateşle içinde iki gece kıvrandik ilk ateslenince başka doktora götürdüm erdem hastahanesi ndeki doktor bna saçma sapan şeyler söyledi enfeksiyon var ama ne olduğu belli değil falan filan salak gibi kızımı bi gece daha ateşli bi şekilde eve götürdüm ateşi düşmesi için neler yapmadım ertesi gün kendi doktorumuz götürdüm doktorumuz çok kızdı niye hemen bna getirmedi diye ateşli çocuk hastahaneden çıkarilmaz dedi ateş düşürulur öyle eve gönderilir ne biçim bi doktor dedi hemen 3 gün iğne tedavisi uygulandı kızım kendine geldi kakasi hep yeşili ve sumuksuydu sizinde öyle imidi ben artık çok dikkat ediyorum kimse pek opemiyo havadan da geçebilir yada hasta olan kisidende dedi doktorumuz o şekilde atlattik biz çok şükür sizde atlatmissnz Rabbim bir deha yasatmasin

Gecmis olsun. Kaka tahlili falan mi yaptilar amip mi cikti nasil anladilar. Sadece ates ve kakada mukustan dolayi mi?

Asimizi olduk olurken birinde hiç aglamadi şaşırdım ikincisinde ağladı kuzum. ..
Kilosu giysiyle 7420 boy 66cm baş çevresi 44...Kan damlası verildi 4 -12 ay kullanılacak dedi. .. çocuk doktorumuz iki ay sonra gelin demişti bu ay gitmiyoruz... inşallah ateşleme olmaz kuzumda

Aminnn sizede cok buyuk gecmsler olsun gitsin sikintlr bida da gelmesin insallh bende saf gibi bi gece bekledim evde ateslendi fiskirarak kustu diyorum asidan daha dgrusu esimin sakinlgine gvndm o rhtltmya clsti amannn cok ktydu yaaa dusunuyrm nerde yanls yapiyorum diye benim dikkatsizlgmn sebep olmasi daha cok canimi acitiyo insallh ogleye kadar kusmasa cikicaz burdan evime gidicem heryeri sirkeyle temizlicem bibernlrini dha ck kaynaticam bida bnyo suyunu bile cesmeden almcm cok korktum bu bana bi omur yeter

Biz de asimizi olduk.kilo 5900 bas çevresi 40 boyumuz 66 çıktı.kan damlası verdi.bıngıldak kapanmaya başlamış d3 vermeyin dedi.zaten vermiyordum multitab veriyordum kessem mi acaba

Biz de asimizi olduk.kilo 5900 bas çevresi 40 boyumuz 66 çıktı.kan damlası verdi.bıngıldak kapanmaya başlamış d3 vermeyin dedi.zaten vermiyordum multitab veriyordum kessem mi acaba
Ya bizimkinde bingildaga bakmadilar içime şey düştü. ..doktorumuz 4. Ayda gelmeyin dedi sağlık ocağına gittik doktor hiç bakamadı ya ebelerde asi ,boy ,kilo kafa çevresine baktılar...Perşembe kalp doktruna gidecez acaba ona desem ayıp mi olur,
Bu arada d vit kesmemek gerek demişti arkadaşlardan biri madem d vitamini böyle yapıyor neden veriyoruz puff

selam kizlar biz cmrtesi dr gittik cekmekoy bogazici esrevya tip mrkzne dr cok iyi temiz hastane gidn vrmi bilmyirum oglum alerji biliyonuz dr damla vrdi zaditen diye bide d3devam dedi rahatlatr dedi.rota asisnida olduQeen24 cnim gecmis olsun

geçmiş olsun quenn Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…