2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar doktor bagirsak ithplnmasi var dedi eve gonderemem beyne bobreklere hasar verebilirmis destrk tedavisi uygulaniyo simdi dha iyi sadece mama icmek istemiyo oda serum tok tutuyomus gecicek insallh hepnzdn allah razi olsun hic biseyi gozden kacirmamak cok dikkatli olmak lazmms anladim biberon emzk kullanan arkdslar cok dkktli olun nolr bebekleri herkesn kucagina vermeyin

Canım uyku tulumunu büyük al daime giyeceği icin. Benim Kızımın iki tane var biri 90 diğeri 95 cm. Suan 90 cm olanı giydiriyorum ve gayet guzel oluyor alttan biraz Boşluk kalıyor ama istersen onu da katlayip üstüne örtersin. Küçük alırsın surekli yeni Alman lazım.

Canim rabbim sifaliklar versin gecmis olsunn cnmm kuzucuk hemen toparlar simdi insallah...

canım bizimki normal sınırda ama en asgarisini alıyor.. mesela 3. ayda 600 gr aldı oysa ilk ay 1250 almıştı
Peki sen sut urunlerine dikkat ederkende mi az aliiyor kiloyu? Bizimde oyle bir riskimiz var besin alerjisi olabilirmisizama bekliyoruz bakalim geceleri misil misil uyuyan kizim simdi saatte bir kalkio alerjidede sIk uyanabiliyorlarmis sizinde olemiydi cok sordum kusura bakma cnmm

Sağol canım ay alacaktım aldırmadilar esimde şimdi getirmiş bi tane küçük değiştireyim baktığımda 75cmdi satış elemanida olmaz filan deyince eşimde kalsın dedi neyse değiştireyim

canım ben süt ürünlerini keseli 17 gün oldu.. çarşamba günü doktora gidicez . kilo alımını söylerim o zaman. alerjik bebekler huzursuz olur evet ama varolan düzeniniz bozulduysa bebiş büyüme atağında olabilir bence.. ne kusuru istediğini sorabilirsin :)

Bende 3 hafta kesmistim sut urununu ama kakadaki mukus devam etti sonra biraktim diyeti kesildi mukus ve lokosit. Simdi sadece direk sut icmiorm bide cikolata ve tahin yemiyorum sadece diger hersey serbest. Varolan duzen bozukdu 10 gundur cnm gece 9 da uyuyo sabah ucte kalkiodu simdi saat basi uyaniyro 10 gundur mahvoldum ne gousoer doluyor ne dinoenebiliyorum

Sağol canım ay alacaktım aldırmadilar esimde şimdi getirmiş bi tane küçük değiştireyim baktığımda 75cmdi satış elemanida olmaz filan deyince eşimde kalsın dedi neyse değiştireyim
Evet bencede değiştir cunku cok hızlı büyüyorlar bi kac aya onu giyemez ama büyük alırsan 2 yaşına kadar giydirirsin.

Cok kötüyüm iki gündür tansiyonum çıkıyor sütüm yok buzlukdaki sutlerden verdim bitti onlarda bir günde süt kesilir mi ne yapacağım ağlamaktan helak oldum. ..

Cok kötüyüm iki gündür tansiyonum çıkıyor sütüm yok buzlukdaki sutlerden verdim bitti onlarda bir günde süt kesilir mi ne yapacağım ağlamaktan helak oldum. ..
Çok geçmiş olsun.ciddi anlamda uzun sure hasta oldum sütun azaldığı günler oldu ama kesilmedi.hemen kesilmez yani.aklından azaldığını çıkar ve bol bol emzir canım.yarına artar allahın izniyle

dr. başla dese bile niye başlamasın arkadaşım, mamaya neden bu kadar düşmansınız?

sonuçta bunlar formül mamalar, süttozu değil yani. Ayrıca sabi bebek doymuyorsa aç mı kalsın, daha mı iyi?
Canim ben kizim 20 gunlukken basladim mamaya mama düşmanı değilim yani bilakis kizimin sagligini mamaya borcluyum diyebilirim.arkadasin bebegini yazdıkları kadar biliyorum uykusu herseyi duzenli maşallah ac olsa düzenli uyurmu 7-8saat uyudugundan bahsediyor.ben sadece bebeginin baska biseyi vardir belki ondan biraz daha bekle dedim yanlis anlasilmisim demekki

sorma canım bi ara bizimki öyleydi.. gece 5-6 saat uyuyan çocuk saatte bir kalkıyordu.. geri uyuması yarım saati alıyordu bu ara iyi şükür.. bebek işte günü gününü tutmuyor.. büyüme ataklarında vücutları duruma adape olana kadar huzursuz oluyorlar garipler.. arada bizde güme gidiyoruz.. ben bide o zamanlar çok agresifleşiyorum

Sabah öğlen iyiydi dunde böyleydi akşam yok çekiyor çekiyor gelmiyor. ..biz eşimle bebek hakkında atışıyoruZ,dün sabah emzirdim gazını aldım biraz çıktı sonra yatağına yatırırken kustu oda boğazına gitti hemen aldım, böyle olduğu zaman boğazıni temizlemeye çalışırken fışkırtiyor bende öyle olurken biraz panik oldum ...akşamda uyuyordu ağladı bebeğim babası gitti arkasından ben gittim emzigi veriyor almıyor hala vermeye çalışıyor o ara öğürdu bebeğim bende sabahki gibi olacak sandım kızdım almıyor hala çabalıyorsun diye , biraz bağırdım oda bana bağırdı o bağırinca tahammül edemiyorum zaten tansiyonum yüksekti dün akşamda hirslandim bana bağırdı diye , ona bağliyorum... ama dün akşamda böyle oldu anlamıyorum birden akşam gelmiyor şimdide 40 cc kaşıkla verdim önce emzirdim daha almıyor bilmiyorum doydu mu doymadi mi

canım hayırdır bişeymi olduda?? bişeye mi üzüldün?? hemen bol su uyku takvyesi yap merak etme hiçbir şey olmaz kesilmez...

canım yaaa.. ah bu kocalar niye azcık idare etmezlerki emziren kadını.. merak etme kesilmez sütün.. uyu bol bol mutlu ol..al bebeğini koynuna beraber uyu bol bol emzir.. boş meme bile olsa çeksin ki sütün artsın.. kimseyide sallama eşin bile olsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…