- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #3.721
Sorulariniz olursa cevaplarim kizlar yardimci olmak isterim.. Onun disinda bu konuda yazmiycam bi daha.. Bu baslikta hep guzel yazilar olsun.. Allah sizin bebislerinizi bagislasin.. İzin verirseniz ben cikmak istemiyorum bu basliktan.. Arada yazarim size.. Sizin iyi haberlerinize sevinirim.. Simdilik anne olamadim ama sizin bebislere teyzelik yaparim.. Hem belli mi olur belki siz dogurana kadar ben de bir daha hamile kalirim. hepinize desteginiz icin tesekkurler..
kızlar birşey sorcam yaa bende migren var ve dün öğlen saatlerinden beridir şiddetli bir şekilde tuttu yine doktor parol kullanabilirsin demişti ama korkuyorum birşey olur diye.. ne yapmalıyım sizce?
kızlar merhaba bu arada,dün bebişimin kalp atışlarını dinledim.yarım cm olmuş.herşey normal dedi doktorum iğne ve ilaçlara devamm... hayırlısıyla inşallah.
gözün aydın canıımm :) çok sevindim. ben özledim bile tekrar görmek istiyorum bir hafta oldu.
eve ultrason alasım var
gerçekten eve alınamayacak kadar pahalimi acaba :) hersabah önce bir görsek neyapıyorlar güne öyle başlasak fena mı olur.
Aynı fikirdeyim yalnız sabahları görüpte bırakmayız eminim saatlerce izleriz
:) kesinlikle
bu yakınlarda dr gittinmi bizim tarih birbirine yakın bebinin kilo boy nasıl.
merrfee, NARL
bu yakınlarda dr gittinizmi bizim tarihler birbirine yakın bebinin kilo boy nasıl.dr farklı bişey dedimi yapmamız yapmamamız gereken
Dün gittim herşey çok güzel gidiyor 23 milim olmuş bebik sıkıntımız yok maaşallahsenin nasıl durumlar
[
maşallah bebişe bizimde aynı
ay bir ay sonra birde cinsiyet merakı heyecanı başlar onu sorup dururum :) ben ne meraklı insan oldum hamiş olalı :))
birde ben farklı olarak çürük dişim var çektirsem sorun olurmu dedim. kitaplarda hamileyken çekilmez deniyor düşüğü tetikleyebilir diye. ama sonuçta enfeksiyonda düşüğü tetikleyebilir ve o enfeksiyon anneye bebeğe zarar verme riski var ben ikinci üç aylık dönemde çok zorda kalınırsa yapılabilir diyorum ama bu sizin seçiminize bağlı dedi.
Benimki Merrfee ile aynı olacak inşallah... Ultarasonda göre de aynı tarih görünüyordu son kontrolümüzde ama en son 16 aralıkta gitmiştik. Şimdi aylık kontrollerimiz var, 18 ocakta gideceğiz inşallah, ben de merak içerisindeyim, boyu ne kadar oldu, eli kolu oynayacak mı, görecek miyiz...
Bir de acaba cinsiyeti belli olur mu, 12. haftanın içerisinde oluyoruz ve bir ihtimal öğrenebiliriz sanıyorum...
Aynen benim içime kız doğuyor ama sağlıklı olsun da cinsiyet fark etmezdiş için bişey diyemem hiçbir bilgim yok bu konuda çünkü kendi doktorun mu söyledi sizin seçiminize bağlı diye
merrfee, NARL
bu yakınlarda dr gittinizmi bizim tarihler birbirine yakın bebinin kilo boy nasıl.dr farklı bişey dedimi yapmamız yapmamamız gereken
Benimki Merrfee ile aynı olacak inşallah... Ultarasonda göre de aynı tarih görünüyordu son kontrolümüzde ama en son 16 aralıkta gitmiştik. Şimdi aylık kontrollerimiz var, 18 ocakta gideceğiz inşallah, ben de merak içerisindeyim, boyu ne kadar oldu, eli kolu oynayacak mı, görecek miyiz...
Bir de acaba cinsiyeti belli olur mu, 12. haftanın içerisinde oluyoruz ve bir ihtimal öğrenebiliriz sanıyorum...
inşllh hadi bakalım belkide ilk öğrenenlerimizden olucaksın benim 1 şubatta gelecek randevum çok var daha çoooookkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?