2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm demiri bebeğe mı verıyorsun bi de demır ac karnına ıcılır sut ve cay benzerı seyler demırı kıtler vucuddn emilmeden atılmasına sebep olur dıye bılıyorum
demir değil canım D vitamini.sen daha yenisin:)) duymamışsındır daha 15. gününde başlatıyor doktor.ben de verip vermemekte kararsızım.eczacı bir arkadaş ben kullanmadım diyor.vaktinden önce bıngıldak kapanıyor bu da beyin gelişimini olumsuz etkiliyor dedi.ilk kızıma kullanmıştım. o zamanlar sağlık ocağı hemen verip kullandırıyordu.şimdi sağlık ocaklarında da verilmiyor sanırım.ebeğe sorup gidip kendim aldım ama kullandığım da yok.beynime kılçık kaçtı

Selamlar, bende dogurdum ama firsatim 8lmadi yazmayw.. mal6m artik iki cocukluyum.. 26.08 de spinal sezeryanla, 38+2 de 3120 gr olarak dogdu Mete Erenim., Herkese 3vlatlariyla, uzun saglikli omurler diliyorum..

Evet acemilik işte ne yaparsın Eee şimdi benimde kafam karıştı ama ben mutlaka kesinlikle alınmalı diye okudum hep ne yapcaz şimdi

Emzirirken göğüs uçlarım sızlamaya başladı. Yara olsun istemiyorum. Deneyip memnun kaldığınız yöntem var mı
Emzirirken benim de bir sizi geliyor diğer göğsüme bakiyorum baya bi süt akıyor bebek emmeye başlayınca süt kanalları açılıyor.fakat bebek tuttuğu anda ki acıyi diyorsan ona lansınonh ve sabır öneriyorum çok acı ama böyle böyle geçiyor

Sezeryan mi oldun cnm, dun biraz sanci vardi, ins artar, bunaldm valla, normal olsa diye ugrasiom ama bilmiom nolck, suni sanciyla hic sanci acilma olmadan acilma olurmu ki
Canim ben samcisiz gittm suyum gelmistu 3 gun uzun uzun yurudun hurma yefim ve ev3 gelince comeldim kalktim bacaklarimi siradiyla yukari jaldirdim ibdirdi amacim kemiklerimi acmakti sabahi suyum geldi..egzersiz yap iki bacaginin arasini ac acabildigin kadar comel kalk

Emzirirken göğüs uçlarım sızlamaya başladı. Yara olsun istemiyorum. Deneyip memnun kaldığınız yöntem var mı
lansinoh krem ve philips avent gogus kalkani cnm.emzirdikten sonra iice yika memeni kremi sur kalkani iccamasarina yerlestir..kslkan ucunun hava slmasini sagliyor ve yumsak tutuyor.dene derim ben.suutunude bitiktiriyor.pedleri kulksnmak zoruunda kalmazin

Yok
Sağıp da bakdınmı hiç kaç ml çıkıyor ama doyuyodur yoksa kıyameti koparır merak etme benimki acıktığı anda yaygarayı koparıyor kendini strese sokma
Sagmadim sadece acaba az mı diye düşündüğümde ya da yok mu diye pompayla çekince ilk seferki gibi geliyor ama önceden memem daha sertti tabi şimdi kendi uyanıyor iko saate bir belki sürekli emmekten sert olmuyor. ..

Bizim gaz sancımız çok, erkek bebeklerin klasik sıkıntısıymış, sizlerin ürettiği çözüm var mıdır arkadaşlar?
Ne yediğimizde gaz sorunu daha çok oluyor? Nasıl geçiriyorsunuz?

Bebeğimin çok gazı var alttan çıkarmak istiyor ikiniyor ikiniyor kıpkırmızı kesiliyor rezene anason çayı içiyorum biraz çıkıyor ama rahatlamiyor ne yapacağım bilmiyorum uykudan uyanıyor

Ins benm de normal olur, bende sicak banyo, yuruyus hurma ,vs ugrasiom, allah yardm etsn beklemek zor

Kızlar bisi sorcam biz bugün 19 günlük olduk uni baby yenidogan ıslak mendil kullaniyoruz dogdugundan beri ne kadar daha bunu kullanmamız gerekir ki başka ıslak mendillerden bir sürü var elimizde bekletiyorum siz neler kullaniyorsunuz

Bende uni baby kullaniyorum cnm..devam edicem buna

Humana kullanan annişler gazınız ve ishaliniz oldumu bugün iki kere içtim ve bağırsaklarım çok kötü

slm kızlar çok kötüyüm bugün ağlama kırizine girdim moralim sıfır lohusa bunalımına girdim sanırım kimseye katlanamıyorum bebeğim emmiyo göğüslerim şişti en kötüsü mamaya ve biborana alıştı sanırım ne desem kimse beni anlamıyor herkes bişey diyo bebeğime yeterince bakamıyorum üstünü bile giydiremiyorum tutmasını beceremiyorum bugün yanlız başımıza hastaneye gittik eşim sağolsun annemlere siz gelmeyin dedi. gittik ama bide bana sorun çocuğum sefil oldu hemşireler doktorlar güldü hep hiç eline almadınmı diye almadım vermediler kendi çocuğumu beş günlüğüz daha 2 seferdir altını değiştirdim oda zorla mamasınıda öle zorla yediriyorum bebeğim ağlıyor benden önce anneler koşuyo başına offffffffffffff

Cnmben bbebeğikaldirmiyorum .ddörtbbeşsaat uuyarsa uyuyor .zaten aç sa kalkar ister.bide uüçsaat te bir aaltınıaaldığımda bezi çokiıslakoluyor yada kaka li oluyor .demekk doyuyor. Bazen on beşdk emiyr bazende yyarımsaat zztn kendi dpyunca bırakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…