- 14 Ağustos 2008
- 591
- 64
- 648
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #35.881
demir değil canım D vitamini.sen daha yenisin:)) duymamışsındır daha 15. gününde başlatıyor doktor.ben de verip vermemekte kararsızım.eczacı bir arkadaş ben kullanmadım diyor.vaktinden önce bıngıldak kapanıyor bu da beyin gelişimini olumsuz etkiliyor dedi.ilk kızıma kullanmıştım. o zamanlar sağlık ocağı hemen verip kullandırıyordu.şimdi sağlık ocaklarında da verilmiyor sanırım.ebeğe sorup gidip kendim aldım ama kullandığım da yok.beynime kılçık kaçtıcnm demiri bebeğe mı verıyorsun bi de demır ac karnına ıcılır sut ve cay benzerı seyler demırı kıtler vucuddn emilmeden atılmasına sebep olur dıye bılıyorum
bnde lansinohunvar cok rahat cift tarafli hende 5 dk da bosaltiyo iki gogsude hmde hic acitmiyo bnm kiz dahs cok aacitiyo :)manuel olanlar baya acıtıyor bende bayadr sağmiyorum 2acaba yetiyor mu ki
Evet acemilik işte ne yaparsındemir değil canım D vitamini.sen daha yenisin:)) duymamışsındır daha 15. gününde başlatıyor doktor.ben de verip vermemekte kararsızım.eczacı bir arkadaş ben kullanmadım diyor.vaktinden önce bıngıldak kapanıyor bu da beyin gelişimini olumsuz etkiliyor dedi.ilk kızıma kullanmıştım. o zamanlar sağlık ocağı hemen verip kullandırıyordu.şimdi sağlık ocaklarında da verilmiyor sanırım.ebeğe sorup gidip kendim aldım ama kullandığım da yok.beynime kılçık kaçtı
Emzirirken benim de bir sizi geliyor diğer göğsüme bakiyorum baya bi süt akıyor bebek emmeye başlayınca süt kanalları açılıyor.fakat bebek tuttuğu anda ki acıyi diyorsan ona lansınonh ve sabır öneriyorum çok acı ama böyle böyle geçiyorEmzirirken göğüs uçlarım sızlamaya başladı. Yara olsun istemiyorum. Deneyip memnun kaldığınız yöntem var mı
Canim ben samcisiz gittm suyum gelmistu 3 gun uzun uzun yurudun hurma yefim ve ev3 gelince comeldim kalktim bacaklarimi siradiyla yukari jaldirdim ibdirdi amacim kemiklerimi acmakti sabahi suyum geldi..egzersiz yap iki bacaginin arasini ac acabildigin kadar comel kalkSezeryan mi oldun cnm, dun biraz sanci vardi, ins artar, bunaldm valla, normal olsa diye ugrasiom ama bilmiom nolck, suni sanciyla hic sanci acilma olmadan acilma olurmu ki
lansinoh krem ve philips avent gogus kalkani cnm.emzirdikten sonra iice yika memeni kremi sur kalkani iccamasarina yerlestir..kslkan ucunun hava slmasini sagliyor ve yumsak tutuyor.dene derim ben.suutunude bitiktiriyor.pedleri kulksnmak zoruunda kalmazinEmzirirken göğüs uçlarım sızlamaya başladı. Yara olsun istemiyorum. Deneyip memnun kaldığınız yöntem var mı
Sagmadim sadece acaba az mı diye düşündüğümde ya da yok mu diye pompayla çekince ilk seferki gibi geliyor ama önceden memem daha sertti tabi şimdi kendi uyanıyor iko saate bir belki sürekli emmekten sert olmuyor. ..Sağıp da bakdınmı hiç kaç ml çıkıyor ama doyuyodur yoksa kıyameti koparır merak etme benimki acıktığı anda yaygarayı koparıyor kendini strese sokma
Hoşbulduk :)Hoşgeldin canım Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inş tek derdin uyku problemi olsun
Ins benm de normal olur, bende sicak banyo, yuruyus hurma ,vs ugrasiom, allah yardm etsn beklemek zorCanim ben samcisiz gittm suyum gelmistu 3 gun uzun uzun yurudun hurma yefim ve ev3 gelince comeldim kalktim bacaklarimi siradiyla yukari jaldirdim ibdirdi amacim kemiklerimi acmakti sabahi suyum geldi..egzersiz yap iki bacaginin arasini ac acabildigin kadar comel kalk
Bende uni baby kullaniyorum cnm..devam edicem bunaKızlar bisi sorcam biz bugün 19 günlük olduk uni baby yenidogan ıslak mendil kullaniyoruz dogdugundan beri ne kadar daha bunu kullanmamız gerekir ki başka ıslak mendillerden bir sürü var elimizde bekletiyorum siz neler kullaniyorsunuz
Biz de yeni 12li paket aldik bu bitince tekrar alır miyiz ki bu baya pahalıya geliyor :SBende uni baby kullaniyorum cnm..devam edicem buna
Cnmben bbebeğikaldirmiyorum .ddörtbbeşsaat uuyarsa uyuyor .zaten aç sa kalkar ister.bide uüçsaat te bir aaltınıaaldığımda bezi çokiıslakoluyor yada kaka li oluyor .demekk doyuyor. Bazen on beşdk emiyr bazende yyarımsaat zztn kendi dpyunca bırakıyorAy Canim benim eşim dedi banada sen kimseye vermek istemiyorsun bebeği diye, bende üstünü giydirecem bişey olsa dur deyip alıyor bebeği on tane çocuk büyütmedik yavaş yavaş öğreneceğiz, burnu tıkalı az almaya çalışınca bebek ağlıyor yapmayın etmeyin diyor. .öpme dedigim halde gözümün içine baka baka örtü. ..ben anlamıyorum bizde anneyiz artık ama dinlenmiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?