- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #35.861
sütünü sağan anneleri tebrik ediyorum.emziriyorum mama da veriyorum.sütüm ne kadar geliyo diye sağmak istedim 3sn. bile tutamadım.o nedir öyle nasıl can yakıyo yaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
manuel olanlar baya acıtıyor bende bayadr sağmiyorum 2acaba yetiyor mu kisütünü sağan anneleri tebrik ediyorum.emziriyorum mama da veriyorum.sütüm ne kadar geliyo diye sağmak istedim 3sn. bile tutamadım.o nedir öyle nasıl can yakıyo yaaaa
Merhaba,Merhaba arkadaşlar ya benim gogus uclarimdan sut siziyo devamli gogus pediyle dolaşıyorum.az sütum var sagiyorum sagma islemi biter bitmez ardindan gelen sut damlamaya başlıyor halbuki yeni sagmis oluyorum yada yeni emzirmis.gogus uclariyla alakali bi problem sanirim.gelen sut akmaya basliyo var mi boyle durumu olan
Benim bebiş daha çok acıtıyor bi terslik mi varsütünü sağan anneleri tebrik ediyorum.emziriyorum mama da veriyorum.sütüm ne kadar geliyo diye sağmak istedim 3sn. bile tutamadım.o nedir öyle nasıl can yakıyo yaaaa
Sağıp da bakdınmı hiç kaç ml çıkıyor ama doyuyodur yoksa kıyameti koparır merak etme benimki acıktığı anda yaygarayı koparıyor kendini strese sokmaMEmem sertleşmiyor bunu kafaya iyice taktım ya acaba ac mi kalıyor emerken uyuyot çekisi daha yavaşlıyor normalde çekince ağzından süt akiyor yada kenarları süt oluyor uzun süre ağzında kalınc öyle olmuyor. .hergün tartmaya mi götürecez anlamıyorum nasıl bilecez cişinden demişler yani cis mi yapması lazım kaka mi bu ara kaka yapıyor ama eskisi gibi doldumuyor 18;günlük olduk kakada düzene girer mi
ben ilk kızımda almıştım medela.memnun kalmadım.şimdi çıkarmadım bile kutusundan.ben o zaman okuldayken biberonla beslensin diye almıştım.şimdi herkes sağmaktan bahsediyor nedenini anlayamadım.daha sonra kullanmak için mi sağıyorsun canım dolaba falan atmak içinMedela elektrikli pompa kullananlar benimkini çekmiyor bu yoksa daha üç günlük annişim ya pompanın çekebişeceği kadar sütmü yok bugün chicco aldık manuel onunla bile 15 dk anca 30 cc geldi sütüm bu bebişi doyuramıyprmuyum çok canım sıkılıyor meme uçlarımda hep yara erkek olmak isterdim şu an
saf zeytinyağı sürmekEmzirirken göğüs uçlarım sızlamaya başladı. Yara olsun istemiyorum. Deneyip memnun kaldığınız yöntem var mı
benim meme ucum yara oldu çok fena canım emziremiyorum ağlamaktan en azından azcık geçene kadar sağıp bereyim dedim herşeyi denedim tabi bu arada kremler zeytinyağı falan ama hiç biri işe yaramadıben ilk kızımda almıştım medela.memnun kalmadım.şimdi çıkarmadım bile kutusundan.ben o zaman okuldayken biberonla beslensin diye almıştım.şimdi herkes sağmaktan bahsediyor nedenini anlayamadım.daha sonra kullanmak için mi sağıyorsun canım dolaba falan atmak için
cnm demiri bebeğe mı verıyorsun bi de demır ac karnına ıcılır sut ve cay benzerı seyler demırı kıtler vucuddn emilmeden atılmasına sebep olur dıye bılıyorumBu demir vitamininde soğukta saklayınız diyor ben sağdığım sütün içine karıştırıp vermeyi düşünüyorum tabi ısınmasını beklicem damlaya bişey olurmu yada ben boşuna boşunamı damlayı dolaba koyuyorum yaaa herşey soru soru bu annelikde gerçekten
cnm demiri bebeğe mı verıyorsun bi de demır ac karnına ıcılır sut ve cay benzerı seyler demırı kıtler vucuddn emilmeden atılmasına sebep olur dıye bılıyorum
Aç karnına veriyorum praspektüsünde yemeğine karıştırıp verebilirsiniz diyor oyüzden bugün öyle verdim kafam iyice karıştı benim ya siz nasıl veriyosunuz peki
Sade ben kaldim galibaDoğurmayan kaldımı ?
Vayyy jubileyi sen yapıcaksın demek aynı benim gibi olmuşsun 40+2 ne sancı vardı ne rahim açılması bide bebek beklesem 4 kg geçicekti bende beklemedim iyikide beklememişim 52 cm 3860 gr doğdu doktorumun tahmini doğruydu senin içinde en kısa zamanda hayırlısı olsun canım benim doğurdum haberini bekliyoruzSade ben kaldim galiba40+2
sanci çıkmadı bugun ,yarin yine gidicem, hurma yiom sinirden of
![]()
Sezeryan mi oldun cnm, dun biraz sanci vardi, ins artar, bunaldm valla, normal olsa diye ugrasiom ama bilmiom nolck, suni sanciyla hic sanci acilma olmadan acilma olurmu kiVayyy jubileyi sen yapıcaksın demek aynı benim gibi olmuşsun 40+2 ne sancı vardı ne rahim açılması bide bebek beklesem 4 kg geçicekti bende beklemedim iyikide beklememişim 52 cm 3860 gr doğdu doktorumun tahmini doğruydu senin içinde en kısa zamanda hayırlısı olsun canım benim doğurdum haberini bekliyoruz
Ben sezeryan oldum canım normali bekleyemedim desiğim gibi bekleseydimde bebek iri diye yine sezeryan olacaktım oyüzden beklemedim gayet iyiyim hiç sancı yokken doktorun suni sancı bermez sanmam birazda olsa sancı kasılma olması lazım hem sende çok yıpranırsınSezeryan mi oldun cnm, dun biraz sanci vardi, ins artar, bunaldm valla, normal olsa diye ugrasiom ama bilmiom nolck, suni sanciyla hic sanci acilma olmadan acilma olurmu ki