• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sütünü sağan anneleri tebrik ediyorum.emziriyorum mama da veriyorum.sütüm ne kadar geliyo diye sağmak istedim 3sn. bile tutamadım.o nedir öyle nasıl can yakıyo yaaaa

Merhaba arkadaşlar ya benim gogus uclarimdan sut siziyo devamli gogus pediyle dolaşıyorum.az sütum var sagiyorum sagma islemi biter bitmez ardindan gelen sut damlamaya başlıyor halbuki yeni sagmis oluyorum yada yeni emzirmis.gogus uclariyla alakali bi problem sanirim.gelen sut akmaya basliyo var mi boyle durumu olan
Merhaba,
Avent'in göğüs ucu kalkanı var. Göğsünüze koyuyorsunuz, akan süt kalkanın içine döküldüğü için ziyan da olmuyor. Hem de göğsünüz emmekten dolayı yara olmuşsa daha çabuk iyileştiriyor. Bir araştırın derim.

MEmem sertleşmiyor bunu kafaya iyice taktım ya acaba ac mi kalıyor emerken uyuyot çekisi daha yavaşlıyor normalde çekince ağzından süt akiyor yada kenarları süt oluyor uzun süre ağzında kalınc öyle olmuyor. .hergün tartmaya mi götürecez anlamıyorum nasıl bilecez cişinden demişler yani cis mi yapması lazım kaka mi bu ara kaka yapıyor ama eskisi gibi doldumuyor 18;günlük olduk kakada düzene girer mi

Bu demir vitamininde soğukta saklayınız diyor ben sağdığım sütün içine karıştırıp vermeyi düşünüyorum tabi ısınmasını beklicem damlaya bişey olurmu yada ben boşuna boşunamı damlayı dolaba koyuyorum yaaa herşey soru soru bu annelikde gerçekten

MEmem sertleşmiyor bunu kafaya iyice taktım ya acaba ac mi kalıyor emerken uyuyot çekisi daha yavaşlıyor normalde çekince ağzından süt akiyor yada kenarları süt oluyor uzun süre ağzında kalınc öyle olmuyor. .hergün tartmaya mi götürecez anlamıyorum nasıl bilecez cişinden demişler yani cis mi yapması lazım kaka mi bu ara kaka yapıyor ama eskisi gibi doldumuyor 18;günlük olduk kakada düzene girer mi
Sağıp da bakdınmı hiç kaç ml çıkıyor ama doyuyodur yoksa kıyameti koparır merak etme benimki acıktığı anda yaygarayı koparıyor kendini strese sokma

:mad::KK43:Medela elektrikli pompa kullananlar benimkini çekmiyor bu yoksa daha üç günlük annişim ya pompanın çekebişeceği kadar sütmü yok bugün chicco aldık manuel onunla bile 15 dk anca 30 cc geldi sütüm bu bebişi doyuramıyprmuyum çok canım sıkılıyor meme uçlarımda hep yara erkek olmak isterdim şu an
ben ilk kızımda almıştım medela.memnun kalmadım.şimdi çıkarmadım bile kutusundan.ben o zaman okuldayken biberonla beslensin diye almıştım.şimdi herkes sağmaktan bahsediyor nedenini anlayamadım.daha sonra kullanmak için mi sağıyorsun canım dolaba falan atmak için

arkadaşlar sütü neden sağıyorsunuz ne kadar olduğunu anlamak için mi yoksa buzluğa atmak için mi?bu arada medala almayı düşünen varsa hiç tavsiye etmem.ben ilk kızımda almıştım geceden sağıp biberonla bakıcı veriyordu çekiş gücü iyi çıkmadı bir de bebek hemen biberona alıştı iki günde emmeyi bıraktı.bebek emmeyince sütüm azaldı.yani makinenin çekiş gücü işe yaramadı bebek gibi olmadı

B
ben ilk kızımda almıştım medela.memnun kalmadım.şimdi çıkarmadım bile kutusundan.ben o zaman okuldayken biberonla beslensin diye almıştım.şimdi herkes sağmaktan bahsediyor nedenini anlayamadım.daha sonra kullanmak için mi sağıyorsun canım dolaba falan atmak için
benim meme ucum yara oldu çok fena canım emziremiyorum ağlamaktan en azından azcık geçene kadar sağıp bereyim dedim herşeyi denedim tabi bu arada kremler zeytinyağı falan ama hiç biri işe yaramadı

Bu demir vitamininde soğukta saklayınız diyor ben sağdığım sütün içine karıştırıp vermeyi düşünüyorum tabi ısınmasını beklicem damlaya bişey olurmu yada ben boşuna boşunamı damlayı dolaba koyuyorum yaaa herşey soru soru bu annelikde gerçekten
cnm demiri bebeğe mı verıyorsun bi de demır ac karnına ıcılır sut ve cay benzerı seyler demırı kıtler vucuddn emilmeden atılmasına sebep olur dıye bılıyorum

cnm demiri bebeğe mı verıyorsun bi de demır ac karnına ıcılır sut ve cay benzerı seyler demırı kıtler vucuddn emilmeden atılmasına sebep olur dıye bılıyorum

Aç karnına veriyorum praspektüsünde yemeğine karıştırıp verebilirsiniz diyor oyüzden bugün öyle verdim kafam iyice karıştı benim ya siz nasıl veriyosunuz peki

Merhaba ağustos anneleri,

Ben de 2013 ağustos annesiyim. Oğlum doğalı kalbimin kat kat büyüdüğünü hissediyorum, herkese herşeye karşı sevgim daha da büyüdü, iyyce hisli bir kadın oldum. Bana kazandırdığı, yaşattığı bütün duygular için minnettarım miniğime. Siz de bebeğinizle çok huzurlu mutlu günler geçirirsiniz umarım.

Size danışmak için yazıyorum. Herkes bebek hazırlıklarını çoktan tamamlamıştır eminim. Benim oğlumun hala kapı süsü bile yok, o yüzden çok fazla fikrim de yok.

Kuzenim, oğlu Toprak'a aşağıdaki keçe kapı süsünü hazırladı. Daha sonra da arkadaşına hediye olarak deniz temalı kapı süsünü yaptı. Nette şöyle bir bakındım ve keçe süsler konusunda çok sayıda hobici olduğunu görüyorum. Herkes de çok farklı işler çıkarmış, aralarında çok güzel olanlar var. Ancak kuzenimin yaptıklarını çok beğendim ben, bir çoğuna göre çok daha sıcak ve özenli. Bir resim öğretmeninden de böylesi beklenir zaten :)

Kuzenim oğlu Toprak'a uzun tedaviler sonucu kavuştu. Tabi bu sırada manevi olduğu kadar maddi olarak da oldukça yıprandılar. Onu keçe süsler hazırlayıp satması konusunda teşvik etmek istiyorum ancak nette bunu yapan çok sayıda kişiyi görmek cesaretimi kırdı.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Hangi platformda tanıtabilirim diye düşünürken kadınlar kulübü aklıma geldi. Yakında bebeği olacak diğer annelere de (eylül ve ekim anneleri)bu konuyu sormak istiyorum, belki yaptırmak isteyenler çıkacaktır.

Bana aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz:
sekerserbetbal@gmail.com

Gelebilecek cevaplara göre kuzenimle konuşacağım.

Bebeğinizle geçen yoğun yorucu ve uykusuz zamanınızdan birazını okumaya ayırdığınız için teşekkürler.

kece_toprak_zpsb1734a01.jpg

kece_atlas_zpsdbc06ffb.jpg

Sade ben kaldim galiba:KK17:40+2 :mad: sanci çıkmadı bugun ,yarin yine gidicem, hurma yiom sinirden of :mad::mad:
Vayyy jubileyi sen yapıcaksın demek aynı benim gibi olmuşsun 40+2 ne sancı vardı ne rahim açılması bide bebek beklesem 4 kg geçicekti bende beklemedim iyikide beklememişim 52 cm 3860 gr doğdu doktorumun tahmini doğruydu senin içinde en kısa zamanda hayırlısı olsun canım benim doğurdum haberini bekliyoruz

Vayyy jubileyi sen yapıcaksın demek aynı benim gibi olmuşsun 40+2 ne sancı vardı ne rahim açılması bide bebek beklesem 4 kg geçicekti bende beklemedim iyikide beklememişim 52 cm 3860 gr doğdu doktorumun tahmini doğruydu senin içinde en kısa zamanda hayırlısı olsun canım benim doğurdum haberini bekliyoruz
Sezeryan mi oldun cnm, dun biraz sanci vardi, ins artar, bunaldm valla, normal olsa diye ugrasiom ama bilmiom nolck, suni sanciyla hic sanci acilma olmadan acilma olurmu ki

Sezeryan mi oldun cnm, dun biraz sanci vardi, ins artar, bunaldm valla, normal olsa diye ugrasiom ama bilmiom nolck, suni sanciyla hic sanci acilma olmadan acilma olurmu ki
Ben sezeryan oldum canım normali bekleyemedim desiğim gibi bekleseydimde bebek iri diye yine sezeryan olacaktım oyüzden beklemedim gayet iyiyim hiç sancı yokken doktorun suni sancı bermez sanmam birazda olsa sancı kasılma olması lazım hem sende çok yıpranırsın

Back
X