• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar çok kötüyüm bugün ağlama kırizine gralim sıfır lohusa bunalımına girdim sanırım kimseye katlanamıyorum bebeğim emmiyo göğüslerim şişti en kötüsü mamaya ve biborana alıştı sanırım ne desem kimse beni anlamıyor herkes bişey diyo bebeğime yeterince bakamıyorum üstünü bile giydiremiyorum tutmasını beceremiyorum bugün yanlız başımıza hastaneye gittik eşim sağolsun annemlere siz gelmeyin dedi. gittik ama bide bana sorun çocuğum sefil oldu hemşireler doktorlar güldü hep hiç eline almadınmı diye almadım vermediler kendi çocuğumu beş günlüğüz daha 2 seferdir altını değiştirdim oda zorla mamasınıda öle zorla yediriyorum bebeğim ağlıyor benden önce anneler koşuyo başına offffffffffffff
slm kızlar çok kötüyüm bugün ağlama kırizine girdim moralim sıfır lohusa bunalımına girdim sanırım kimseye katlanamıyorum bebeğim emmiyo göğüslerim şişti en kötüsü mamaya ve biborana alıştı sanırım ne desem kimse beni anlamıyor herkes bişey diyo bebeğime yeterince bakamıyorum üstünü bile giydiremiyorum tutmasını beceremiyorum bugün yanlız başımıza hastaneye gittik eşim sağolsun annemlere siz gelmeyin dedi. gittik ama bide bana sorun çocuğum sefil oldu hemşireler doktorlar güldü hep hiç eline almadınmı diye almadım vermediler kendi çocuğumu beş günlüğüz daha 2 seferdir altını değiştirdim oda zorla mamasınıda öle zorla yediriyorum bebeğim ağlıyor benden önce anneler koşuyo başına offffffffffffff
cnm hamilelikte hic degisim yasamadigim halde lahusaligimda 15 gun agladim gercktn lahusalik cok farkli.b
slm kızlar çok kötüyüm bugün ağlama kırizine girdim moralim sıfır lohusa bunalımına girdim sanırım kimseye katlanamıyorum bebeğim emmiyo göğüslerim şişti en kötüsü mamaya ve biborana alıştı sanırım ne desem kimse beni anlamıyor herkes bişey diyo bebeğime yeterince bakamıyorum üstünü bile giydiremiyorum tutmasını beceremiyorum bugün yanlız başımıza hastaneye gittik eşim sağolsun annemlere siz gelmeyin dedi. gittik ama bide bana sorun çocuğum sefil oldu hemşireler doktorlar güldü hep hiç eline almadınmı diye almadım vermediler kendi çocuğumu beş günlüğüz daha 2 seferdir altını değiştirdim oda zorla mamasınıda öle zorla yediriyorum bebeğim ağlıyor benden önce anneler koşuyo başına offffffffffffff
cnmm lahusalık gerçekten çok zor...15 gün bende ağladım sürekli nedenli nedensiz...yakında gider herkes kalırsın bebeğinle baş başa...ağladığında yada altını değiştiriceğinde müsaade edin ben yapıyım de cnm...takma kafana..sütünü sağıp vermeyi de ihmal etme.sütün gitmesin en azından emene kadar...herkes aynı merak etme...

Hastanede ilk 3 gün kaşıkla ve bardakla verdik ancak ısrarla denememize rağmen o zaman bile meme almayı sonra aventin natural cam biberonunu almıştım onla vermeye başladık emmesi güçlendin diye bi de emziğe başladık ama bişey değişmedi bugün de 2 kez denedim memeyi alıyo ama kavrayamıyo emmeyi beceremiyo
cnm süt sağdığında ne kadar geliyor...hiç mama kullanmıyosun dimi sen.bnm sütümde yetmiyor.bilmiyorum çoğalır mı sağdıkça..kaç kere sağıyorsun peki?[/QUOTE]
2 gündür sık sağıyorum 2 saatte bir ve gece 1 kere sağıyorum bazen 100 ml bazen 90 bazen de 60 ml geliyo değişiyo yani uyku çok önemli şu anda saat 1 ve ben 3 saatlik uykuyla duruyorumaz uyuyunca süt azalıyo.2 gündür sık sağdığımdan dondurucuya da 1-2 poşet atoyorum günde.seyrek sağdığımda günde 4-5 defa sağıyodum ve toplamda daha az süt geliyodu.mama sadece ilk 3 gün verdim sonra sütüm yetti ama ben hastanede ilk gün bile sağdım sonra eve gelince el pompasıyla sağmayı denedim ama baktım zor oluyor elektrikli pompa aldım ve evet sağdıkça çoğalıyor kesinlikle sık sağ.ama bebeğin emiyorsa arada daha seyrek sağabilirsin[/QUOTE]
cnm maşallah bnmde 40-50cc gelıodu.3-4 gündür sağmadım şimdi 10cc zor geldi...bgn tekrar sağmaya başladım inş artar..uyuyamıyorum bnde günde 5 saat anca.gece uyumuyo benmkı gündüz uyuyo..bnde gündüz uyuyamıyorum..o yüzden de sütüm azaldı..sağmaya devam bakalım nolucak..

Cnmben bbebeğikaldirmiyorum .ddörtbbeşsaat uuyarsa uyuyor .zaten aç sa kalkar ister.bide uüçsaat te bir aaltınıaaldığımda bezi çokiıslakoluyor yada kaka li oluyor .demekk doyuyor. Bazen on beşdk emiyr bazende yyarımsaat zztn kendi dpyunca bırakıyor
Canik sağolasın valla kafayı yiyecem benimki uyuyakaliyor ondan emmiyor uyanıyor ama geri memede uyuyor kimi zaman cok derin dalmadan gözler kapalıda olsa emiyor ama derine geçerse vay halimize. .cis ve kaka oluyor. .kilo almamasından korkuyorum. .

:KK17:Benim kızın kakası böyle sardan daha çok yeşil sümüğümsüydü ve için de az bişey kan vardı bu nedemek bilen varmı ACİLLLLLLLLLLLLL? Panik olmalımıyım

Canim ayni problem bendede oldu.sut meselesi yuzunden kafayi yicem.aksamlari hava kararinca aglsma krizine giriyorum..nedeni yok susturamiyorum kendimi.minicik bana ihtiyaci var hayati boyunca ben nasil bakicm diye sanirim..tam nedenini bilmiyorum...uykuduzluk sutumun yetmemesi hersey ust uste geliyor boguluyorum

Biz de yeni 12li paket aldik bu bitince tekrar alır miyiz ki bu baya pahalıya geliyor :S
cnm ben bim in bezini ve 3lu satılan bebekler ıcın olan ıslak mendılını kullanıyorum cok da memnunum kızımda denemedıgım marka kalmadı hepsı aynı ınan.. prıma huggıes .. hıc fark yok .. yalnız ıslak mendılı paketten çıkarıyorum suyun altında ıyıce yıkıyorum kımyasal bısey kalmasın dıye .. sonra uygun bı saklama kabım var ona yyerlestırıp kullanıyorum tavsıye ederım 3 paket 5 lira mı ne. yıkayınca hiç bişey kalmıyor. bi de her alt açmada poposuna zeytınyagı suruyorum ben pişik olmaması ıcın

Cnmben bbebeğikaldirmiyorum .ddörtbbeşsaat uuyarsa uyuyor .zaten aç sa kalkar ister.bide uüçsaat te bir aaltınıaaldığımda bezi çokiıslakoluyor yada kaka li oluyor .demekk doyuyor. Bazen on beşdk emiyr bazende yyarımsaat zztn kendi dpyunca bırakıyor
masallh cnm 15 dk da doyuyosa bnmki en az yarin saat genwlde kki memeyide bitrmeden uyumuyo uyuyunca 3 saat kalkmiyo ama o kkadaruzun emiyoki emme sirasinda isiyo tekrar acikiyo sutum azmi geliyo desem yok sagdigim suytu ixcirdigimdede oyle 30 ml i yarim saattr icito uyuyo mememde geri uyanuyo devam

kilo alimimiz cok iyi masallh ama su emme suremiz bi kisalsa biri geliyo memeyi veriyom agzina hadi iki saat birakmiyo yaninda durmasan ayip yanindada gelen gidwnw kadsr emziriyo olucam nereye genelde sagdigimi kullaniyom biri gelince valla bnde

Canik sağolasın valla kafayı yiyecem benimki uyuyakaliyor ondan emmiyor uyanıyor ama geri memede uyuyor kimi zaman cok derin dalmadan gözler kapalıda olsa emiyor ama derine geçerse vay halimize. .cis ve kaka oluyor. .kilo almamasından korkuyorum. .

Valla cnm bizde bilmiyoruz dah henüz bir aaylık kontrolünüggitmedim. Bakalım bu benim ikinci çocuk taktigim .inş kilo alimi iyi olur.ama şunu soliyebioirim. Ben her altını alisimda cisi ağırggeliyor. Bide dün ppompa ile cektirdim.gogsum de Oyeddolu değildi yinede on dk da 60 ml ssütcçıktı ki benim gogsum hep taş gibi olur. Sutumun olduğubid cçocu eemerkenaanlıyorum çokggeliyor ddudaklarınıaarasından sıziyr. Yutkunmasindan da aniyirum . O yüzden öylecçokoolduğundan on bbeşdk da doyuyor . Sonra kendi birakiyr. Zaten ben bbekliyorum ne zman kendi aayrılır o zaman yani kkendi zwmanini o ayarlar. Çocuk isterse bir saat emsin hiçbbırakmam eemsin derim. Mesela akşam saat birde emdi uyudu. Sabah beş te kalktıdort saat uyudu.hicellemedim.sonra aaltında kalktıbbaktım sikiniyir. Kaka yaptıpportpport. Sonra yine emzirip uyuttm. Sekiz buçukta bizim beraber uuyandısuan hala uyanik

ktg .!.:
masallh cnm 15 dk da doyuyosa bnmki en az yarin saat genwlde kki memeyide bitrmeden uyumuyo uyuyunca 3 saat kalkmiyo ama o kkadaruzun emiyoki emme sirasinda isiyo tekrar acikiyo sutum azmi geliyo desem yok sagdigim suytu ixcirdigimdede oyle 30 ml i yarim saattr icito uyuyo mememde geri uyanuyo devam
Zaten suan 30 ml yese yeterli ama 60 ml de isteyebilir çocuktancçocuğa değişebilir. Doğduğuna eminsen bence emzik ver bak ben emziriyorum ddoğduğunda eminim diyelim.gazi Nidaaaldım diyelim. Altina da yaptı bakiyorum uyuyack . O zaman yine meme istiyor ya o zmn emzik veriyorum bakıyorum uyumuş. Nuk un 0 3 y emzik kkullanıyorum çokrahat aalıyorlar aklınızdaolsun

Çok fena oldum hastaneye götürcem kakasını dua edin ne olur bişey yoktur ağlama krizine giricem
Canım inşallah birşey yoktur ama diğer forumlarda önceden okumuştum yeşil kaka usutmus olmasına işaretmis birde kiz çocuklarında temizlik önden arkaya doğru oluyor illaki biliyorsundur..yine baska yerde okumuştum birinin kızında böyle akıntı gibi sıvı varmış buda kiz çocuklarında mantar değilde o tarz birşeymis inşallah buraya yaz birsey yoktur

Valla cnm bizde bilmiyoruz dah henüz bir aaylık kontrolünüggitmedim. Bakalım bu benim ikinci çocuk taktigim .inş kilo alimi iyi olur.ama şunu soliyebioirim. Ben her altını alisimda cisi ağırggeliyor. Bide dün ppompa ile cektirdim.gogsum de Oyeddolu değildi yinede on dk da 60 ml ssütcçıktı ki benim gogsum hep taş gibi olur. Sutumun olduğubid cçocu eemerkenaanlıyorum çokggeliyor ddudaklarınıaarasından sıziyr. Yutkunmasindan da aniyirum . O yüzden öylecçokoolduğundan on bbeşdk da doyuyor . Sonra kendi birakiyr. Zaten ben bbekliyorum ne zman kendi aayrılır o zaman yani kkendi zwmanini o ayarlar. Çocuk isterse bir saat emsin hiçbbırakmam eemsin derim. Mesela akşam saat birde emdi uyudu. Sabah beş te kalktıdort saat uyudu.hicellemedim.sonra aaltında kalktıbbaktım sikiniyir. Kaka yaptıpportpport. Sonra yine emzirip uyuttm. Sekiz buçukta bizim beraber uuyandısuan hala uyanik
Maşallah canım. .
Benimki başta iyidi sütümden şüphem yoktu bu aralar böyle. .biz 3470gr dpgduk 300 gr. Hastanede verince doğum kilosuna gelene kadar baktılar en son geçen hafta 3740gr.mesela o zamanda kisa emiyordu ama şuanda bilmiyorum bugün Sağlık ocağına gidip tartiracam cumada dr.a götürecem cok ikiniyor bizimde bir aylık kontrolu 14eylulde

Ye
Canım inşallah birşey yoktur ama diğer forumlarda önceden okumuştum yeşil kaka usutmus olmasına işaretmis birde kiz çocuklarında temizlik önden arkaya doğru oluyor illaki biliyorsundur..yine baska yerde okumuştum birinin kızında böyle akıntı gibi sıvı varmış buda kiz çocuklarında mantar değilde o tarz birşeymis inşallah buraya yaz birsey yoktur
yeni geldik hastaneden çok şükür kan kakasında değilmiş kız bebeklerde ilk doğdukları hafta anneden geçen hormanlardan dolayı vajinadan kan gelebiliyomuş ilk defa duydum ama biraz fazla kilo kaybetmişiz anlamadım benim kız nerdeyse bir sefer 85 ml içiyor bazen azalıyor ama 40 ccden aşağı düşmedi nasıl aç kaldıki çözemedim biraz ona üzüldüm bundan

Maşallah canım. .
Benimki başta iyidi sütümden şüphem yoktu bu aralar böyle. .biz 3470gr dpgduk 300 gr. Hastanede verince doğum kilosuna gelene kadar baktılar en son geçen hafta 3740gr.mesela o zamanda kisa emiyordu ama şuanda bilmiyorum bugün Sağlık ocağına gidip tartiracam cumada dr.a götürecem cok ikiniyor bizimde bir aylık kontrolu 14eylulde
Cnm benim minik te 5 günlük ken doğum kilosu na ulaştı. Şuan kaç kilo bilmiyorum. Aslında bende gitsem iyi olur sağlık. Ocağına. Hemde spiral için gün almam lazım.bu ikinci çocuk benim hemde kaza ile oldu hap kullanırken.hapaarartık guvenemem.

Ye

yeni geldik hastaneden çok şükür kan kakasında değilmiş kız bebeklerde ilk doğdukları hafta anneden geçen hormanlardan dolayı vajinadan kan gelebiliyomuş ilk defa duydum ama biraz fazla kilo kaybetmişiz anlamadım benim kız nerdeyse bir sefer 85 ml içiyor bazen azalıyor ama 40 ccden aşağı düşmedi nasıl aç kaldıki çözemedim biraz ona üzüldüm bundan
Geçmiş olsun canım sen sagip mi veriyorsun kac cc olduğunu nerdn biliyorsun biberon mu kullanıyorsun..bende sağlık ocağına gittim ama öğle tatilinde cuma inşallah doktora götürecem..kilo kaybı için ne dediler peki ? Birde sıcaktanda kaybedebilir

0553 359 24 33:D
Geçmiş olsun canım sen sagip mi veriyorsun kac cc olduğunu nerdn biliyorsun biberon mu kullanıyorsun..bende sağlık ocağına gittim ama öğle tatilinde cuma inşallah doktora götürecem..kilo kaybı için ne dediler peki ? Birde sıcaktanda kaybedebilir[/QUOTE
Saol canım benim Göğüslerim yara olduğu için iki gün sahıp da biberonla verdim ordan biliyorum canım doktor kilosu için bol emziriyosun emzirdikten sonra pompayla sağıp biberonla takviye tapıyosun dedi Allahtan mama önermedi hiç istemiyorum çünkü hava durumuyla alakalı bişey demedi ama dediğin mantıklı hava sıcak ve emerken terliyor bide saçlı benim kız saç dipleri ıslak ıslak burnunun üzeri baloncuk baloncuk oluyor inş seninkinin kilosu normaldir canım

Back
X