2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

T
Teşekkür edeeim canım göğüslerim çok yara olsuğu için iki gün sağıp biberonla verdim ordan biliyorum kaç cc kilo kaybı için bol bol emzİriyosun emzirdikten sonra göğüslerini sağığ bineronla takviye yapıyosun dedi mama dicek diye korktum ama demedi çok şükür doktorumu iyi bir kadına benziyor bakalım inş seninki kilo almıştır ama dediğinde mantıklı çünkü benim kızın baya saçı var meme emerken çok terliyo fazla sıcı kaybediyor demek oyy kuyamam ben ona meleğim o benim ya

Lansinoh çok etkili olmadı bende zeytinyağı kullanmaya başladım

Ben ıslak mendil kullanamıyorum pişik oldu

Bizim gaz sancımız çok, erkek bebeklerin klasik sıkıntısıymış, sizlerin ürettiği çözüm var mıdır arkadaşlar?
Ne yediğimizde gaz sorunu daha çok oluyor? Nasıl geçiriyorsunuz?
Hergün humana kimyonlu rezene çayı içiyorum acı soğuk gaz yapıcı herşeyden uzak duruyorum

Ben de
cnm süt sağdığında ne kadar geliyor...hiç mama kullanmıyosun dimi sen.bnm sütümde yetmiyor.bilmiyorum çoğalır mı sağdıkça..kaç kere sağıyorsun peki?
2 gündür sık sağıyorum 2 saatte bir ve gece 1 kere sağıyorum bazen 100 ml bazen 90 bazen de 60 ml geliyo değişiyo yani uyku çok önemli şu anda saat 1 ve ben 3 saatlik uykuyla duruyorumaz uyuyunca süt azalıyo.2 gündür sık sağdığımdan dondurucuya da 1-2 poşet atoyorum günde.seyrek sağdığımda günde 4-5 defa sağıyodum ve toplamda daha az süt geliyodu.mama sadece ilk 3 gün verdim sonra sütüm yetti ama ben hastanede ilk gün bile sağdım sonra eve gelince el pompasıyla sağmayı denedim ama baktım zor oluyor elektrikli pompa aldım ve evet sağdıkça çoğalıyor kesinlikle sık sağ.ama bebeğin emiyorsa arada daha seyrek sağabilirsin[/QUOTE]
cnm maşallah bnmde 40-50cc gelıodu.3-4 gündür sağmadım şimdi 10cc zor geldi...bgn tekrar sağmaya başladım inş artar..uyuyamıyorum bnde günde 5 saat anca.gece uyumuyo benmkı gündüz uyuyo..bnde gündüz uyuyamıyorum..o yüzden de sütüm azaldı..sağmaya devam bakalım nolucak..[/QUOTE]
ben de gündğz uyuyamıyorum oğlum da gece uyumuyo gündüz uyuyosağmak kesinlikle işe yarıyo benimki çok azdı arttırdı ama el pompası sağmıyo elektrikli al yoksa bide bol su iç ben 4 lt ye yakın su içiyorum hayatım boyunca hep çok su içen biri oldum.bi de rezene çayı içiyorum her gün bi bardak sanırım o da süte etki ediyo hem de bebeğin gazı için çok iyi oluyo

Kızlar evinde annesi yada yakını olmayan var mi ne zaman tek kalmaya başladınız bugün 28 günlük olduk bir iki gün tek kaldım annem her ben gideyim dediğinde ağlıyorum bu normal mi :-(

Normal doğum yapan arkadaşlar ne durumdasınız kanamanız devam ediyor mu. Dikişler ne durumda
Yarin doktor kontrolum var cnm.dikisler ne durumda bilmiyorum alttan aynayla baktim ip sarkiyo acildimi bilmiyorum.aci yok ama.hafif sizliyo bazen..kanamam gunde 2 ped anca doluyor azaldi.

Kızlar evinde annesi yada yakını olmayan var mi ne zaman tek kalmaya başladınız bugün 28 günlük olduk bir iki gün tek kaldım annem her ben gideyim dediğinde ağlıyorum bu normal mi :-(
Canin bebekle tek basina kalma korkusu yasiyorsun.lohusa sendromu bendede var evde kv esim herkes yardimci ama aksam olunca cokuyor sikinti.kucucuk canin hayatin boyunca sana bagli olmasi endisr ve korkular.onlar buyudukce gecicek bu vesveseler.guclu olmaliyiz.

Aynen anlattığın şeyler aksamlari ben bu çocuğa nasıl bakacağım diyorum onu haketmediğimi bile düşündüğüm oluyor evde de sıkılıyorum bazen markete gitmek bile büyük bir şey benim için inşallah geçer ne zaman geçer. Ne zaman yalnız kalmaya başlamalıyım

Benim karnım bildiğiniz beş aylık hamile gibi sezeryan oldum normal doğum yapanlar sizdeds öyleni yoksa biz sezeryanlılaramı özel çok fena taktım göbeğe

Selam canlar. Bende 19 ağustosta sezeryanla kizima kavuştum.3500gr doğdu yavrum:) maşallah gayet sağlıklıyiz. Ben ilk gunden beri
Yalnızım. Kimse kalmıyor yanimda. Gündüz yikamaya geliyor annem sadece. Ilk gunden beri her işimi kendim yapiyorum misafir agirliyorum kizima bakıyorum ve evimi temizliyorum. Inanin cokta rahatim.

Kizlar 29 agustos saat 11.20de kuzuma kavustum.spinal anestezi ile sezaryenim gerceklesti.cok sukur bi sikintim olmadi herkesin yasadigi sikintilari yasiyorum.kizim 3900 gr dogdu.boyu50 cm

cnm maşallah bnmde 40-50cc gelıodu.3-4 gündür sağmadım şimdi 10cc zor geldi...bgn tekrar sağmaya başladım inş artar..uyuyamıyorum bnde günde 5 saat anca.gece uyumuyo benmkı gündüz uyuyo..bnde gündüz uyuyamıyorum..o yüzden de sütüm azaldı..sağmaya devam bakalım nolucak..[/QUOTE]
ben de gündğz uyuyamıyorum oğlum da gece uyumuyo gündüz uyuyosağmak kesinlikle işe yarıyo benimki çok azdı arttırdı ama el pompası sağmıyo elektrikli al yoksa bide bol su iç ben 4 lt ye yakın su içiyorum hayatım boyunca hep çok su içen biri oldum.bi de rezene çayı içiyorum her gün bi bardak sanırım o da süte etki ediyo hem de bebeğin gazı için çok iyi oluyo[/QUOTE]
off bnde elektrklı pompa aldm cnm da göğüslerim çok kötü yara oldu.bgnde kanadı baya..su çok içiyorum bgnde yaradan dolayı 2 defa sağdım sadece ve emzırmeyi denemedim bile çokk kötü acıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…