2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben silikon uçla emziri yorum daha az aciyor saat üçten beri bir saat uyudu memeden ayrilinca uyanıyor ağlıyor bende ağlayacagim birazdan :-(
Bi ara deprosyama giricem diye bile korktum ağlamaktan sustaramadım kendimi eşimde mahvoldu benimle doymuyormu diye şimdi karbonatlı su yapıyorum her emzirdikten önce ve sonra arkasından zeytinyağı sürüyorum be üstüme bişey giymiyorum çıpla dolaşıyorum sanki baya fayda etti sende dene istersen canım

cnm bnmkide oyle bi emio bi aglio zamanla aliscaklar biz kararli olalimda.insallah burdan emdiklerini yazarz birbirimize.bnm var bu seklde sonradan emen tanidigim.bzmkiler neden emmesin.insallh cnmmm[/QUOTE]
İnşallah dediğin gibi olur sürekli dua ediyorummamayı biberonla mı veriyosun peki kaşıkla mı?

Karbonatlı su bana pek fayda etmedi artık acılı acılı emziriyorum.bu gece çok huysuzdu öyle uykum var ki doğru düzgün uyumuyor bende depresyona girmekten korkuyorum ilk zaman o aglamalar bende de vardı

canım benim oğlumda yaklaşık 1 saat memede kalıyor hemde çok dık aralıklarla dr olmaz öyle dedi ama başka türlü olmuyo sürekli ağlıyor ben tam depresyona girdim ki benim 36,günüm buğün ve 1 aydır azalmayan fakat gideredk ertan çok kötü göğüs uları yaralarım var sürekli ağlama halineyim kafayı yemem yakın(

canim hangi cayla sildin papatyami acaba ?

cnm bnmkide oyle bi emio bi aglio zamanla aliscaklar biz kararli olalimda.insallah burdan emdiklerini yazarz birbirimize.bnm var bu seklde sonradan emen tanidigim.bzmkiler neden emmesin.insallh cnmmm
İnşallah dediğin gibi olur sürekli dua ediyorummamayı biberonla mı veriyosun peki kaşıkla mı?[/QUOTE]
bberonla cnm kasikla agzini kitlio acmio dokuo
cnm bnmkide oyle bi emio bi aglio zamanla aliscaklar biz kararli olalimda.insallah burdan emdiklerini yazarz birbirimize.bnm var bu seklde sonradan emen tanidigim.bzmkiler neden emmesin.insallh cnmmm
İnşallah dediğin gibi olur sürekli dua ediyorummamayı biberonla mı veriyosun peki kaşıkla mı?[/QUOTE]
biberonla cnm cunku kasikla agzini kitliyo acmiyo mecburen biberon kullaniyorum sen nasil veriuorsun cnm

N
Karbonatlı su bana pek fayda etmedi artık acılı acılı emziriyorum.bu gece çok huysuzdu öyle uykum var ki doğru düzgün uyumuyor bende depresyona girmekten korkuyorum ilk zaman o aglamalar bende de vardı

canım kendı sütünü sür meme ucuna sür biraz cıplak gez ve philips avent göğüs kalkanı aldım ve lanolin gmğüs ucu kremı sür kalkanı tak hava alıyor ve sütün ıcıne akıyor..bende cok etkı ettı gectı ucları..yanlıs emzırıyoruz ona dıkkat et ucunu degıl kahverengı bolgeyı bebege vermeden uzat elinle oyna sutu ucuna getir oyle tuttur bebege ucunu cekınce yara oluyor.

Annişler ben sezeryan oldum biliyosunuz çok şükür sütüm var meme uçlarımda geçiyor yavaşça doktrum bana meme ucu için nisavit diye bir krem yazdı bebeğe zararı yokmuş ona başladım bakalım etki ederse yazarım birde duocıd diye bir antibiyotik vermiş şimdi bu benim sütüme geçiyo içmiyorum diyorum ama kçtü bişeymi yapmış olurum kendim içim sizin doktorlarınızda berdimi hiç ilaç

Bulgur gaz yapar dediler yemedim hiç. .zaten şuanda bebeğim ikiniyor gazdan ememiyor bile zorla hiç gaz oldu mu
Aslında benim biraz oğlumun baya bi gaz sorunu var.. Ama annesütü mü gaz mı diye düşününce annesütünü seçtim ve bulgurun işe yaradığını görünce paylaşmak istedim. Bebeğimize2 gündür zinco damla kullanıyoruz gaz sancısı için..

Kizlar merhaba..benim bebegim 14 gunluk ve iki gun kabz oldu ve kabzini açdik.bugun de sabah 7 den uyuyor 7-8 saat uyudu cok korktum hastaneye gitdik..uyandi biraz emdi mememi sukur iyi simdi..sozum o ki gunde 1 kez mama veriyordum dr yasakladi verme dedi..200 qr kilo almis sizce azmi kilo alimi 14 gunluk bebek icin?sutum az ac kalmasini istemiyorum dr ac kalmiyor sen merak etme diyor..bilmiyorum ne yapsam ?

Göğüsucu yaraları için geçen de yazdım ama bir kez daha yazmak istiyorum ben lansinohtan hiç fayda göremedim ama garmastan pomat diye bir krem aldım çok işe yaradı. Tamamen geçmese de acılarım dayanabileceğim boyuta geldi. Silikon göğüsucu da denedim ama benim bebeğim bi yerden sonra emzik gibi emmeye başladı, yani içinden süt çıkarmak için uğraşmadı o yüZden bizde işe yaramadı..

Sütümün yeterli olup olmadığı beni de tüm annişler gibi endişelendiriyor. Çocuk doktoru bebeklerin hergün20-30gr alması gerektiğini söylemişti. Eğer günlük kilo alımı istiyse süt yeterli demekmiş..

. Canım ben de doğım sonrası antibiyotik içtim 10 gün süreyle..

Merhaba arkadaşlar ya benim gogus uclarimdan sut siziyo devamli gogus pediyle dolaşıyorum.az sütum var sagiyorum sagma islemi biter bitmez ardindan gelen sut damlamaya başlıyor halbuki yeni sagmis oluyorum yada yeni emzirmis.gogus uclariyla alakali bi problem sanirim.gelen sut akmaya basliyo var mi boyle durumu olan

Ya oğlumun huyu değişti sürekli memede gazını cikaramiyor doğru düzgün uyumuyor :-(
Bende sagmadan vermeye calisiyorum emzirmeye calisiyorum artik canim benimkide yarim saat emiyo yarim saat uyuyo uyaniyo tekrar istiyo memede uyuyakaliyo ne yapacam bilemedim.kilosu az diye sagarak verelim dedik. Bu seferde her yerde sagamayiz diye emzirelim dedik boyle oldu bilmiyom doyup doymadigini.ne kadar emiyo. Biberondayken ne kadar ictigini görüyordum simdi bilemiyorum tedirgin im icimde hep suphe var

Baskalarina bakinca cok guzel kolay bebek buyutuyorlarmis gibi geliyodu. Sanki geceleri devamli uyuyo lar hic uyku problemleri olmuyo gaz nedir bilmiyolar gibi gelirdi anladim ki oyle degilmis.simdi cabucak buyusun istiyo insan.gaz problemi emme uyuma problemi olmasin istiyo

Phlips avent gogus kalkani al cnm..sutu biriktiriyor.gogsun hava aliyor.

Bende öyleydim ikk zamanlar devamli agliyordum.bide ben normal dogum istiyordum. Sikintilar olup sezeryana gitim.sonra karnimda kan toplanip hematom oldu her yeri mosmordu.onun verdigi psikoloji de olunca agliyordum hep.ben cani tez biriyimhemen isim olsun kendim yapayim isterim sezeryanli olunca oyle olmadi onun cverdiği psikoloji gece uykusuzlugu falan derken hüngür fosurt aglardim gerci hala arada aglayasim geliyo o ayri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…