- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #35.821
Bi ara deprosyama giricem diye bile korktum ağlamaktan sustaramadım kendimi eşimde mahvoldu benimle doymuyormu diye şimdi karbonatlı su yapıyorum her emzirdikten önce ve sonra arkasından zeytinyağı sürüyorum be üstüme bişey giymiyorum çıpla dolaşıyorum sanki baya fayda etti sende dene istersen canımBen silikon uçla emziri yorum daha az aciyor saat üçten beri bir saat uyudu memeden ayrilinca uyanıyor ağlıyor bende ağlayacagim birazdan :-(
cnm bnmkide oyle bi emio bi aglio zamanla aliscaklar biz kararli olalimda.insallah burdan emdiklerini yazarz birbirimize.bnm var bu seklde sonradan emen tanidigim.bzmkiler neden emmesin.insallh cnmmm[/QUOTE]inş.emer bugün mucize gibi bişey oldu saat 6 da sağ göğsümü emdi ama çok az sonra uyuyakaldı fakat 2 saat sonra tekrar acıktı bu sefer 1 saat uğraştım emmedi çok ağladı çok ter döktük kıyamadım çok ağlayınca yine sağılmış sütümden verdim mecburen
Karbonatlı su bana pek fayda etmedi artık acılı acılı emziriyorum.bu gece çok huysuzdu öyle uykum var ki doğru düzgün uyumuyor bende depresyona girmekten korkuyorum ilk zaman o aglamalar bende de vardıBi ara deprosyama giricem diye bile korktum ağlamaktan sustaramadım kendimi eşimde mahvoldu benimle doymuyormu diye şimdi karbonatlı su yapıyorum her emzirdikten önce ve sonra arkasından zeytinyağı sürüyorum be üstüme bişey giymiyorum çıpla dolaşıyorum sanki baya fayda etti sende dene istersen canım
Kızlar benim halim dermanım kalmadı bu kız hep memede uyumak istiyor mecbur emzik verdim bide göğüs uçlarımda yara yok ama felaket acıtıyor sanki koparıcak deminden emzirirken hüngür hüngür ağladım slikon uç aldım ama onuda beceremedim burnunu kapatıyor nasıl olcak bu iş slikon uçla emzirsem yinede acırmı ki ?
canim hangi cayla sildin papatyami acaba ?humana gerçekten işe yarıyor bide ben dereotunun çok faydasını gördüm tavsiye ederim sabah kahvaltıda domatesin üstüne falan doğruyorum.
benim kuşumunda çok çapaklanması oluyordu hemşire çayla güzelce silin geçer dedi hakkatende iki üç silmede geçti.ama kullandığın bezle bikere geçecekmişin mikrop kapmasın diye göz tarafındn dışarı doğru silecekmişin
İnşallah dediğin gibi olur sürekli dua ediyorummamayı biberonla mı veriyosun peki kaşıkla mı?[/QUOTE]cnm bnmkide oyle bi emio bi aglio zamanla aliscaklar biz kararli olalimda.insallah burdan emdiklerini yazarz birbirimize.bnm var bu seklde sonradan emen tanidigim.bzmkiler neden emmesin.insallh cnmmm
İnşallah dediğin gibi olur sürekli dua ediyorummamayı biberonla mı veriyosun peki kaşıkla mı?[/QUOTE]cnm bnmkide oyle bi emio bi aglio zamanla aliscaklar biz kararli olalimda.insallah burdan emdiklerini yazarz birbirimize.bnm var bu seklde sonradan emen tanidigim.bzmkiler neden emmesin.insallh cnmmm
Karbonatlı su bana pek fayda etmedi artık acılı acılı emziriyorum.bu gece çok huysuzdu öyle uykum var ki doğru düzgün uyumuyor bende depresyona girmekten korkuyorum ilk zaman o aglamalar bende de vardı
Aslında benim biraz oğlumun baya bi gaz sorunu var.. Ama annesütü mü gaz mı diye düşününce annesütünü seçtim ve bulgurun işe yaradığını görünce paylaşmak istedim. Bebeğimize2 gündür zinco damla kullanıyoruz gaz sancısı için..Bulgur gaz yapar dediler yemedim hiç. .zaten şuanda bebeğim ikiniyor gazdan ememiyor bile zorla hiç gaz oldu mu
Sütümün yeterli olup olmadığı beni de tüm annişler gibi endişelendiriyor. Çocuk doktoru bebeklerin hergün20-30gr alması gerektiğini söylemişti. Eğer günlük kilo alımı istiyse süt yeterli demekmiş..Kizlar merhaba..benim bebegim 14 gunluk ve iki gun kabz oldu ve kabzini açdik.bugun de sabah 7 den uyuyor 7-8 saat uyudu cok korktum hastaneye gitdik..uyandi biraz emdi mememi sukur iyi simdi..sozum o ki gunde 1 kez mama veriyordum dr yasakladi verme dedi..200 qr kilo almis sizce azmi kilo alimi 14 gunluk bebek icin?sutum az ac kalmasini istemiyorum dr ac kalmiyor sen merak etme diyor..bilmiyorum ne yapsam ?
. Canım ben de doğım sonrası antibiyotik içtim 10 gün süreyle..Annişler ben sezeryan oldum biliyosunuz çok şükür sütüm var meme uçlarımda geçiyor yavaşça doktrum bana meme ucu için nisavit diye bir krem yazdı bebeğe zararı yokmuş ona başladım bakalım etki ederse yazarım birde duocıd diye bir antibiyotik vermiş şimdi bu benim sütüme geçiyo içmiyorum diyorum ama kçtü bişeymi yapmış olurum kendim içim sizin doktorlarınızda berdimi hiç ilaç
Bende sagmadan vermeye calisiyorum emzirmeye calisiyorum artik canim benimkide yarim saat emiyo yarim saat uyuyo uyaniyo tekrar istiyo memede uyuyakaliyo ne yapacam bilemedim.kilosu az diye sagarak verelim dedik. Bu seferde her yerde sagamayiz diye emzirelim dedik boyle oldu bilmiyom doyup doymadigini.ne kadar emiyo. Biberondayken ne kadar ictigini görüyordum simdi bilemiyorum tedirgin im icimde hep suphe varYa oğlumun huyu değişti sürekli memede gazını cikaramiyor doğru düzgün uyumuyor :-(
Phlips avent gogus kalkani al cnm..sutu biriktiriyor.gogsun hava aliyor.Merhaba arkadaşlar ya benim gogus uclarimdan sut siziyo devamli gogus pediyle dolaşıyorum.az sütum var sagiyorum sagma islemi biter bitmez ardindan gelen sut damlamaya başlıyor halbuki yeni sagmis oluyorum yada yeni emzirmis.gogus uclariyla alakali bi problem sanirim.gelen sut akmaya basli
yo var mi boyle durumu olan
Bende öyleydim ikk zamanlar devamli agliyordum.bide ben normal dogum istiyordum. Sikintilar olup sezeryana gitim.sonra karnimda kan toplanip hematom oldu her yeri mosmordu.onun verdigi psikoloji de olunca agliyordum hep.ben cani tez biriyimhemen isim olsun kendim yapayim isterim sezeryanli olunca oyle olmadi onun cverdiği psikoloji gece uykusuzlugu falan derken hüngür fosurt aglardim gerci hala arada aglayasim geliyo o ayriBi ara deprosyama giricem diye bile korktum ağlamaktan sustaramadım kendimi eşimde mahvoldu benimle doymuyormu diye şimdi karbonatlı su yapıyorum her emzirdikten önce ve sonra arkasından zeytinyağı sürüyorum be üstüme bişey giymiyorum çıpla dolaşıyorum sanki baya fayda etti sende dene istersen canım
Yaaaa bi bakayim canim ben ona yaa .en azindan sut birikir pedlerle dolasmaktan kurtulurum cok sagol canimPhlips avent gogus kalkani al cnm..sutu biriktiriyor.gogsun hava aliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?