• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy ya bende evde yalniz kalmaktan korkuyorum simdilik kardesim var gidince nasil olacak bilmiyorum. Beslenince uyuyana kadar bi saat geçiyo bi saat uyuyup kalkiyo gece gunduz boyle
ben de sadece emzirince öyle oluyor emzirmenin üstüne biraz mama da verdiğimde daha sakin ve uzun uyuyor sanırım sütüm karnını yeterince doyurmuyor ama gece benimki de ayakta emzirirken uyuyakalmaktan korkuyorum sen mama veriyormusun

Kizlar merhaba..benim bebegim 14 gunluk ve iki gun kabz oldu ve kabzini açdik.bugun de sabah 7 den uyuyor 7-8 saat uyudu cok korktum hastaneye gitdik..uyandi biraz emdi mememi sukur iyi simdi..sozum o ki gunde 1 kez mama veriyordum dr yasakladi verme dedi..200 qr kilo almis sizce azmi kilo alimi 14 gunluk bebek icin?sutum az ac kalmasini istemiyorum dr ac kalmiyor sen merak etme diyor..bilmiyorum ne yapsam ?
canım kabızlık mamadan dolayı oluyor.anne sütüyle beslenenlerde kabızlık olmuyor.mamasız aç kalan çocuk daha çok çeker ve sütün artar diye dr verme demiştir.14 güne 200 gr az ama normalde.bebeğin ilk haftasında kilo kaybedip kaybettiğini geri almış ve üstüne 200 gr almış o yüzden normal

Merhaba arkadaşlar ya benim gogus uclarimdan sut siziyo devamli gogus pediyle dolaşıyorum.az sütum var sagiyorum sagma islemi biter bitmez ardindan gelen sut damlamaya başlıyor halbuki yeni sagmis oluyorum yada yeni emzirmis.gogus uclariyla alakali bi problem sanirim.gelen sut akmaya basliyo var mi boyle durumu olan
Benim de aynı canım ped olmadan duramadim hiç banyodan sonrada oluyor bende

İnşallah dediğin gibi olur sürekli dua ediyorummamayı biberonla mı veriyosun peki kaşıkla mı?
bberonla cnm kasikla agzini kitlio acmio dokuo

İnşallah dediğin gibi olur sürekli dua ediyorummamayı biberonla mı veriyosun peki kaşıkla mı?[/QUOTE]
biberonla cnm cunku kasikla agzini kitliyo acmiyo mecburen biberon kullaniyorum sen nasil veriuorsun cnm[/QUOTE]
Hastanede ilk 3 gün kaşıkla ve bardakla verdik ancak ısrarla denememize rağmen o zaman bile meme almayı sonra aventin natural cam biberonunu almıştım onla vermeye başladık emmesi güçlendin diye bi de emziğe başladık ama bişey değişmedi bugün de 2 kez denedim memeyi alıyo ama kavrayamıyo emmeyi beceremiyo

Sagolun kizlar..hastaneden ciktigimizda 3300 qr di 10 gun once yani simdi 3622 qr ama dr dogarken kac kiliydu diye sordu bende 3400 dedim 200 qr almis cok normal dedi..bu arada siz bebeginize su veriyormusunuz?

Baskalarina bakinca cok guzel kolay bebek buyutuyorlarmis gibi geliyodu. Sanki geceleri devamli uyuyo lar hic uyku problemleri olmuyo gaz nedir bilmiyolar gibi gelirdi anladim ki oyle degilmis.simdi cabucak buyusun istiyo insan.gaz problemi emme uyuma problemi olmasin istiyo
Valla cok dogru ve guzel yazmissin.ayni dusuncelerdeyim bu gunlerde:)

Canım sadece zibinla yatıyor doğduğundan beri gündüz güzel uyanıyor ama gece işkence oluyor bizim için ,kilo alıyor canim doğumdan sonra 300 gr verdi hastanede sonrasında aldı dr. Çekiş gücü iyi demekki demişti .doğdu ertesi gün sütümu getirdi haa bide dil bağı var doktor ondan dolayı baktı emerken..3470 gr doğmuştu 3100e düştü hastanede pek beceremedim emzirmeyi 10 günlük olduğunda 3740 olmuştu 7 günlükken 3430gr. Herkes çekiş iyi demek diyor.gece sorun bize

Ne güzel kilo da alıyorsa korkacak birşey yok demekki. Bizim de gündüz uyuyor gece gayet aktif :) seninki daha güzelmiş :)

Kizlar gecmisi okuyamadim. Bizim oglan saki dogdu cuma hastanaye yatti sarilik diye 1 gece kaldi ama benim ki de bana yetti. Beslenemiyor diye olmus. Susuz kalmis. Simdi daha iyiyizz cok sukur yesil sis hurma ve stil tea demis bunlar cepte iyi ve kaliteli süt icin napmali. Birde bebegin doydugunu nasil anlarim help acemi anne:-(

Kizlar benimki habire araniyor ama acdegil.sagdigim sutu almiyor cunku.emzik kullaniyormusunuz.hangi marka.surekli emme refleksi var

bberonla cnm kasikla agzini kitlio acmio dokuo

İnşallah dediğin gibi olur sürekli dua ediyorummamayı biberonla mı veriyosun peki kaşıkla mı?
biberonla cnm cunku kasikla agzini kitliyo acmiyo mecburen biberon kullaniyorum sen nasil veriuorsun cnm[/QUOTE]
Hastanede ilk 3 gün kaşıkla ve bardakla verdik ancak ısrarla denememize rağmen o zaman bile meme almayı sonra aventin natural cam biberonunu almıştım onla vermeye başladık emmesi güçlendin diye bi de emziğe başladık ama bişey değişmedi bugün de 2 kez denedim memeyi alıyo ama kavrayamıyo emmeyi beceremiyo[/QUOTE]
cnm süt sağdığında ne kadar geliyor...hiç mama kullanmıyosun dimi sen.bnm sütümde yetmiyor.bilmiyorum çoğalır mı sağdıkça..kaç kere sağıyorsun peki?

kızlar merhabalar.. bebişlerinizi ve sizi perim kokulu kokulu..
ara ara girip okuyorum ama yazamadan çıkıyorum..
önce gözünde çapak oldu oğlumun baktım geçicek gibi değil dr.a götürdüm göz+burun damlası ile geçti..
sonra isilik oldu.. daha az giydirdim kendim hergün yıkamaya başladım o da geçti çok şükür..
şimdi de poposu pişti :( inş o da geçer bir an evvel..
uyku ilk hafta çok iyidi şimdi dakka başı mıy mıy ama yine de ilk oğluma göre daha rahat bir bebek çok şükür
ALLAH hepimize kolaylık versin..

:mad::KK43:Medela elektrikli pompa kullananlar benimkini çekmiyor bu yoksa daha üç günlük annişim ya pompanın çekebişeceği kadar sütmü yok bugün chicco aldık manuel onunla bile 15 dk anca 30 cc geldi sütüm bu bebişi doyuramıyprmuyum çok canım sıkılıyor meme uçlarımda hep yara erkek olmak isterdim şu an

Merhaba arkadaşlar ya benim gogus uclarimdan sut siziyo devamli gogus pediyle dolaşıyorum.az sütum var sagiyorum sagma islemi biter bitmez ardindan gelen sut damlamaya başlıyor halbuki yeni sagmis oluyorum yada yeni emzirmis.gogus uclariyla alakali bi problem sanirim.gelen sut akmaya basliyo var mi boyle durumu olan
Altı ay sadece anne sütü canım su bile vermiyoruz yani

biberonla cnm cunku kasikla agzini kitliyo acmiyo mecburen biberon kullaniyorum sen nasil veriuorsun cnm
Hastanede ilk 3 gün kaşıkla ve bardakla verdik ancak ısrarla denememize rağmen o zaman bile meme almayı sonra aventin natural cam biberonunu almıştım onla vermeye başladık emmesi güçlendin diye bi de emziğe başladık ama bişey değişmedi bugün de 2 kez denedim memeyi alıyo ama kavrayamıyo emmeyi beceremiyo[/QUOTE]
cnm süt sağdığında ne kadar geliyor...hiç mama kullanmıyosun dimi sen.bnm sütümde yetmiyor.bilmiyorum çoğalır mı sağdıkça..kaç kere sağıyorsun peki?[/QUOTE]
2 gündür sık sağıyorum 2 saatte bir ve gece 1 kere sağıyorum bazen 100 ml bazen 90 bazen de 60 ml geliyo değişiyo yani uyku çok önemli şu anda saat 1 ve ben 3 saatlik uykuyla duruyorumaz uyuyunca süt azalıyo.2 gündür sık sağdığımdan dondurucuya da 1-2 poşet atoyorum günde.seyrek sağdığımda günde 4-5 defa sağıyodum ve toplamda daha az süt geliyodu.mama sadece ilk 3 gün verdim sonra sütüm yetti ama ben hastanede ilk gün bile sağdım sonra eve gelince el pompasıyla sağmayı denedim ama baktım zor oluyor elektrikli pompa aldım ve evet sağdıkça çoğalıyor kesinlikle sık sağ.ama bebeğin emiyorsa arada daha seyrek sağabilirsin

23.08.2014 tarihinde 37+5'de genel anestezi sezaryen ile doğan oğlumla ben de Ağustos anneleri arasına katıldım. Başından beri ağustos annesi olacağıma dair bir his vardı içimde...

Birbirimize alışmaya çalışıyorz
Uykusuz anneler kulübüne ben de katıldım:))

23.08.2014 tarihinde 37+5'de genel anestezi sezaryen ile doğan oğlumla ben de Ağustos anneleri arasına katıldım. Başından beri ağustos annesi olacağıma dair bir his vardı içimde...

Birbirimize alışmaya çalışıyorz
Uykusuz anneler kulübüne ben de katıldım:))
Hoşgeldin canım Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inş tek derdin uyku problemi olsun

:mad::KK43:Medela elektrikli pompa kullananlar benimkini çekmiyor bu yoksa daha üç günlük annişim ya pompanın çekebişeceği kadar sütmü yok bugün chicco aldık manuel onunla bile 15 dk anca 30 cc geldi sütüm bu bebişi doyuramıyprmuyum çok canım sıkılıyor meme uçlarımda hep yara erkek olmak isterdim şu an
bende medela kullanıyorum makınanın ustunde cekıs ayarı var onu max. getır cektıgını anlarsın zaten memeyı cekıp bırakıyo.. 3 günde cok sut de olmaz zaten cnm gun gectıkce cogalacaktır

Back
X