2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kizlar nasilsiniz,bugun melegim 8gunluk oldu..birbirimize alismaya calistigimiz donemlerdeyiz..bol uykumuz.var.sarilik derdinde uyandirip.duruyorum ama o tatli uykudan uyanmak ona okadr zor geliyorki anlatamam..ama onun iyiligu icin bir sure daha uykularini bolecegim sanirim

size bisey srmak istiyrum basina gelen varmi acaba bebegim bazen limon sarisi gibi.sut kivaminda kusuyir .dogum yaptigim hastanedeki doktor normal vs dedi ama ben doktoru degistirecegim sanirim hic nirmal gibigelmiyr..bebeginde kusma yasayanlar yardim edevilirmi acaba neyde yanlis yapiyrum

Canım sadece zibinla yatıyor doğduğundan beri gündüz güzel uyanıyor ama gece işkence oluyor bizim için ,kilo alıyor canim doğumdan sonra 300 gr verdi hastanede sonrasında aldı dr. Çekiş gücü iyi demekki demişti .doğdu ertesi gün sütümu getirdi haa bide dil bağı var doktor ondan dolayı baktı emerken..3470 gr doğmuştu 3100e düştü hastanede pek beceremedim emzirmeyi 10 günlük olduğunda 3740 olmuştu 7 günlükken 3430gr. Herkes çekiş iyi demek diyor.gece sorun bize

Limon gibi sarı değil ama süt renginde kusuyor

kızlar benm bebeğim 23 günlük 20 günden sonra huyu değişti sanki akşam üstleri sürekli ağlıyor o ağlayınca ben hiç birşey yapamıyorum avunmuyor bende durmak istemiyor gibi sanki ben mi öyle hissediyorum. 2 saatte bir uyanıp emsin istiyorum erken uyanıyor emiyor bu sefer süt birikmiyor. mama veriyorum hepsini kusuyor bu ara sürekli kusuyor zaten. doyuyormu doymuyor mu bilmiyorum. annem de sürekli emzir diyor kim birşey derse sinirleniyorum milleti kırıyorum. göğüsleerimde iyileşmiyor tam olarak silikon meme ucu ile emziriyorum. ya ben bu bebeğe bakamayacak mıyım çok üzülüyorum. benm stresim bebeği de etkiliyor galiba

Kizlar be dogurdum sonunda. Dun sabah 10.35itibariyle oglusum dunyaya geldi. Ayrintilari musait oldugumda yaxicam insallsh. Darisi dogurmsyanlara

doğum yapmamış arkadaşlara sesleniyorum
uyuyabildiğiniz kadar uyuyun.sonrasında çok hasret kalabilirsiniz.
kızlar oğlum hiç susmuyor.çığlık çığlığa bağırıyor,herşeyi tam olduğu halde.uyku çetelesini tuttum
24 saatte 7 saat uyumuş.gece 4 den önce hiç uyuyamıyoruz.artık apartmandan gelecekler diyorum eşime
psikolojiniz cidden bozuluyor.gece 3e kadar susmazsa apar topar inip arabayla gezdiriyoruz.geçen artık dayanamadık
acile götürdük.doktor kolik dedi.bu böyle devam eder dedi.neyapıcaz dedim hazır benzin 5lira olmuşken kurtköye kadar yolunuz var gezdireceksiniz dedi.çeşitli testler aldı yinede cmt.doktora gidip sonuçları öğrencz.ah kızlar ah kolik çok zor
24saat boyunca yapışık yaşıyoruz.dua edin.
bu arada süt artırmak için arkadaşlardan soranalr olmuş.benim denemediğim birtek şey kalmamış bi insan olarak söylüyorum.bana ençok etki eden dereotu ve humana.rabbim yardımcımız olsun

bu arada benim gibi olan arkadaşlar varmı.neler yapıyorsunuz.kolik olan çocuklar için cd ler bile varmış.
hiç bi emzirme düzenimiz yok ve ben çalışmaya başlıycam kızlar sizlerin bi düzeni varmı şukadar saatte şukadar emziriyorum diye.biz nerdeyse tüm zamanımızı emzirerek geçiriyoruz.çünkü sadece ozaman susuyor

Bizim de 5. Günde biluribin değeri 12 çıkmıştı dr eve gönderdi sarılık yok diye bende bebeği olan arkadaşlara sordum kendim araştırdım 17 ve üstü sıkıntılıymış hatta 16 da bile eve gönderiyolar. Bebişinin beslenmesinde uykusunda bi sıkıntı yoksa kendiliğinden geçiyo zaten bi sorun olmaz

Günaydın annişler ben inatçı içerden çıkmak bilmeyen kızımı zorla çıkarttırmaya gidiyorum artık hastane yollarına vuruyorum kendimi Allahın izni ile inş kucağıma alıp öyle dönücem evime burdaki herkese dua edicem sizde dualarınızı eksik etmeyin kendime gelince hemen haber vericem görüşürüz annişler

Günaydın.canım benim bebeğimde kolik gece göğsümde yapısık sekilde yatıyor bisaatte bi uyanıyo belki daha kısa dürüyor ağlamalarına dayananadık dr gittik metsil diye bi ilac verdi bazen onu kullanıyorum ama hiç içime sinmiyor sanki zehirlymşm gibi geliyor senin kullandığın bir ilaç var mı yada başka bir yöntem sabaha kadar yoluk tavugğa döndüm allah yardımcımız olsun .

Bize eğitimde bebeğiniz kolik olduğunda kundak yapmayı deneyebilirsiniz demişti tabi çok sıkmadan

ah arkadaşım sadece gece değil gündüzde birbirimize bağımlı gibiyiz.bişey değilde çalışmaya başlıycam neyapıcam bilmiyorum.bize doktor hiçbişey tavsiye etmiyorum dedi.birsürü damla veya şurup var ama hiçbirirni tavsiye etmiyorum çünkü öylede böylede enaz 3ay dolana kadar bu devam edecek dedi.ama hemşireler bi önceki arkadaş yazmış ya benimki inanılmaz hareketli olduğu için demişlerdi gerçi ama kundak yapın çok sıkmadan dediler.biraz onun faydasını gördüm.eli ayağı hareket edince kendini uyandırıyor.zaten tam dalamıyor.cmt dktr gidicem yine yazarım bişey verirse

bak gecemi gündüzmü belli değil sürekli ayaktayım(tabiki buhalimize sonsuz hamd ve şükür)biraz önce uyuttum yerine koydum bilgsyrn başına geleyim diye daha blgsyr açarken ağlamaya başladı.şimdi yine koydum uyanmaz inş

Ya doğum yapmış anneler göğüsum sertleşmiyor üç gün önce göğüsum tas gibiydi pompayla boşalttim şimdi yumuşak acaba sütüm mü azaldı fışkıriyordu çok üzülüyorum ya yemek yemek aklıma gelmiyor ne yapacam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…