- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #35.701
Canım sadece zibinla yatıyor doğduğundan beri gündüz güzel uyanıyor ama gece işkence oluyor bizim için ,kilo alıyor canim doğumdan sonra 300 gr verdi hastanede sonrasında aldı dr. Çekiş gücü iyi demekki demişti .doğdu ertesi gün sütümu getirdi haa bide dil bağı var doktor ondan dolayı baktı emerken..3470 gr doğmuştu 3100e düştü hastanede pek beceremedim emzirmeyi 10 günlük olduğunda 3740 olmuştu 7 günlükken 3430gr. Herkes çekiş iyi demek diyor.gece sorun bizecanım kayınvalidemde kalırken bizimki de aynen böyleydi sürekli uyuyordu emmek aklına bile gelmiyordu neredeyse sarılık olacaktı. Doktor çok giydiriyorsunuz kan şekeri düşüyor bebeklerin diye kaç kere söyledi ama işte dedim ya bizde bebek üşür diyorlar başka birşey demiyorlar. Evime geçtim bir body ile tutuyorum bebek normale döndü. 2 saatte bir emmek için uyanıyor şimdi. O da normal zaten. Ne giydiriyorsun bebeğine canım ? eğer çok kalınsa soy çocuğu biraz.
Hemşire bize önermişti mesela emme sırasında sadece alttaki bezi kalsın. Tek meme bitince altını da aç havalandır uyansın diğer memeye geç diye. Ben de öyle yapıyorum çok uykulu ise eğer. Maaşallah kilo da aldı bu şekilde emince.
Merhaba kizlar nasilsiniz,bugun melegim 8gunluk oldu..birbirimize alismaya calistigimiz donemlerdeyiz..bol uykumuz.var.sarilik derdinde uyandirip.duruyorum ama o tatli uykudan uyanmak ona okadr zor geliyorki anlatamam..ama onun iyiligu icin bir sure daha uykularini bolecegim sanirim
size bisey srmak istiyrum basina gelen varmi acaba bebegim bazen limon sarisi gibi.sut kivaminda kusuyir .dogum yaptigim hastanedeki doktor normal vs dedi ama ben doktoru degistirecegim sanirim hic nirmal gibigelmiyr..bebeginde kusma yasayanlar yardim edevilirmi acaba neyde yanlis yapiyrum
Canim ben hic krem surmedim sadece emzirmeden once zeytinyagi surdum oyle emzirdim kapatirkende zeytinyagi surup kapattim hic catlamadi cok şükür insallah seninkide gecerBenimkide cok acıyor ilk aldığında cok
Bugun cok kasılma ve hareket var, ins kendi sancim tutar,cok geçmeden dogursak
A
aaaaa benimde ondan mı çıkmıyor ama ben o takla atan bebişi çok seviyorumBenimkide böyle takla atsın
Kizlar be dogurdum sonunda. Dun sabah 10.35itibariyle oglusum dunyaya geldi. Ayrintilari musait oldugumda yaxicam insallsh. Darisi dogurmsyanlara
Maşallah çok sevindim. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah..Kizlar be dogurdum sonunda. Dun sabah 10.35itibariyle oglusum dunyaya geldi. Ayrintilari musait oldugumda yaxicam insallsh. Darisi dogurmsyanlara
Bizim de 5. Günde biluribin değeri 12 çıkmıştı dr eve gönderdi sarılık yok diye bende bebeği olan arkadaşlara sordum kendim araştırdım 17 ve üstü sıkıntılıymış hatta 16 da bile eve gönderiyolar. Bebişinin beslenmesinde uykusunda bi sıkıntı yoksa kendiliğinden geçiyo zaten bi sorun olmazslm kızlar.benim kızı 5. günde dr kontrolüne götürdüğümüzde sarılık testi yapılmıştı.10 çıkmıştı.dr eve gönderdi birşeyi yok 1. ayında kontrole gelin dedi.dün akşam misafir vardı.bayan aile hekimiydi.tekrar çağırıp takip etmeliydi dedi.kafam karıştı.tekrar kontrol ettirmedik zaten 10. günden sonra önemi kalmıyormuş.şimdi 22 günlük.bizim gibi değerleri çıkıp eve gönderilen ve takip istenilmeyen var mı aramızda
Günaydın.canım benim bebeğimde kolik gece göğsümde yapısık sekilde yatıyor bisaatte bi uyanıyo belki daha kısa dürüyor ağlamalarına dayananadık dr gittik metsil diye bi ilac verdi bazen onu kullanıyorum ama hiç içime sinmiyor sanki zehirlymşm gibi geliyor senin kullandığın bir ilaç var mı yada başka bir yöntem sabaha kadar yoluk tavugğa döndüm allah yardımcımız olsun .doğum yapmamış arkadaşlara sesleniyorum
uyuyabildiğiniz kadar uyuyun.sonrasında çok hasret kalabilirsiniz.
kızlar oğlum hiç susmuyor.çığlık çığlığa bağırıyor,herşeyi tam olduğu halde.uyku çetelesini tuttum
24 saatte 7 saat uyumuş.gece 4 den önce hiç uyuyamıyoruz.artık apartmandan gelecekler diyorum eşime
psikolojiniz cidden bozuluyor.gece 3e kadar susmazsa apar topar inip arabayla gezdiriyoruz.geçen artık dayanamadık
acile götürdük.doktor kolik dedi.bu böyle devam eder dedi.neyapıcaz dedim hazır benzin 5lira olmuşken kurtköye kadar yolunuz var gezdireceksiniz dedi.çeşitli testler aldı yinede cmt.doktora gidip sonuçları öğrencz.ah kızlar ah kolik çok zor
24saat boyunca yapışık yaşıyoruz.dua edin.
bu arada süt artırmak için arkadaşlardan soranalr olmuş.benim denemediğim birtek şey kalmamış bi insan olarak söylüyorum.bana ençok etki eden dereotu ve humana.rabbim yardımcımız olsun
Günaydın.canım benim bebeğimde kolik gece göğsümde yapısık sekilde yatıyor bisaatte bi uyanıyo belki daha kısa dürüyor ağlamalarına dayananadık dr gittik metsil diye bi ilac verdi bazen onu kullanıyorum ama hiç içime sinmiyor sanki zehirlymşm gibi geliyor senin kullandığın bir ilaç var mı yada başka bir yöntem sabaha kadar yoluk tavugğa döndüm allah yardımcımız olsun .
Günaydın.canım benim bebeğimde kolik gece göğsümde yapısık sekilde yatıyor bisaatte bi uyanıyo belki daha kısa dürüyor ağlamalarına dayananadık dr gittik metsil diye bi ilac verdi bazen onu kullanıyorum ama hiç içime sinmiyor sanki zehirlymşm gibi geliyor senin kullandığın bir ilaç var mı yada başka bir yöntem sabaha kadar yoluk tavugğa döndüm allah yardımcımız olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?