- 2 Mart 2013
- 289
- 40
- 123
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #35.721
kızlar sağlık ocağından geliyorum.benim sütüm yok denecek kadar azdı ordaki hemşirenin zoruyla oğlum tuttu.mama veriyordum.hemşire beni motive ediyordu sütün çok iyi diye bende bi gaza geldim bi hafta hiç mama verme sırf anne sütü vermeye çalış bakalım kilo alacakmı dedi ve bugün mutlu mesut gittimkiii bihafta önce 3950olan oğlum 3900 olmuş şok olduk çünkü süt var emmesi çok güzel kakasını çişini çok güzel yapıyor ama bi haftada hiç kilo almamış.çok üzüldüm orda benimkiyle aynı bibebekvardı beşbuçuk kilo olmuş maşallah annesi hemşireyle konuşurken beni duymuş"aaaabukadarcık çocuğa mamaverilirmiymiş hiç"demezmi.zaten kilo almamış diye üzüldüm bide bu kızın söylediği.bizaman sonra başka bi anne geldi onunkide çok iyiydi oda sütüm yetmediğini duyunca "ayy allah yardımcın olsun" dedi gitti.bide üstüne eşim bi çocuğa bakamamışın demezmi onları duyunca beynimden vuruldum(sorsan şaka yapmış oluyor).elinden şekeri alınmış çocuk gibi kalakaldım.zaten zor bi çocuk kolik demiştim ya biran olsun durmuyor inanın depresyona girersiniz.ben bu işi beceremiyorum heralde nediyeyim
Ya doğum yapmış anneler göğüsum sertleşmiyor üç gün önce göğüsum tas gibiydi pompayla boşalttim şimdi yumuşak acaba sütüm mü azaldı fışkıriyordu çok üzülüyorum ya yemek yemek aklıma gelmiyor ne yapacam bilmiyorum
Sabah kundakladım biraz işe yaradı uyudu çok şükürrah arkadaşım sadece gece değil gündüzde birbirimize bağımlı gibiyiz.bişey değilde çalışmaya başlıycam neyapıcam bilmiyorum.bize doktor hiçbişey tavsiye etmiyorum dedi.birsürü damla veya şurup var ama hiçbirirni tavsiye etmiyorum çünkü öylede böylede enaz 3ay dolana kadar bu devam edecek dedi.ama hemşireler bi önceki arkadaş yazmış ya benimki inanılmaz hareketli olduğu için demişlerdi gerçi ama kundak yapın çok sıkmadan dediler.biraz onun faydasını gördüm.eli ayağı hareket edince kendini uyandırıyor.zaten tam dalamıyor.cmt dktr gidicem yine yazarım bişey verirse
Sabah kundakladım biraz işe yaradı uyudu çok şükürr.allah bebişlerimizinde yardımcısı olsun nasıl kıvranıyo garibim gerçi daha büyük dert vermesin bu biraz yıpratıcı ama gececek ihşallah ihş senin bebişinin en kısa zamanda gecerde işine rahatlıkla başlarsın:)annelik zor ve güzelmiş bütün gece uyumadım uykusunun arasında bi gülümsemesi bütün uykusuzluğumu aldı
Amin arkadaşım.Sanırım kapanışı biz yapcaz :)kkimsee ve sorunyok dan sonra, Ceydatuysuz, nesdem ve İnsanbul arkadaslarimizida listeden siliyoruuuzzz :) Darisi doguramayanlara
carmaker
Ozay8385
Urfa63
Mihrumah
canım benimde sertti ve koltuk altlarıma doğru olan kısımlar ağrıyordu, çocuk doktoruna gittiğimizde kadın göğüslerini kontrol edelim dedi.. baktı ve kanalların daha açılmamış dedi.. sıktı canımı acıttı bayağı, eve gidince pompayla tamamen boşalt dedi. dediğini yaptım, benimkilerde artık yumuşak ama bebiş her istediğinde sütüm oluyor, sert olması sütün bazı kanallardan çıkmadığını göstriyor, şimdi en azından fazlası akıyorda rahatlıyorum.. yani sütümüz eksilmedi sadece pompa kapalı kanalları açtıYa doğum yapmış anneler göğüsum sertleşmiyor üç gün önce göğüsum tas gibiydi pompayla boşalttim şimdi yumuşak acaba sütüm mü azaldı fışkıriyordu çok üzülüyorum ya yemek yemek aklıma gelmiyor ne yapacam bilmiyorum
hadi gözün aydın ayrıntılarıda bekliyoruz..Kizlar be dogurdum sonunda. Dun sabah 10.35itibariyle oglusum dunyaya geldi. Ayrintilari musait oldugumda yaxicam insallsh. Darisi dogurmsyanlara
Uyuyo canım ıslatma derken ciş sanırım yapıyor,ben bu ara yemek yemiyordum çok düzenli inanin wcye bile gitmiyorum.bebege birşey olacak diye. .buarada emerken agizindan taşıyor. Ama moralim bozuldu cokcnm benım kızımdada bu oglumdada göğsüm hıc bı zaman sertlesmedı hala sertlesmıyo emdıgı kadar emzırıyorum genelde doyuyo ama doymadığı zamanlarda oluyo kı genelde aksam saatlerınde 4 saat emdikten sonra hala doymadığı olunca 1 kere mama verıyorum ben.. sen bebegınden nlarsın doyup doymadığını doymayan bebek uyumaz sık sık emer altını ıslatmaz nb. gıbı bebegını takıp et doyuyorsa gogsunun yumuşak olması sorun degıl
Geçmiş olsun canım durusundan nasıl anladin yapıştirma değil mi? Canın yanıyor mu yani nasıl açılır hiçbir fikrim yok. .ama doktoruna güveniyorsan dediği doğrudur. .haa sen normal doğumdum canım olabilir dedogikızlar doğumdan sonra 4 dikişim vardı.. doktora dikişlerin kontrolüne gittiğimde dikişlerin açıldığını söyledi.. bende öncesinde hissetmiştim zaten duruşundan.. tekrar dikmedi.. krem verdi kullanmam için.. böyle bir sorun yaşayan varmı aranızda?? bir tek kremle tekrar kaynarmı??? yoksa dikişmi atılması gerekirdi????
moralını bozma cnm yemenı de ıhmal etme bişey olmaz ınsUyuyo canım ıslatma derken ciş sanırım yapıyor,ben bu ara yemek yemiyordum çok düzenli inanin wcye bile gitmiyorum.bebege birşey olacak diye. .buarada emerken agizindan taşıyor. Ama moralim bozuldu cok
canım benimde sertti ve koltuk altlarıma doğru olan kısımlar ağrıyordu, çocuk doktoruna gittiğimizde kadın göğüslerini kontrol edelim dedi.. baktı ve kanalların daha açılmamış dedi.. sıktı canımı acıttı bayağı, eve gidince pompayla tamamen boşalt dedi. dediğini yaptım, benimkilerde artık yumuşak ama bebiş her istediğinde sütüm oluyor, sert olması sütün bazı kanallardan çıkmadığını göstriyor, şimdi en azından fazlası akıyorda rahatlıyorum.. yani sütümüz eksilmedi sadece pompa kapalı kanalları açtı
Kizlar be dogurdum sonunda. Dun sabah 10.35itibariyle oglusum dunyaya geldi. Ayrintilari musait oldugumda yaxicam insallsh. Darisi dogurmsyanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?