- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #35.741
Allah razı olsun canım bakalım ne yapcaz artık hayalet gibi gezerizInsanbul,nesdem,Ceyda gözünüz aydın uykusuz gecelere hoş geldiniz
Canım yanmıyor ama aynayla baktığımda ayrık duruyor ordan anladım.. Tekrar dikilmesine gerek yok dedi doktor ama çok şüpheye düştümGeçmiş olsun canım durusundan nasıl anladin yapıştirma değil mi? Canın yanıyor mu yani nasıl açılır hiçbir fikrim yok. .ama doktoruna güveniyorsan dediği doğrudur. .haa sen normal doğumdum canım olabilir dedogi
Ceydacım tebrik ederim gözün aydın.. Nasıl bebişAll
Allah razı olsun canım bakalım ne yapcaz artık hayalet gibi gezeriz
Bizden bir topuk kanı aldılar sağlık ocağında birde 1. Ayı dolunca götürüp aşı yaptırcakmışız. Daha çok çocuk doktoruyla işimiz. Yine 1. Ay dolunca kalça ultrasonu çekilecekmiş. Bu arada vitamin filan verdi doktorumuz 15. Günde başlıycaz. Sende aldınmıEvet canım koltuk altim benimde şişti
Ağrıyordu şimdi rahat , geceden beri paniktima pompayla cekip bakıyorum akarken iyi damla değil şimdi içim rahatladi..birde sağlık ocağına hep mi götürecegiz bkz misafir olarak bi kere gittik tarttirmak için ama birşey yapmadılar. .bir hafta önce hastanede tartildi acaba sağlık ocağına mi gidecez artık
Allah razı olsun canım çok iyi maşallah aynıda bana benziyor küçücük burnu var maşallahCeydacım tebrik ederim gözün aydın.. Nasıl bebiş
Canım ben doğumu gazi tip ta yaptım topuk kanini 3. Gün aldılar biz tarttirmak için gitmiştik o zaman ikinci alınacak dedi hastaneye gitmiştik sorduk biz 3. Gün aldık orayı bilmiyoruz aldirin dediler saglik ocağı 3. Gün alınmış alinmasa olur dedi sonra oradaki başka biri alalım dedi aldı. Bu vitamini hastane yazdı aldık onbeş günlük yazıyor ama eczacı 16.gun başlanacak demiş ,bugün 15 günlük şimdi ne yapayım acaba yarin mi bugün mü başlasam...14.08 te doğduBizden bir topuk kanı aldılar sağlık ocağında birde 1. Ayı dolunca götürüp aşı yaptırcakmışız. Daha çok çocuk doktoruyla işimiz. Yine 1. Ay dolunca kalça ultrasonu çekilecekmiş. Bu arada vitamin filan verdi doktorumuz 15. Günde başlıycaz. Sende aldınmı
1 günün çok önemi yok canım 10 günden sonra başlayın diyen doktorlarda var. Doğum saatine göre 15 gününü doldurmuş. Bence başlayabilirsinCanım ben doğumu gazi tip ta yaptım topuk kanini 3. Gün aldılar biz tarttirmak için gitmiştik o zaman ikinci alınacak dedi hastaneye gitmiştik sorduk biz 3. Gün aldık orayı bilmiyoruz aldirin dediler saglik ocağı 3. Gün alınmış alinmasa olur dedi sonra oradaki başka biri alalım dedi aldı. Bu vitamini hastane yazdı aldık onbeş günlük yazıyor ama eczacı 16.gun başlanacak demiş ,bugün 15 günlük şimdi ne yapayım acaba yarin mi bugün mü başlasam...14.08 te doğdu
Hayırlı uğurlu olsunBende doğum yaptım. Ikinci normal doğum çok kolay oldu kızlar .gece üç buçuk ta sancilandim hastaneye zor yetiştik. Arabada doğuruyordum resmen.saat dört de de doğum yaptım. 3580 gr 51 cm doğdu bebeğim. Kuzey emir koyduk adını .herkes doğum yaptı dogurmayan kalmadı sanırım. Bu arada 17 agustos ta doğum yaptım.
Canim ismi ne sizinkinin marivit bizimki başka markada oluyor mu bilmiyorum. .1 günün çok önemi yok canım 10 günden sonra başlayın diyen doktorlarda var. Doğum saatine göre 15 gününü doldurmuş. Bence başlayabilirsin
Ceyda sezeryan mi valla şimdi başladı sen o uyanmasada zorla emzir sarılık riskine karşı ya benim sipacik ilk gün baya denedik ertesi gün emzirirken doktor geldi aman veremedim memeyi bir ağlıyor inat oldu almadı dr. Genetik bazi seyler doğru söyle bu sinir kimden dedi. .bolca emzir sütünüde getirir zaten baya bi ayikma sorunu yaşayacaksıniz benimki öyleydi şimdi kendi uyanıyor ay sanki bir ay geçmiş üstünden gibi Rabbim kolaylik versinBenim kız hakikaten çok ehli keyif yaaaa uyanıpda emmiyor hanfendi ne yapmak lazım ki
Biz 15 günlüğüz kayinvalidemledeyiz annemde inşallah bu hafta sonu geliyor yurt dışında o,kv kalıyoruz ama ben kendim bakıyorum eşimle arada geliyor mesela ben giydirme çıkarma bilmiyordum ablam gösterdi ki bekar bebeği tutmaya korkuyordum şimdi iyiyim ama kusuyor ondan dolayı korkuyorum. .annem bir ay kalacak ama o yardım edecek gerçekten çok üzüldüm herkese 40i çıkana kadar yardım eden var bana yok diye annem önceden doğuma göre ayarladi herseyi şükür gelecek sonra kendi evimize o zaman ne yaparım bilmiyorumKizlar ilk cocugu olub da yalniz bakan varmi? Yani esi ve kendisi baska kimse. olmadan benim annem burda ama gitmek istiyor 12 gunluk oglum sizce yalniz baka bilirmiyimki?
Multitabs markası canım. A C DvitaminiCanim ismi ne sizinkinin marivit bizimki başka markada oluyor mu bilmiyorum. .
Aynı gün yapmışız canım ilk doğumun nasıldı kaç saat sürmüştüBende doğum yaptım. Ikinci normal doğum çok kolay oldu kızlar .gece üç buçuk ta sancilandim hastaneye zor yetiştik. Arabada doğuruyordum resmen.saat dört de de doğum yaptım. 3580 gr 51 cm doğdu bebeğim. Kuzey emir koyduk adını .herkes doğum yaptı dogurmayan kalmadı sanırım. Bu arada 17 agustos ta doğum yaptım.
3.gunde fışkırmayabilir ya duş aldın mı peki elinle sıkma pompayla bak emdikce çoğalırkızlar kızım uyuyor yazayım dedım..sut meselesı nasıl oluyor ya..sıktıgımda damla damla sarımsı sıvı gelıyor bebek emıyor cekmıyor kendını ama ben emın olamıyorum doyuyor mu dıye..aglamıyor cunku acıkınmıyormu ben uyandırıyorum emzırıyorum emıyor yıne uyuyır ne emıyor okadar bılmıyorum bır memede 15 dk duruyor cekmeden kendını dınlene dınlene emıyor.ben sıkıyorrum memeyı damla damla gelıyor..fıskırmıyor akmıyor memelerden.kafam cok karısık.bu süt meselesı cok uzuyor benı 3.gun bugun hala yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?