- 7 Ağustos 2009
- 447
- 60
- 123
- 44
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #35.681
Benimde öyleydi krem çok işe yaramadı. Saf zeytinyağı sürdüm iyi geldi. Şimdi çok şükür birşey kalmadıBenimkide cok acıyor ilk aldığında cok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde öyleydi krem çok işe yaramadı. Saf zeytinyağı sürdüm iyi geldi. Şimdi çok şükür birşey kalmadıBenimkide cok acıyor ilk aldığında cok
Cok ilgimcmiss ilk defa duydum bi dene bakalim sana iyi gelirse ben de deneyeyim. Ay bi de gecen bisey duydun odum koptu gogus ucu kopanlar varmis.. bir an ince care bulmak lazimminternette araştırdım biri şöyle bişey yazmış
"""Bir dönem benim de çok acıdı. gözlerimden yaşlar akarak,ağlayarak meme verdim. krem de kullanıyordum üstelik. daha sonra bir kocakarı ilacı öğrendim ve çok acıyan meme ucuna uyguladım. 3-4 saatte iyileşti meme ucum.. ezgibo sen de yap bunu mutlaka. zararsız ve çok etkili... balmumunu eritip içi çıkartılmış yarım cevizin içine doldur. tamamen dolsun içi. dayanacak kadar soğuyunca serçe parmağınla meme ucun için ortasına bir oyuk aç ve bu kabuğu meme ucuna koy. emzircen zaman karbonatlı suyla sil ve tekrar koy. inanki çok kısa zamanda sonucunu alacaksın. böyle 1-2 gün uygula. acısı tamamen geçecektir. bunu teyzemin kızı uygulamış yıllar önce ki meme ucu nerdeyse düşmeş üzereymiş. bir kaç saat içinde düzelmiş meme ucu..."""
ben de denicem inşallah
bana geçmiş gibi geliyordu ama dün hala var olduğunu söyledi gelen misafir.benim korkum allah korusun ilk 10 günde çok yükselirse beyini falan etkiliyormuş.benim kız şimdilik uyuyan bir bebek o dönemde de uyuyordu ya yükseldi de farketmediysek.beslenmesi kaka olayı normal ama.inşallah olmamıştır öyle birşeycnm bize tahlil bile yapmadı sadece haıfı sarılığı var o da geçer sız takıp edın cogalırsa getırın dedı aıle hekımı. benım kızda21 günlük su an hala sarılığı var tam gecmedı ama az var inş geçer sizinki tam gectı mı..
Al bendende okadar sancım kasılmam bile yok sıfır dün günüm doldu yarın sabah bidaha kontrol olcam sonrasında sezeryana giriyorum umarım seninki gelmeye karar verir anidenAllah anali babali bol sutlu buyutsun canim, darisi basima,daha tikyok az once geldm, napcam ben ya![]()
bol bol emzirmeye ccalis cnm bnm geldi sutum ama ilk uc gun takviye yaoildi goguslerim yara ildu hep agzinda die ama cok sukur sumdi bollastisutum artiyo bile sagip sakliyorum ilerleyen zamanlar icin dereotu tabsiye ederim kahvaltida domates dereotunu yaglayip yiyiyorum oglende cacikta hipp in sit yaspicida iyiKizlar dogum yaptim.sabah 9da suyum geldi.hastaneye geldik sancim yoktu lavman vs yapildi.sonra suni sanci verildi kasilmalar gelmeye basladi.4 cm acilinca epidural yaptilar.10 cme kadar hicbisi hissetmedim.dogumhaneye aldilar.cok ikindim ikinma hissi tuvaletin gelmis gibi geliyor.ama olmadi cok yoruldum kesik attilar ve cikti minnos ne kesik ne dikis hicbirsey hissetmedim.kizim 51 cm 3400 gr guzel bir kiz..benm guzel asyam uyuyor..sutum yok henuz meme ucumda kucuk kavrayamdi.zorluyoruz bakalim.degisik bir duygu alismya calisiyoruz..isallh sutumde gelir cok iyiyim hemen kalktim agrim falanda yok.tek sorun sutum.nasil gelir bu sut.ilk gun benim gibi olup sonra gelen varmi.ne yapmam lazim bilmiyorum
Ins canim ya kafam karıştı moralim bozulduAl bendende okadar sancım kasılmam bile yok sıfır dün günüm doldu yarın sabah bidaha kontrol olcam sonrasında sezeryana giriyorum umarım seninki gelmeye karar verir aniden
korkma canım cok yükselse anlardın sen.. cunku ayaklarına kadar ınıyo cok yukselınce inş bişey olmaz.. ne güzel uyuyan bı bebegın var sukret bence.. benımkı de fena degıl ama gazı var cok sık uyanıyo ve sutum az sureklı mememde doymuyobana geçmiş gibi geliyordu ama dün hala var olduğunu söyledi gelen misafir.benim korkum allah korusun ilk 10 günde çok yükselirse beyini falan etkiliyormuş.benim kız şimdilik uyuyan bir bebek o dönemde de uyuyordu ya yükseldi de farketmediysek.beslenmesi kaka olayı normal ama.inşallah olmamıştır öyle birşey
cnm benımkı de oyleydı hatta ılk cocugumdada oyleydı deneyımlı olduğum ıcın oğlumda kızım gıbı yapınca gogsumu sıktım baktım sut yok 4 saattır emzırıyorum sut kalamamış çocuk açlıktan emıyormus az mama yaoptım nasıl emdı çocuk sonuna gelmeden uyuyakaldı bıberonda .. sende bı sütüne bak derım istersen sag bı. ne kadar cıkıyo ya açtır ya gazı vardır yoksa uyur bebeklerHerkese merhaba benim oğlum çok az uyuyor gece 2-3 saat gündüz bazen 1-2 saat o kadar geri kalan zamanda ise hep emmek istiyor. Emerkende uyuyakaldığı için tam beslenemiyor ve hemen uyanıyor. Ne zaman düzelir bu durum bilmiyorum ama bütün gün kucağımda kalıyor hiçbirşey yapamıyorum. Depresyona giricem valaha hayatım kaydı
Al bendende okadar sancım kasılmam bile yok sıfır dün günüm doldu yarın sabah bidaha kontrol olcam sonrasında sezeryana giriyorum umarım seninki gelmeye karar verir aniden
Ins canim ya kafam karıştı moralim bozuldu
Hamilelik takvimim sıfırlanmış![]()
aaaaa benimde ondan mı çıkmıyor ama ben o takla atan bebişi çok seviyorumHamilelik takvimim sıfırlanmış![]()
Canim ya benimkide çok uyuyor emzirmek için uyandırmak mesele memede uyuyor geri uyandıriyoruz geri uyuyor. .şimdilerde açıkinca uyanıyor ama bazen yine ben uyandırıyorum senin ki bizimkinden büyük eğer alışkanlık yapıyorsa bunu işimiz var..aslında emzik verdin mi bilmem ama iki saate bir emzirmeye çalışsan yani emzir bırak uyaninca emzik ver kullaniyorsan bir saat bir buçuk saat bekle öyle emzir o zaman hem çok acikmis okur hemde belki zamanla düzene girer. .Herkese merhaba benim oğlum çok az uyuyor gece 2-3 saat gündüz bazen 1-2 saat o kadar geri kalan zamanda ise hep emmek istiyor. Emerkende uyuyakaldığı için tam beslenemiyor ve hemen uyanıyor. Ne zaman düzelir bu durum bilmiyorum ama bütün gün kucağımda kalıyor hiçbirşey yapamıyorum. Depresyona giricem valaha hayatım kaydı
bizimki de dün gece düştü çok şükür allahıma.Canım bizimkide düştükten sonra kanadı ama geçti. .annelik gerçekten zor ben kusunca çok ağrıyordum birşey olacak diye ,yan yatış yastığı aldık bizimki azıcık hareketli dr. Alın dedi..havalar çok sıcak bugün piştik inşallah hava normale döner kuzular yanıyor
canım kayınvalidemde kalırken bizimki de aynen böyleydi sürekli uyuyordu emmek aklına bile gelmiyordu neredeyse sarılık olacaktı. Doktor çok giydiriyorsunuz kan şekeri düşüyor bebeklerin diye kaç kere söyledi ama işte dedim ya bizde bebek üşür diyorlar başka birşey demiyorlar. Evime geçtim bir body ile tutuyorum bebek normale döndü. 2 saatte bir emmek için uyanıyor şimdi. O da normal zaten. Ne giydiriyorsun bebeğine canım ? eğer çok kalınsa soy çocuğu biraz.Canim ya benimkide çok uyuyor emzirmek için uyandırmak mesele memede uyuyor geri uyandıriyoruz geri uyuyor. .şimdilerde açıkinca uyanıyor ama bazen yine ben uyandırıyorum senin ki bizimkinden büyük eğer alışkanlık yapıyorsa bunu işimiz var..aslında emzik verdin mi bilmem ama iki saate bir emzirmeye çalışsan yani emzir bırak uyaninca emzik ver kullaniyorsan bir saat bir buçuk saat bekle öyle emzir o zaman hem çok acikmis okur hemde belki zamanla düzene girer. .
slikon göğüs ucu ile emziriyorum ben, yaralar geçti. ilk gün kanamıştı bileGöğüsucu yaraları gerçekten beni de bezdirdi.. Lansinoh krem alarak büyük hata yaptık.. Evicap e vitamini kapsülü aldım işe yaramadı.. Hakiki zeytin yağı vurdum işe yaramadı. Ama garmastan pomat diye bi krem aldım ve işe yaradı.. Tek kötü yanı kremi temizleyip emziriyorız içinde de yazıyor zaten..