2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Mrb arkadaslar.Bugun nisanim geldi benim.dr bugun yada yarin gece sancilar baslar dedi.hadi hayirlisi insallah
Hadi bakalım hayırlısı olsun sağlıkla ağrısız kucağına al bebişini de Allah allah bende niye tık yok yaaaaaa assolistler en son gelir ya benimkide o havalarda heralde

Eveettt, mihrumah arkadasimizda dogim yoluna girmis bulunuyor. Ceydatuysuz de cuma sezeryani gozune kestirdigine gore, sezonu ben kapaticam gibi duruyo : D

Canım bizimkide düştükten sonra kanadı ama geçti. .annelik gerçekten zor ben kusunca çok ağrıyordum birşey olacak diye ,yan yatış yastığı aldık bizimki azıcık hareketli dr. Alın dedi..havalar çok sıcak bugün piştik inşallah hava normale döner kuzular yanıyor

Kizlar dogum yaptim.sabah 9da suyum geldi.hastaneye geldik sancim yoktu lavman vs yapildi.sonra suni sanci verildi kasilmalar gelmeye basladi.4 cm acilinca epidural yaptilar.10 cme kadar hicbisi hissetmedim.dogumhaneye aldilar.cok ikindim ikinma hissi tuvaletin gelmis gibi geliyor.ama olmadi cok yoruldum kesik attilar ve cikti minnos ne kesik ne dikis hicbirsey hissetmedim.kizim 51 cm 3400 gr guzel bir kiz..benm guzel asyam uyuyor..sutum yok henuz meme ucumda kucuk kavrayamdi.zorluyoruz bakalim.degisik bir duygu alismya calisiyoruz..isallh sutumde gelir cok iyiyim hemen kalktim agrim falanda yok.tek sorun sutum.nasil gelir bu sut.ilk gun benim gibi olup sonra gelen varmi.ne yapmam lazim bilmiyorum

Csnim hayirli olsun.Allah hayirli ve guzel bir omur nasip etsin.

lansinoh krem de bir işe yaramadı bende
Aynen senin gibiyim canim sol gogsum aciyo sadece ucu ikiye ayrildi gibi duruyo. Ama lansinoh da ise yaramadi. Ama bi yerde kremi surdukten sonra bi muddet gogsun acik birakilmasi gerektigini okudum hava alinca daha cabuk iyilesirmis tabi yaninda kim var birakabilir misin bilmiyorum ben bugun onu denemeye basladim bakalim sonuc ne olacak

Gozun aydin canim Allah anali babali buyutsun. Bebek cektikce sut gelir derler tam bilemiyorum ama surekli emzirmeye calis bence bebis cektikce gelecektir sutun insallahh

Canım gözün aydın maşallah asyaya da sana da.. Ben bol bol hurma yedim humana stil tea içtim ve dereotu yedim sütümün maşallahı var

internette araştırdım biri şöyle bişey yazmış
"""Bir dönem benim de çok acıdı. gözlerimden yaşlar akarak,ağlayarak meme verdim. krem de kullanıyordum üstelik. daha sonra bir kocakarı ilacı öğrendim ve çok acıyan meme ucuna uyguladım. 3-4 saatte iyileşti meme ucum.. ezgibo sen de yap bunu mutlaka. zararsız ve çok etkili... balmumunu eritip içi çıkartılmış yarım cevizin içine doldur. tamamen dolsun içi. dayanacak kadar soğuyunca serçe parmağınla meme ucun için ortasına bir oyuk aç ve bu kabuğu meme ucuna koy. emzircen zaman karbonatlı suyla sil ve tekrar koy. inanki çok kısa zamanda sonucunu alacaksın. böyle 1-2 gün uygula. acısı tamamen geçecektir. bunu teyzemin kızı uygulamış yıllar önce ki meme ucu nerdeyse düşmeş üzereymiş. bir kaç saat içinde düzelmiş meme ucu..."""
ben de denicem inşallah

Canım allah anali babalı büyütsun..
Canim şimdi durmadan emzir ucu küçükse göğüs ucu çıkarıcı dene ama sunada azda olsa varsa bebek emerek çıkarır. .benim sezeryandi öğlen doğdu ve sürekli emzirdim sağolsun kuzenim çok yardımcı oldu zorlada olsa yaptık. Ertesi gün sütüm gelmişti,ben yine bilmiyordum Yenidoğan dr.u geldi sıktı vardı ertesi gün yine geldi damla şeklinde düşmüştü yapacağın sey emzirme çeke çeke getirir inşallah

hayırlı ugurlu olsun bebısın :) gozun aydın :)

Kızlar günaydın Tlfndan girmeye çalıştığım için halen program güncellenmemiş bende 21 Ağustos da sezeryan spinal oldum kızım dönmeyince açılmam olunca başka çağre kalmadı sezeryan oldum yüsra Nevamız 2900 49 cm doğdu çok şükür teyzeleri şuan sağlıklıyız umarım arkadaşlarıda sağlıklıdır

slm kızlar.benim kızı 5. günde dr kontrolüne götürdüğümüzde sarılık testi yapılmıştı.10 çıkmıştı.dr eve gönderdi birşeyi yok 1. ayında kontrole gelin dedi.dün akşam misafir vardı.bayan aile hekimiydi.tekrar çağırıp takip etmeliydi dedi.kafam karıştı.tekrar kontrol ettirmedik zaten 10. günden sonra önemi kalmıyormuş.şimdi 22 günlük.bizim gibi değerleri çıkıp eve gönderilen ve takip istenilmeyen var mı aramızda

cnm bize tahlil bile yapmadı sadece haıfı sarılığı var o da geçer sız takıp edın cogalırsa getırın dedı aıle hekımı. benım kızda21 günlük su an hala sarılığı var tam gecmedı ama az var inş geçer sizinki tam gectı mı..

Allah anali babali bol sutlu buyutsun canim, darisi basima,daha tikyok az once geldm, napcam ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…