- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #35.661
Hadi bakalım hayırlısı olsun sağlıkla ağrısız kucağına al bebişini de Allah allah bende niye tık yok yaaaaaa assolistler en son gelir ya benimkide o havalarda heraldeMrb arkadaslar.Bugun nisanim geldi benim.dr bugun yada yarin gece sancilar baslar dedi.hadi hayirlisi insallah
Sagol cnm.senin haberlerini de alalim en kisa ve hayirli vadede insallah.Hadi bakalım hayırlısı olsun sağlıkla ağrısız kucağına al bebişini de Allah allah bende niye tık yok yaaaaaa assolistler en son gelir ya benimkide o havalarda heralde
canım evet çok şükür allahıma kolaycık aldım meleğimi kucağıma :)
K vitamini iğnesi oğluma doğduğu gün yapıldı zaten hastanede.
Bugün 8.günümüz düştü düşecek sallanıyor incecik bir deri üstünde şuan ip gibi. Sordum hemşireye o da normal dedi. Bu gece düşer herhalde.
Bize göbek bağı düşmeden yıkamayın dediler bir bir kez yıkadık. Kanı da görünce korktum bişi mi oldu diye.
Annelik ne zormuş stres stres stres sürekli :)
Csnim hayirli olsun.Allah hayirli ve guzel bir omur nasip etsin.Kizlar dogum yaptim.sabah 9da suyum geldi.hastaneye geldik sancim yoktu lavman vs yapildi.sonra suni sanci verildi kasilmalar gelmeye basladi.4 cm acilinca epidural yaptilar.10 cme kadar hicbisi hissetmedim.dogumhaneye aldilar.cok ikindim ikinma hissi tuvaletin gelmis gibi geliyor.ama olmadi cok yoruldum kesik attilar ve cikti minnos ne kesik ne dikis hicbirsey hissetmedim.kizim 51 cm 3400 gr guzel bir kiz..benm guzel asyam uyuyor..sutum yok henuz meme ucumda kucuk kavrayamdi.zorluyoruz bakalim.degisik bir duygu alismya calisiyoruz..isallh sutumde gelir cok iyiyim hemen kalktim agrim falanda yok.tek sorun sutum.nasil gelir bu sut.ilk gun benim gibi olup sonra gelen varmi.ne yapmam lazim bilmiyorum
Aynen senin gibiyim canim sol gogsum aciyo sadece ucu ikiye ayrildi gibi duruyo. Ama lansinoh da ise yaramadi. Ama bi yerde kremi surdukten sonra bi muddet gogsun acik birakilmasi gerektigini okudum hava alinca daha cabuk iyilesirmis tabi yaninda kim var birakabilir misin bilmiyorum ben bugun onu denemeye basladim bakalim sonuc ne olacaklansinoh krem de bir işe yaramadı bende
Gozun aydin canim Allah anali babali buyutsun. Bebek cektikce sut gelir derler tam bilemiyorum ama surekli emzirmeye calis bence bebis cektikce gelecektir sutun insallahhKizlar dogum yaptim.sabah 9da suyum geldi.hastaneye geldik sancim
Kizlar dogum yaptim.sabah 9da suyum geldi.hastaneye geldik sancim yoktu lavman vs yapildi.sonra suni sanci verildi kasilmalar gelmeye basladi.4 cm acilinca epidural yaptilar.10 cme kadar hicbisi hissetmedim.dogumhaneye aldilar.cok ikindim ikinma hissi tuvaletin gelmis gibi geliyor.ama olmadi cok yoruldum kesik attilar ve cikti minnos ne kesik ne dikis hicbirsey hissetmedim.kizim 51 cm 3400 gr guzel bir kiz..benm guzel asyam uyuyor..sutum yok henuz meme ucumda kucuk kavrayamdi.zorluyoruz bakalim.degisik bir duygu alismya calisiyoruz..isallh sutumde gelir cok iyiyim hemen kalktim agrim falanda yok.tek sorun sutum.nasil gelir bu sut.ilk gun benim gibi olup sonra gelen varmi.ne yapmam lazim bilmiyorum
suni sanci verildi kasilmalar gelmeye basladi.4 cm acilinca epidural yaptilar.10 cme kadar hicbisi hissetmedim.dogumhaneye aldilar.cok ikindim ikinma hissi tuvaletin gelmis gibi geliyor.ama olmadi cok yoruldum kesik attilar ve cikti minnos ne kesik ne dikis hicbirsey hissetmedim.kizim 51 cm 3400 gr guzel bir kiz..benm guzel asyam uyuyor..sutum yok henuz meme ucumda kucuk kavrayamdi.zorluyoruz bakalim.degisik bir duygu alismya calisiyoruz..isallh sutumde gelir cok iyiyim hemen kalktim agrim falanda yok.tek sorun sutum.nasil gelir bu sut.ilk gun benim gibi olup sonra gelen varmi.ne yapmam lazim bilmiyorum
Canım gözün aydın maşallah asyaya da sana da.. Ben bol bol hurma yedim humana stil tea içtim ve dereotu yedim sütümün maşallahı varKizlar dogum yaptim.sabah 9da suyum geldi.hastaneye geldik sancim yoktu lavman vs yapildi.sonra suni sanci verildi kasilmalar gelmeye basladi.4 cm acilinca epidural yaptilar.10 cme kadar hicbisi hissetmedim.dogumhaneye aldilar.cok ikindim ikinma hissi tuvaletin gelmis gibi geliyor.ama olmadi cok yoruldum kesik attilar ve cikti minnos ne kesik ne dikis hicbirsey hissetmedim.kizim 51 cm 3400 gr guzel bir kiz..benm guzel asyam uyuyor..sutum yok henuz meme ucumda kucuk kavrayamdi.zorluyoruz bakalim.degisik bir duygu alismya calisiyoruz..isallh sutumde gelir cok iyiyim hemen kalktim agrim falanda yok.tek sorun sutum.nasil gelir bu sut.ilk gun benim gibi olup sonra gelen varmi.ne yapmam lazim bilmiyorum
Aynen senin gibiyim canim sol gogsum aciyo sadece ucu ikiye ayrildi gibi duruyo. Ama lansinoh da ise yaramadi. Ama bi yerde kremi surdukten sonra bi muddet gogsun acik birakilmasi gerektigini okudum hava alinca daha cabuk iyilesirmis tabi yaninda kim var birakabilir misin bilmiyorum ben bugun onu denemeye basladim bakalim sonuc ne olacak
Canım allah anali babalı büyütsun..Kizlar dogum yaptim.sabah 9da suyum geldi.hastaneye geldik sancim yoktu lavman vs yapildi.sonra suni sanci verildi kasilmalar gelmeye basladi.4 cm acilinca epidural yaptilar.10 cme kadar hicbisi hissetmedim.dogumhaneye aldilar.cok ikindim ikinma hissi tuvaletin gelmis gibi geliyor.ama olmadi cok yoruldum kesik attilar ve cikti minnos ne kesik ne dikis hicbirsey hissetmedim.kizim 51 cm 3400 gr guzel bir kiz..benm guzel asyam uyuyor..sutum yok henuz meme ucumda kucuk kavrayamdi.zorluyoruz bakalim.degisik bir duygu alismya calisiyoruz..isallh sutumde gelir cok iyiyim hemen kalktim agrim falanda yok.tek sorun sutum.nasil gelir bu sut.ilk gun benim gibi olup sonra gelen varmi.ne yapmam lazim bilmiyorum
Benimkide cok acıyor ilk aldığında coklansinoh krem de bir işe yaramadı bende
Kizlar dogum yaptim.sabah 9da suyum geldi.hastaneye geldik sancim yoktu lavman vs yapildi.sonra suni sanci verildi kasilmalar gelmeye basladi.4 cm acilinca epidural yaptilar.10 cme kadar hicbisi hissetmedim.dogumhaneye aldilar.cok ikindim ikinma hissi tuvaletin gelmis gibi geliyor.ama olmadi cok yoruldum kesik attilar ve cikti minnos ne kesik ne dikis hicbirsey hissetmedim.kizim 51 cm 3400 gr guzel bir kiz..benm guzel asyam uyuyor..sutum yok henuz meme ucumda kucuk kavrayamdi.zorluyoruz bakalim.degisik bir duygu alismya calisiyoruz..isallh sutumde gelir cok iyiyim hemen kalktim agrim falanda yok.tek sorun sutum.nasil gelir bu sut.ilk gun benim gibi olup sonra gelen varmi.ne yapmam lazim bilmiyorum
cnm bize tahlil bile yapmadı sadece haıfı sarılığı var o da geçer sız takıp edın cogalırsa getırın dedı aıle hekımı. benım kızda21 günlük su an hala sarılığı var tam gecmedı ama az var inş geçer sizinki tam gectı mı..slm kızlar.benim kızı 5. günde dr kontrolüne götürdüğümüzde sarılık testi yapılmıştı.10 çıkmıştı.dr eve gönderdi birşeyi yok 1. ayında kontrole gelin dedi.dün akşam misafir vardı.bayan aile hekimiydi.tekrar çağırıp takip etmeliydi dedi.kafam karıştı.tekrar kontrol ettirmedik zaten 10. günden sonra önemi kalmıyormuş.şimdi 22 günlük.bizim gibi değerleri çıkıp eve gönderilen ve takip istenilmeyen var mı aramızda
Allah anali babali bol sutlu buyutsun canim, darisi basima,daha tikyok az once geldm, napcam ben yaKizlar dogum yaptim.sabah 9da suyum geldi.hastaneye geldik sancim yoktu lavman vs yapildi.sonra suni sanci verildi kasilmalar gelmeye basladi.4 cm acilinca epidural yaptilar.10 cme kadar hicbisi hissetmedim.dogumhaneye aldilar.cok ikindim ikinma hissi tuvaletin gelmis gibi geliyor.ama olmadi cok yoruldum kesik attilar ve cikti minnos ne kesik ne dikis hicbirsey hissetmedim.kizim 51 cm 3400 gr guzel bir kiz..benm guzel asyam uyuyor..sutum yok henuz meme ucumda kucuk kavrayamdi.zorluyoruz bakalim.degisik bir duygu alismya calisiyoruz..isallh sutumde gelir cok iyiyim hemen kalktim agrim falanda yok.tek sorun sutum.nasil gelir bu sut.ilk gun benim gibi olup sonra gelen varmi.ne yapmam lazim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?