• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu kv elimde kalacak tam memeyi tutturuyorum gelip başımda bağıra çağıra sevmeye başlıyor dikkatini dağıtıyor baştan bi daha tuttur. Birde ben kendimi sütüm var psikolojisine alıştırırken gelip gidip bu neki yetmiycek bile deyip duruyor. Bebek ağlasa süt mü yok yoksa diyor. Bak eskisi kadar dolmuyor diyor halbuki başından beri aynı. Memeyi tutup bebeğin ağzına sokma huyunuda zor bıraktırdım. Birde bebeği benzetmeleri yokmu hep onların taraf. Sonunda diycem tamam anne ben etkisiz elemanım diye... Ne zaman gideceği belli değil işim yaş..
canım hepsi mi aynı olur 4 gün kaldı resmen depresyona girdim. birde gider ayak anneme laf söyleyp gitmiş o kdar kırgınım ki. ben bir haftadr ateş ishal doktor doktor geziyorum eşimi arayıp dün azarlıyor beni hiç aramıyorsunuz diye onun mu araması lazım bizim mi biz canımızın derdine düşmüşüz ama nerde düşünce. bana da tsbi ki bebeğin hiç bir yeri benzemiyor onlara göre. sadece dudağındaki kıvrıklık bana benziyormuş:D ama beyaz olan bebeğim esmerleşti ten rengini benden aldı. bilmiyrum bende dua ediyorum inşallah çok iyi bir kv olurum diye bende ders çıkarıyorum

Sizinki dogmus bebegi benzetmis canim en azindan, benimki ultrasyon fotografindan aaaaa aynii amcasina benziyo agzi burnu dedi :))))))))

canım hepsi mi aynı olur 4 gün kaldı resmen depresyona girdim. birde gider ayak anneme laf söyleyp gitmiş o kdar kırgınım ki. ben bir haftadr ateş ishal doktor doktor geziyorum eşimi arayıp dün azarlıyor beni hiç aramıyorsunuz diye onun mu araması lazım bizim mi biz canımızın derdine düşmüşüz ama nerde düşünce. bana da tsbi ki bebeğin hiç bir yeri benzemiyor onlara göre. sadece dudağındaki kıvrıklık bana benziyormuş:D ama beyaz olan bebeğim esmerleşti ten rengini benden aldı. bilmiyrum bende dua ediyorum inşallah çok iyi bir kv olurum diye bende ders çıkarıyorum

[QUOTE="ozay8385, post: 36656115, member: 37günde 10 ]Kasilma var sanki bendede,yarin dr gidiom ne der acep, ani ve sert hareket edio, dogum yapanlar yardim edinn :-)[/QUOTE]

Bendede son zamanlarda kasilmalar artmisti gunde 10 dan fazlaydi.bol yuruyus yap normal istiyorsan :)

[QUOTE="ozay8385, post: 36656115, member: 37günde 10 ]Kasilma var sanki bendede,yarin dr gidiom ne der acep, ani ve sert hareket edio, dogum yapanlar yardim edinn :-)

Bendede son zamanlarda kasilmalar artmisti gunde 10 dan fazlaydi.bol yuruyus yap normal istiyorsan :)[/QUOTE]
Bu ana kadar pek oturmadim zaten ama artik yürüdükce asagi sarkio sanki yuruyemiom 5 gundur, basini asagi itiyo resmen hissediyorum,

ahh ah bu kayınvalide görümce niye böyle yaa bende de mesela evi öyle sahipleniyorlar geliveriyorlar sanki ben misafirde onlar ev sahibi gibi rahat davranıyorlar nasıl yapıyorlar nasıl oluşturuyorlar böyle bir ortamı hiç anlamıyorum her defasında diyorum ki buna izin vermeyeceğim ama bi bakıyorum kendi evimde ben köşede oturuyorken onlar evin ağası olmuş bu yara derin bende de ah ahh. kimse anlamıyor bide beni sen anlarsın ...bu forumda mayıs forumundada gördüm senin sıkıntını bazı yerlerde yazmışlar kv alıyormuş bebeği anneye vermiyormuş falan ayy neyin kıskançlığıdır bu anlamadım ki çok istiyorsa kendisi doğursun bi tane senin çocuğunu bile bi sahiplenmeler falan inanılır gibi değiller ya
Valla yaşaya yaşaya denge kurmayı kendi sınırlarımızı korumayı öğrenicez

Benim gözlerim yeşil bebişin şuan süt mavisi ısrarla siyah gözleri aynı benim gibi diyor gülüyorum bazen

canım sende mı doğum yaptın en son yapmamıştın :)))
bizim göbek bağı 7.gün düştü dün banyo yaptırmıştık içindeki kabuk kalkmış sabhata kan vardı olabilirmiş,ben netten baktım

K vitamini eksıikliği filan yazıyor doktora gidecektik yarısı temizlenmiş..o yüzden dr.a istersen götür K vitaamini iğnesi

yapabilirler
canım evet çok şükür allahıma kolaycık aldım meleğimi kucağıma :)
K vitamini iğnesi oğluma doğduğu gün yapıldı zaten hastanede.
Bugün 8.günümüz düştü düşecek sallanıyor incecik bir deri üstünde şuan ip gibi. Sordum hemşireye o da normal dedi. Bu gece düşer herhalde.
Bize göbek bağı düşmeden yıkamayın dediler bir bir kez yıkadık. Kanı da görünce korktum bişi mi oldu diye.
Annelik ne zormuş stres stres stres sürekli :)

Aynı dertteyiz bugün 9. Gün hala düşmedi. Badisi habire kanlanıyor doktor normal diyor yavrum yıkanamadı bile
biz dayanamadık canım 1 kez yıkadık. kanı da ondan sonra görünce bişi yaptık sandım korktum. bugün 8.gündeyiz sanırım bu gece düşecek çünkü ip gibi sallanıyor şuan. Sizin ki de düşer inşallah hemen. Bezlerken bile tırsıyorum ben ondan.

slm kızlar nstden geldım ne sancı var ne bısı bebısın keyfı yerınde.pztesı kontrolum var ve son gunu bakalım ne olucak..sezeryan yolu gozukucek gıbı bıze :KK43:
Canım pilates topun var mı varsa üstünde yaylan 20 dk.
Yoksa ördek yürüyüşü yap evde böyle yere çömel diz kapaklarından tut öyle git 10 ar dk. Bunlar hep açılmaya yardımcı. Benim çok işime yaradılar.
Daha başlamazsa ilişki de öneriyor doktorlar.

Benim gözlerim yeşil bebişin şuan süt mavisi ısrarla siyah gözleri aynı benim gibi diyor gülüyorum bazen
ya hepsi bir değişik bana kıskançlık yapıyorlar gibi geliyor. bana d,yor ki ben bu bebeği alıp götüreyim benm olsun. bende herkes seveceği bebeği kendi doğursun dedim:D

Back
X