- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #35.621
Neden oyle hissettin canimYa kendi çocuğuma yabancılaşmaya başladım. Sanki karnımda taşıdığım bebek başkaydı..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden oyle hissettin canimYa kendi çocuğuma yabancılaşmaya başladım. Sanki karnımda taşıdığım bebek başkaydı..
canım benim hamilelikte tansiyon değil ama yüksek nabız problemim olmuştu.kardiyolojiye gitmiştim o zaman.hamileliğe bağlı olabilir ama doğunca takip edelim demişlerdi.hastanede doğumdan sonra yüksek çıktı ama eve gelince 1 hafta 10 gün sonra normal düzenine girdi.inşallah senin de öyle olurKizlar sayfalar cok birikmis okuyamadim ama okumaya calisiyorum kizimdan vakit kaldikca.sonunda bende anne oldum 22 agustos cuma gunu 12:05 te kizim spinal sezeryanle dunyaya geldi cok şükür boyu 47cm 2200kilo cok minik ama cok tatli.persembe gunu kontrole gitmistim suyumda azalma var diye yatis verdi doktor cuma gunude artik riske atmayalim alalim dedi aniden sezaryene alindim preeklemsi ve tansiyonum oldugu icin.dogumdan sonra tansiyonum dusmedi 3 gun hastanede yattim simdi evdeyiz kizimla ama 1 hafta tansiyon takibi yap sonra kardiyolojiye git dediler onlar yonlendircekmis kalici tansiyon olabilirmis insallah degildir.burda da tansiyonu olan arkadaslar vardi preeklemsi teshisi konanlar sizde durumlar nasil tansiyonlariniz normale döndü mü
Ohhh ne güzel canım Allah hayırlısıyla sağlıkla çok kolay doğum yapıp evladını kucağına almayı nasip etsinKizlar suyuum geldi.nisanla ikisi ayni anda geldi.hastanedeyim henuz sanci yok...bekliyoruz
Tatlim bende hala sanci yok ama suyum geldi.allahin izniyle sabahtan aksama ne olacagini bilemezsin.sabret bak ben hastanedeyim acilmasini bekliyomKızlar doktordan geliyorum nstde sancı hiç yok alttan da sıfır açıklık benim kız ne yapıyor böyle ben anlamadım doktor gelecek gibi değil dedi cuma günü sezeryanolucam son kontrolden sonra
İnş dediğin gibi olur hayırlısı bakalım Allah bir avazda kurtarsın canım haberlerini bekliyoruzTatlim bende hala sanci yok ama suyum geldi.allahin izniyle sabahtan aksama ne olacagini bilemezsin.sabret bak ben hastanedeyim acilmasini bekliyom
Canım yorgunluk var şuanda ondan, benim kv de ortanca oğlu 5.5kilo doğmuş sürekli amcasının doğduğu kiloya ulaşamadı diyor ..moralim bozuluyor zaten kusan bir bebek korkuyorum kilo kaybı olacak diye, ya da hamilelik psikolojisinden beter olan lohusalik halinden kaynaklı bu kadar sinir öfkeYa kendi çocuğuma yabancılaşmaya başladım. Sanki karnımda taşıdığım bebek başkaydı..
gun icinde degisiyo 11 gini banyo yapiyorz o zamn kollu takimlari ysda tilum ogldden sonra zibin ayakli pijama yatarkn yine tulum bmm kizim kedi gibi sicakci biraxYeni dogum yapmis anneler bebeginizi nasil giydiriyorsunuz bu sicaklarda
Sagol canim insallahcanım benim hamilelikte tansiyon değil ama yüksek nabız problemim olmuştu.kardiyolojiye gitmiştim o zaman.hamileliğe bağlı olabilir ama doğunca takip edelim demişlerdi.hastanede doğumdan sonra yüksek çıktı ama eve gelince 1 hafta 10 gün sonra normal düzenine girdi.inşallah senin de öyle olur
Ne bileyim öyle bir sahiplendiler ki kvler. Benimle alakası yokmuş aynıı babaymış. Benimmiş gibi değilde onlarınmış gibi davranıyorlarNeden oyle hissettin canim
Belkide lohusa psikolojisi dediğin gibi.. Ayrıca kusan çocuk iyi doymuş fazlasını atıyor demek.. Kilo alımından anlarsın. Emzirirken daha dik tut ta emzir bana öyle anlattılar hastanedeCanım yorgunluk var şuanda ondan, benim kv de ortanca oğlu 5.5kilo doğmuş sürekli amcasının doğduğu kiloya ulaşamadı diyor ..moralim bozuluyor zaten kusan bir bebek korkuyorum kilo kaybı olacak diye, ya da hamilelik psikolojisinden beter olan lohusalik halinden kaynaklı bu kadar sinir öfke
Ayy darisi basima , allah yardm etsin kolayca gelsin bebekKizlar suyuum geldi.nisanla ikisi ayni anda geldi.hastanedeyim henuz sanci yok...bekliyoruz
Canim bende hafif preemklemsi vardı, doğum sırasında iki defa yükselmis doktorum hemen serum filan istedi o gece sabaha kadar bikaç serum aldım ertesi gun yürüdüm ama sonra tansiyonum normale döndü. Yalnız annemde hamilelikten sonra kalmış inşallah zamanla düzelir seninkide bebeğin hayırlı olsun analı babalı büyüt inşallahKizlar sayfalar cok birikmis okuyamadim ama okumaya calisiyorum kizimdan vakit kaldikca.sonunda bende anne oldum 22 agustos cuma gunu 12:05 te kizim spinal sezeryanle dunyaya geldi cok şükür boyu 47cm 2200kilo cok minik ama cok tatli.persembe gunu kontrole gitmistim suyumda azalma var diye yatis verdi doktor cuma gunude artik riske atmayalim alalim dedi aniden sezaryene alindim preeklemsi ve tansiyonum oldugu icin.dogumdan sonra tansiyonum dusmedi 3 gun hastanede yattim simdi evdeyiz kizimla ama 1 hafta tansiyon takibi yap sonra kardiyolojiye git dediler onlar yonlendircekmis kalici tansiyon olabilirmis insallah degildir.burda da tansiyonu olan arkadaslar vardi preeklemsi teshisi konanlar sizde durumlar nasil tansiyonlariniz normale döndü mü
ahh ah bu kayınvalide görümce niye böyle yaa bende de mesela evi öyle sahipleniyorlar geliveriyorlar sanki ben misafirde onlar ev sahibi gibi rahat davranıyorlar nasıl yapıyorlar nasıl oluşturuyorlar böyle bir ortamı hiç anlamıyorum her defasında diyorum ki buna izin vermeyeceğim ama bi bakıyorum kendi evimde ben köşede oturuyorken onlar evin ağası olmuş bu yara derin bende de ah ahh. kimse anlamıyor bide beni sen anlarsın ...bu forumda mayıs forumundada gördüm senin sıkıntını bazı yerlerde yazmışlar kv alıyormuş bebeği anneye vermiyormuş falan ayy neyin kıskançlığıdır bu anlamadım ki çok istiyorsa kendisi doğursun bi tane senin çocuğunu bile bi sahiplenmeler falan inanılır gibi değiller yaNe bileyim öyle bir sahiplendiler ki kvler. Benimle alakası yokmuş aynıı babaymış. Benimmiş gibi değilde onlarınmış gibi davranıyorlar
Kizlar suyuum geldi.nisanla ikisi ayni anda geldi.hastanedeyim henuz sanci yok...bekliyoruz
Kızlar bu kv elimde kalacak tam memeyi tutturuyorum gelip başımda bağıra çağıra sevmeye başlıyor dikkatini dağıtıyor baştan bi daha tuttur. Birde ben kendimi sütüm var psikolojisine alıştırırken gelip gidip bu neki yetmiycek bile deyip duruyor. Bebek ağlasa süt mü yok yoksa diyor. Bak eskisi kadar dolmuyor diyor halbuki başından beri aynı. Memeyi tutup bebeğin ağzına sokma huyunuda zor bıraktırdım. Birde bebeği benzetmeleri yokmu hep onların taraf. Sonunda diycem tamam anne ben etkisiz elemanım diye... Ne zaman gideceği belli değil işim yaş..