• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar benım daha 7 gunum var ama esım hafta sonu aldıralım dıyor..aslında sezeryana karsıdır aksam bır yakınımızdan bebegın kakasını yedıgını duydu bızımkınede olursa dıye panıge kapıldı durmasını ıstemıyor napıcam bılemedım..ben bekleme taraftarıyım ama adamı nasıl ıkna edıcem bılemedım.zaten sabırsızlıkla beklıyor kızını ıyıce bahane oldu ona.

Ben hala iyilesemedim bebeğimi emziremiyorum kullandigim ilaclar yüzünden. Kolumu kaldıracak halim yok ben bebeğime bakamayacak ölüp gidecek gibi hissediyorum 13-14 kilo verdim:-( :-(
Allah şifa versin.. Hamilelik güzel ama zor bir süreçti.. Doğum da yine öyle güzel bir tecrübe unutulmaz bir an ama Yine zor.. Bebekle geçirilen her an harika ama zor yanları da var.. Değişen hormonlar ve eve gelen giden bir de bunca zorluğun üstüne rahatsızlanmışsın:( Allah yardımcın olsun.. Hep dua et canım benim bize en büyük yardım Allah'tan..

kızlar doktordan geldim bebiş öyle bir pozisyonda durmuş ki ölçüm bile alamadık 2 380 yazılmış kağıda ama eliyle karnımın üstüne bastırarak ölçtü 2500 olmuştır dedi yani anlayacağınız o aletin ölçtükleri pekte gerçekleri yansıtmıyor takılmayın hiç sizde ... doktor biz alt limiti söylüyoruz zaten size dedi 2 hafta sonra 37 bitince alacak doktor sezeyanla 2 800 falan olur benim suyum azdı ondan dolayı sizce çok mu erken37yi dolduran bi bebek için aslında zorlasak 3 4 gün daha gider çünkü ???

kızlar doktordan geldim bebiş öyle bir pozisyonda durmuş ki ölçüm bile alamadık 2 380 yazılmış kağıda ama eliyle karnımın üstüne bastırarak ölçtü 2500 olmuştır dedi yani anlayacağınız o aletin ölçtükleri pekte gerçekleri yansıtmıyor takılmayın hiç sizde ... doktor biz alt limiti söylüyoruz zaten size dedi 2 hafta sonra 37 bitince alacak doktor sezeyanla 2 800 falan olur benim suyum azdı ondan dolayı sizce çok mu erken37yi dolduran bi bebek için aslında zorlasak 3 4 gün daha gider çünkü ???
Bence bekleyebildiğin kadar son ana kadar ekle ne kadar içerde kalırsa okadar iyi

Bence bekleyebildiğin kadar son ana kadar ekle ne kadar içerde kalırsa okadar iyi
ya 37 +3 37+4 gibi dedi doktor bende 37+0 olsun hafta başı olsun pazartesi olsun dedim o zaman. çünkü hem benim 37. hafta çalışamaz raporu almamla o haftayıda doğum sonuna ekliyorum....iznimin 1 ayı gitti zaten yaz tatilne geldiği için. doğum sonrasına aktaracağım 37 den sonra 40 a kadarını
hem eşim doğum iznini pazartesinden başlatmış oluyor (5 gün mü bu arada erkeklerin izinleri??) yani hafta başı çok temiz oluyor güzel oluyor da bebek için bencillik mi yapıyorum 3 gün daha mı kalmalı dedim sonra da:KK64:

ya 37 +3 37+4 gibi dedi doktor bende 37+0 olsun hafta başı olsun pazartesi olsun dedim o zaman. çünkü hem benim 37. hafta çalışamaz raporu almamla o haftayıda doğum sonuna ekliyorum....iznimin 1 ayı gitti zaten yaz tatilne geldiği için. doğum sonrasına aktaracağım 37 den sonra 40 a kadarını
hem eşim doğum iznini pazartesinden başlatmış oluyor (5 gün mü bu arada erkeklerin izinleri??) yani hafta başı çok temiz oluyor güzel oluyor da bebek için bencillik mi yapıyorum 3 gün daha mı kalmalı dedim sonra da:KK64:
Hımmm ozaman bence eğer şartlar için en uygunu öyle olacaksa hafta başı olsun sonuçta bebeğin gayet iyiymiş 3 günde beklemek çokda uzun bir süre değil bu arada eşin devlet memuruysa 10 gün özeldeyse 3 gün diye biliyorum izni benim eşim 3 gün kullanabilecek mesela

canım bende tansiyon çıktı bebeğin gelişimi geriledi dr. o ölçümlere göre 2 hafta hatta 3 hafta geri olması sorun değil kafana takma dedi,hatta kilo almamaya başladı 290 0 küsürlerde 20 gr 30 gr alıyordu,38+1 e kadar bekledik doğumdan 3 gün önce yine baktı en son kilosu kaç dedim dedi 2900 küsür deyince dur dedi bugün babayiğit ölçelim dedi yani geniş geniş ölçtü 3400 küsür çıktı,38+1 de doğum yaptım direk odaya gelince kilosunu sordum 3470 gr doğdu,
yani o ölçümlere pek güven olmuyor ama suyun azsa birşey diyemem dr.una güveniyorsan sorun yok
benimki çok bekledş 39.haftanın sonunda olsun diye ama benim ani tansiyon çıkışından dolayı en son 38 .haftada karar kıldık su önemli birşey ne kadar az yeterli mi riske atmamak gerek...
ben başta kızıyordum dr.uma ama Allah razı olsun çok güzel bir sezeryan yaptı..

Hımmm ozaman bence eğer şartlar için en uygunu öyle olacaksa hafta başı olsun sonuçta bebeğin gayet iyiymiş 3 günde beklemek çokda uzun bir süre değil bu arada eşin devlet memuruysa 10 gün özeldeyse 3 gün diye biliyorum izni benim eşim 3 gün kullanabilecek mesela
özelde ya 5 gün vardır diyordum 3 günmüymüş:((

Eger beklenebilecek durumdaysa, hayati bi durum soz konusu degilse kontrol alrinda tutularak bende bekleme taraftari olurdim, kucukmus daha, ne kadar dursa kar

biz şimdi hastaneden geldik sarılık ölçümü yaptırdık alından .. 8 çıktı 2 gün önce 13 tü.. maşallah düşmeye başlamış.. artık getirmenize gerek yok dediler.. şimdi bebişi babasına verdim, şöyle bir bakayım dedim bizim kızlardan kimler doğurdu diye :)

Ben kendiliginden gelmezse pzt anca ;)

Bu hafta sildiricrn inş ismimi :KK71:

Amin amn insallah. Hadi siznde gozunuz aydin, insallah tez zamanda tamamen gecer gider. Biz hala ayniyiz canm, israrla dogrmuyoruz :-D

biz şimdi hastaneden geldik sarılık ölçümü yaptırdık alından .. 8 çıktı 2 gün önce 13 tü.. maşallah düşmeye başlamış.. artık getirmenize gerek yok dediler.. şimdi bebişi babasına verdim, şöyle bir bakayım dedim bizim kızlardan kimler doğurdu diye :)

Back
X