- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #35.521
Ben de bu hafta dogsun istiom yaaselam kızlar benım kızce bugunde gelmeyecek sanırım :) daha 1 hafta var ama gelsın ıstıyorum yoksa sezeryana alıcaklar kendı kendıne dogsa yavrucum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bu hafta dogsun istiom yaaselam kızlar benım kızce bugunde gelmeyecek sanırım :) daha 1 hafta var ama gelsın ıstıyorum yoksa sezeryana alıcaklar kendı kendıne dogsa yavrucum..
Allah sağlıkla kucağına almayı nasio etsin canım normal beklemicekmisin genelmi olucan epidürel mi en en geç cuma sezeryan olucam ende korkuyorumkızlar hayırlısıyla çarşamba günü sezeryanla oğluma kavuşucam şimdiden çok heycanlıyım ve korkuyorum
Allah şifa versin.. Hamilelik güzel ama zor bir süreçti.. Doğum da yine öyle güzel bir tecrübe unutulmaz bir an ama Yine zor.. Bebekle geçirilen her an harika ama zor yanları da var.. Değişen hormonlar ve eve gelen giden bir de bunca zorluğun üstüne rahatsızlanmışsınBen hala iyilesemedim bebeğimi emziremiyorum kullandigim ilaclar yüzünden. Kolumu kaldıracak halim yok ben bebeğime bakamayacak ölüp gidecek gibi hissediyorum 13-14 kilo verdim:-( :-(
Bence bekleyebildiğin kadar son ana kadar ekle ne kadar içerde kalırsa okadar iyikızlar doktordan geldim bebiş öyle bir pozisyonda durmuş ki ölçüm bile alamadık 2 380 yazılmış kağıda ama eliyle karnımın üstüne bastırarak ölçtü 2500 olmuştır dedi yani anlayacağınız o aletin ölçtükleri pekte gerçekleri yansıtmıyor takılmayın hiç sizde ... doktor biz alt limiti söylüyoruz zaten size dedi 2 hafta sonra 37 bitince alacak doktor sezeyanla 2 800 falan olur benim suyum azdı ondan dolayı sizce çok mu erken37yi dolduran bi bebek için aslında zorlasak 3 4 gün daha gider çünkü ???
ya 37 +3 37+4 gibi dedi doktor bende 37+0 olsun hafta başı olsun pazartesi olsun dedim o zaman. çünkü hem benim 37. hafta çalışamaz raporu almamla o haftayıda doğum sonuna ekliyorum....iznimin 1 ayı gitti zaten yaz tatilne geldiği için. doğum sonrasına aktaracağım 37 den sonra 40 a kadarınıBence bekleyebildiğin kadar son ana kadar ekle ne kadar içerde kalırsa okadar iyi
Hımmm ozaman bence eğer şartlar için en uygunu öyle olacaksa hafta başı olsun sonuçta bebeğin gayet iyiymiş 3 günde beklemek çokda uzun bir süre değil bu arada eşin devlet memuruysa 10 gün özeldeyse 3 gün diye biliyorum izni benim eşim 3 gün kullanabilecek meselaya 37 +3 37+4 gibi dedi doktor bende 37+0 olsun hafta başı olsun pazartesi olsun dedim o zaman. çünkü hem benim 37. hafta çalışamaz raporu almamla o haftayıda doğum sonuna ekliyorum....iznimin 1 ayı gitti zaten yaz tatilne geldiği için. doğum sonrasına aktaracağım 37 den sonra 40 a kadarını
hem eşim doğum iznini pazartesinden başlatmış oluyor (5 gün mü bu arada erkeklerin izinleri??) yani hafta başı çok temiz oluyor güzel oluyor da bebek için bencillik mi yapıyorum 3 gün daha mı kalmalı dedim sonra da![]()
kızlar doktordan geldim bebiş öyle bir pozisyonda durmuş ki ölçüm bile alamadık 2 380 yazılmış kağıda ama eliyle karnımın üstüne bastırarak ölçtü 2500 olmuştır dedi yani anlayacağınız o aletin ölçtükleri pekte gerçekleri yansıtmıyor takılmayın hiç sizde ... doktor biz alt limiti söylüyoruz zaten size dedi 2 hafta sonra 37 bitince alacak doktor sezeyanla 2 800 falan olur benim suyum azdı ondan dolayı sizce çok mu erken37yi dolduran bi bebek için aslında zorlasak 3 4 gün daha gider çünkü ???
özelde ya 5 gün vardır diyordum 3 günmüymüşHımmm ozaman bence eğer şartlar için en uygunu öyle olacaksa hafta başı olsun sonuçta bebeğin gayet iyiymiş 3 günde beklemek çokda uzun bir süre değil bu arada eşin devlet memuruysa 10 gün özeldeyse 3 gün diye biliyorum izni benim eşim 3 gün kullanabilecek mesela
Malesef tatlım 3 günözelde ya 5 gün vardır diyordum 3 günmüymüş(
kızlar doktordan geldim bebiş öyle bir pozisyonda durmuş ki ölçüm bile alamadık 2 380 yazılmış kağıda ama eliyle karnımın üstüne bastırarak ölçtü 2500 olmuştır dedi yani anlayacağınız o aletin ölçtükleri pekte gerçekleri yansıtmıyor takılmayın hiç sizde ... doktor biz alt limiti söylüyoruz zaten size dedi 2 hafta sonra 37 bitince alacak doktor sezeyanla 2 800 falan olur benim suyum azdı ondan dolayı sizce çok mu erken37yi dolduran bi bebek için aslında zorlasak 3 4 gün daha gider çünkü ???
bendeeeeeee doğsun artık oğlum bugün aşağıdan muayene etti kızımda acımamıştı bunda çok acıdı bugün olmazsa çarşamba günü suni sancı vercez dedi 40+4 gün oldummAaaaa ayni bennnnnn;-)
Bu hafta sildiricrn inş ismimiIsrarla doğurmayanlar :)
kkimsee
sorunyok
carmaker
Ceydatuysuz
İnsanbul
Ozay8385
Urfa63
Mihrumah
Zilan32
Israrla doğurmayanlar :)
kkimsee
sorunyok
carmaker
Ceydatuysuz
İnsanbul
Ozay8385
Urfa63
Mihrumah
Zilan32
Bu hafta sildiricrn inş ismimi![]()
biz şimdi hastaneden geldik sarılık ölçümü yaptırdık alından .. 8 çıktı 2 gün önce 13 tü.. maşallah düşmeye başlamış.. artık getirmenize gerek yok dediler.. şimdi bebişi babasına verdim, şöyle bir bakayım dedim bizim kızlardan kimler doğurdu diye :)
hehehe ay koptum çok hoşuma gitti bu listenin adıIsrarla doğurmayanlar :)
kkimsee
sorunyok
carmaker
Ceydatuysuz
İnsanbul
Ozay8385
Urfa63
Mihrumah
Zilan32